Prenosim vam još jednu poruku našeg kolege hakele.
Sagriješio sam to što sam Igora uvrijedio i napisao mu da ćemo se sresti uživo!!!
Ovim putem se ispričavam i molim Quarka da to prenese na poslovni.hr!!!
POZDRAV !!!!
Iiiiideeeššš…
On je rekao moderatoru da “će se sresti uživo” ????!!!!!
Ljudi, mislim da se je ovo počelo shvaćati malo preozbiljno… hallo??
Iiiiideeeššš… On je rekao moderatoru da “će se sresti uživo” ????!!!!! Ljudi, mislim da se je ovo počelo shvaćati malo preozbiljno… hallo??
Točno tako.
pa nismo na realnom forumu nego na internetskom
Da je rekao da želi uživo sresti neku zgodnu bljedoliku djevojku, to bih još razumio, hi,hi,hi, joj kud ide ta vaša bljedolika civilizacija, hi,hi,hi
[smiley2][smiley2][smiley2]
Jel moguće da natan još piše na forumu ?
Ma nije valjda da nije moderiran. Onda netko ne poštuje pravial foruma.
Jel moguće da natan još piše na forumu ? Ma nije valjda da nije moderiran. Onda netko ne poštuje pravial foruma.
Koliko se sjećam i BMW je vrijeđao a na bojkot je pozvao jer je znao da će biti isključen, jer u suprotnom bi bilo pumpanje,
Jučer sam gledala Borata. Pa on je totalni idiot. Ono je prestrašno. Pa dobro koji čovjek može usporediti Židove sa žoharima?
Čovjek je Židov pa može po svojima derati…
Seve: ” Jučer sam gledala Borata. Pa on je totalni idiot. Ono je prestrašno. Pa dobro koji čovjek može usporediti Židove sa žoharima? ”
Njemu bih ja dao da presjeda našim saborom.
Ti bi odma u revoluciju. Sjeti se kako je završio Če Gevara. hi.hi.hi kako bi natan 99 rekao.
Ma vidim ja da si ti pametan,zarađuješ gadne pare,pišeš dnevno po 10-20 postova,ali većinom poslije 19:00. Što…jeftiniji internet poslije sedam? Ha,ha,nema se ha? bitno da se priča što će propasti…
ali neka tebe,drag si mi,volim ja mudrace [smiley2]
I ti si meni drag. Odmah bi te preparirao.