BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

drago mi je zbog novog posla, ali mislim da pobjeda laže.
pokušava ovim današnjim spinom sebe prikazati svecem nasuprot onih koji su kritizirali njegove laži o novim poslovima. mislim da je ovo izveo tako da je ujutro pretraživajući makedonske portale slučajno pronašao vijest o ingri, onda je opet bez pokrića na forumu objavio da su dobili novi posao i pustio da te drugi pljuju kao inače, a za kraj je navečer pobjedosnosno objavio link i tobože svima dokazao kako je cijelo vrijeme bio u pravu.
jesam li pogodio? [proud]

1. o tom poslu pričam već mjesecima (kaj nisi čitao kako se ekipa sprda samnom je kao čitam makedonske portale)
2. drugo ja imam posao za razliku od tebe i nemrem cijeli dan surfati pogotovo sada kada sam se vratio s GO
3. nije niti bitno kaj misliš…sve pet i uživaj

ali da bolesno razmišljaš to je istina

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Upravo sam se vratio iz banke," Istarska Kreditna banka -Umag" gdje sam želio otvoriti žiro račun. Nažalost sam odustao jer banka traži 15 kuna za otvaranje računa i 6 kuna mjesečno za održavanje.
Dali netko zna u kojoj se bance ne plaća naknada.

Bolje pametno ležati nego ludo raditi. (F.D.)

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Ta naknadna objavljivanja cromanovih navodno točnih grafova nikoga ne zanimaju i ništa ne dokazuju. Neka on lijepo napravi graf za naredno razdoblje i stavi ga ovdje, pa da svi mogu pratiti je li pogodio ili fulao kako vrijeme ide [yawn]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Vidim da i dalje mnogi ne prestaju s provokacijom Cromana..
Tek toliko da vam pokazem koliko su Cromanove analize dobre, postat cu jedan graf koji je croman napravio prije cca 2 tjedna..
Ponovno je dao tocnu analizu gotovo u bod, a oni koji su imali uvid su na temelju toga u bull varijantama mogli zaraditi barem 20 %

evo pa gledajte

Nego reci kolika ti je tarifa za zastupanje cromana? [lol]

Evo sad imamo prvovremen graf cromane (delukse) jel treba sad potegnut 5-ica?

Vidim da i dalje mnogi ne prestaju s provokacijom Cromana..
Tek toliko da vam pokazem koliko su Cromanove analize dobre, postat cu jedan graf koji je croman napravio prije cca 2 tjedna..
Ponovno je dao tocnu analizu gotovo u bod, a oni koji su imali uvid su na temelju toga u bull varijantama mogli zaraditi barem 20 %

evo pa gledajte

Nego reci kolika ti je tarifa za zastupanje cromana? [lol]

Evo sad imamo prvovremen graf cromane (delukse) jel treba sad potegnut 5-ica?
[/quote]
Ne postoji novac kojim bi mene netko platio…

Ovdje je rijec o principima..

Neznam iz kojih razloga nekolicina ljubomornih neznalica napada Cromana..
I doklegod bude tako, ja cu stat u obranu Cromana, jer covjek ovdje nikome ništa loše nije napravio , dapace mnogima je pomogao.

A sto ide dalje, da li petica?
Taj odgovor cete morati potraziti od Cromana..
Da li cete ga dobiti?
Ne znam!

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ta naknadna objavljivanja cromanovih navodno točnih grafova nikoga ne zanimaju i ništa ne dokazuju. Neka on lijepo napravi graf za naredno razdoblje i stavi ga ovdje, pa da svi mogu pratiti je li pogodio ili fulao kako vrijeme ide [yawn]

vahallen

Ako Delux stavlja svoje poruke (sa time nemam ja nista) onda to je njegova stvar.
Analize nemam namjeru stavit niti ovde niti drugde.

[yawn] [yawn]

Danasnje trgovanje (svedska burza) je vaznije..bear out…and ? [thumbsup]

Moderatori zašto je premješteno moje pitanje hoće li potegnut 5-ica na sp-500 sa tehničke analize?

Moderatori zašto je premješteno moje pitanje hoće li potegnut 5-ica na sp-500 sa tehničke analize?

budi sretan što pitanje nisu prebacili u onaj topik: ewt, ezoterija, magija isl. [thumbsup]

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

Osvrt,

sve što više zaradim love u kraćem vremenu sve su lošije ocjene’?

Molio bi nekoga u domeni psihologija-patalogija da protumači taj sindrom ocjenjivanja!

Unaprijed hvala

ps Za danas + 3.196,12 kn

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Gosp. ČEHOK !

Molim Vas- prestanite LAGATI ! Tvrdite da se Vama varaždincima , Varšavska ne nože dogoditi-a
a ja ću Vas podsjetiti na 2 slučaja gdje ste itekako prilagođavali urbanistički plan investitorima
-poduzetnicima , a što ne bi bilo moguće- da se n isu pogurali DOPUNE I IZMJENE URBANISTIČKOG
PLANA GRADA VARAŽDINA.

Prvo: VODOCRPILIŠTE

Na tom ekološki zaštićenom području Vodoprivrede ,upravo VI – gosp.Čehok / HSLS/ i gosp.
VOJVODA / HDZ / napravili ste svoje obiteljske kuće . Otvorena je , specijalno za Vas i Vašeg kolegu, nova mala- zona stambene gradnje- gdje se Vi i Vojvoda sagradili svoje hacijende!¨Fuj.
Ovo ekološki zaštićeno područje zbog vodocrpilišta i čiste pitke vode- ni u ludilo nije bilo
namijenjeno izgradnji- ali , politika čini čuda ! Jel tako- varaždinci ……?

Drugo: MERKATOR

Gosp. Kolega na forumu, koji se možda slučajno zove PTICA, a možda nema veze sa ptičjim rodom- slučajno je većinski vlasnik VARAŽDINSKIH PARKOVA . U srcu Grada, u parkovno zaštićenoj zoni- nije
dozvoljena gradnja nikakvih objekata osim naravno, caffe bara u vlasništvu "Parkova ".
Rasadnik ukrasnog bilja koji je smješten u kulturno-zaštićenom području , uz tzv. najljepše groblje u Europi- takodjer je u vlasništvu Varaždinskih parkova. Ogroman posjed u centru Grada , nekada davno , kupljen je za bagatelu, od bugara- uzgajivača povrća.
Pazi malo- odjednom – u zaštićenoj parkovnoj zoni – NIKNUO JE M E R K A T O R !!!
Impozantna građevina , izrasla je iz trave i lišća – ko željezna gljiva poslije kiše !
Grad je odobrio -nevjerojatnu devastaciju prirode …..

Ima primjera , koliko hoćete, gosp. Čehok…ali, to nek pišu Vaši varaždinci….koji su nas,susjede, o primjerima političke bahate uloge pojedinaca, i Vas – u svom gradu i izvjestili , naročito sad- kad se ovako arogatno ističete kritikom Varšavskoj….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

………najnoviji pothvat gosp.Čehoka , odnosi se na AQUACITY- gradsko kupalište .

Ovo kupalište je kupljeno od poduzeća Ceste Varaždin. U uređenje kupališta, objekta i ostalih sadržaja , Grad je uložio 5.6 MIL KUNA…o čemu nije predočena potpuna dokumentacija vijećnicima
Grada Varaždina, te je traže na uvid ovih dana.
Danas- taj se objekat prodaje za 2.9 MIL kuna……… !?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

ne očekujem da će se stanje na ingri značajnije poboljšati prije ulaska u EU. treba provesti depolitizaciju državne uprave i posebno HANFE, a do tada će ovdje vladati divlji zapad i provodit će se samovolja lokalnih fondovskih šerifa. riba smrdi od glave, pa ako jame političari, dozvoljava se i da jedna zločinačka organizacija poput konzorcija ovdje čini što god želi.
ipak sam optimist i očekujem da ću jednog dana na vijestima gledati privođenje članova konzorcija i njihovog maestra. za glasnogovornike konzorcija koji djeluju na forumu još nije kasno, samo trebate priznati tko vas plaća da radite to što radite i sigurno ćete biti blaže kažnjeni ili oslobođeni kazne.
trebate postići nagodbu s USKOK-om, a ja ću vam pomoći osobno ako se netko boji javno napisati.
javite mi na PM u bilo koje doba dana ili noći i dogovorit ćemo se kako dalje.

New Report

Close