BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Croman je jedini koji izuzetno precizno odredjuje dubinu pada ili visinu rasta…
Lako je odrediti smjer, ali tocke velikih okreta smjera je najteze pogoditi..
A upravo te tocke je CROMAN najbolje "pogađa" i zato je najbolji…

Nije.

Nikada na ovaj forum nije stavio NIŠTA UNAPRIJED.
A od onoga šta je stavio gotovo je sve VRlO neprecizno i neodređeno, a većinim i krivo.

A šta je Croman slao privatno nekome ili stavljao negdje na neki imaginarni blog,
to pratitelje ovog foruma vjerujem da NE INTERESIRA.

Toliko o tome. [tongue]

Ako postoji neki kontra dokaz, tj dokaz da griješim molim da me uputite kolega gdje je postano, i šta je točno postano, odnosno koje je to predviđanje bilo točno i koliko je bilo precizno.

LP.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Ako postoji neki kontra dokaz, tj dokaz da griješim molim da me uputite kolega gdje je postano, i šta je točno postano, odnosno koje je to predviđanje bilo točno i koliko je bilo precizno.

LP.

Stvar je jako jednostavna.Videli ste moje zadnje grafove (i oni su naravno krivi i imaginarni…but who cares).

Tehnicka analiza forum…je vas

I sa time zavrsavamo diskusiju…nadam se ?

sretno

Ništa od toga nema na tom grafu, koji btw ne znam šta uopće predstavlja.

I tako to.
Nadam se da je sad sve rasčišćeno, ajmo prestat o tim glupostima idemo radije postati konkrentne
predikcije, slike, analize itd. Ovo nema baš previše smisla.

@ferengi

Ti nisi EWT analiticar i kao takav neznas o cemu govoris! U tom pogledu ste svi ..amateri

O ERY …procitaj deluxovo objasnjenje ..i ne pravi se pametan

Da se tako povrsno vodi jedno poduzece islo bi brzo u konkurs…

ps stoploss razina? …prije 4 godine niste ni znali sto je to…a sada svi profesori

Cromane pa ti si najbolji……
Pa ti si svakodnevno ( pogotovo onda kad burza pada ) na forumu po cijeli dan.Zar ti radiš za poslovni ili za neki strani ili naš fond?Ako da onda si stvarno zaslužio svoju plaću.
Vidim da sve znaš pa mi nije jasno zašto toliko iznosiš svoje mišljenje i sve pljuješ?jasno mi je od početka bilo da radiš to za nekoga,odnosno da zarađuješ na našoj burzi.a pišeš da ništa ne radiš….
Mislim da to je smiješno ali opet imaš pravo drukati i pisati istinu koliko želiš.Kao i svatko drugi.
Ali ti si svakodnevno tu.Zar ti možda radiš za Gustafson fond?
Ili si ti možda jedan od naših pa radiš u Zagrebu u nekom bankarskom fondu i radiš ono što ti kažu?
U svakom slučaju mi se nimalo ne sviđa da toliko blatiš našu burzu,dionice a ponekad i našu Vladu i državu.Ali opet ako je to tebi drago….
Pozdrav i svako dobro ti želim iako mi se ne sviđa kako se odnosiš prema drugima i kojim načinom pišeš.

Cromane pa ti si najbolji……
Pa ti si svakodnevno ( pogotovo onda kad burza pada ) na forumu po cijeli dan.Zar ti radiš za poslovni ili za neki strani ili naš fond?Ako da onda si stvarno zaslužio svoju plaću.
Vidim da sve znaš pa mi nije jasno zašto toliko iznosiš svoje mišljenje i sve pljuješ?jasno mi je od početka bilo da radiš to za nekoga,odnosno da zarađuješ na našoj burzi.a pišeš da ništa ne radiš….
Mislim da to je smiješno ali opet imaš pravo drukati i pisati istinu koliko želiš.Kao i svatko drugi.
Ali ti si svakodnevno tu.Zar ti možda radiš za Gustafson fond?
Ili si ti možda jedan od naših pa radiš u Zagrebu u nekom bankarskom fondu i radiš ono što ti kažu?
U svakom slučaju mi se nimalo ne sviđa da toliko blatiš našu burzu,dionice a ponekad i našu Vladu i državu.Ali opet ako je to tebi drago….
Pozdrav i svako dobro ti želim iako mi se ne sviđa kako se odnosiš prema drugima i kojim načinom pišeš.

@bankar

Imas dobru fantaziju…nema govora . Jedna svedska dionica ima vise prometa nego cijela ZSE burza a ja da trgujem na ZSE ? Låt mig skratta.

Kad se radi o pljuvanju nema boljih ucitelja nego na poslovnom i drugim slicnim forumima.
Pa sam se i ja malo naucio od vas.

I ja ti svako dobro zelim.

ovaj forum je nevjerojatan, ovako pogađanje vrha i dna nisam vidio ni na alkarskim igrama

Maznuo sam cromanov graf i malo ga preuredio. Cromane jel možda na ingri pucaš da uskoro slijedi pod ispod 20 kn.

a danas dobar tečaj eura
pbz 7.215 [smiley]

mi smo ipak zemlja slučaj

http://www.youtube.com/watch?v=Pn8MrwSz5Js&feature=related

p.s. sorry for offtopic, nego samo jedan osvrt iz daljine, a crobex, who cares. Lova dođe kad tad, ali sigurno jedan dan prekasno.

http://www.youtube.com/watch?v=Pn8MrwSz5Js&feature=related

p.s. sorry for offtopic, nego samo jedan osvrt iz daljine, a crobex, who cares. Lova dođe kad tad, ali sigurno jedan dan prekasno.

Yugo-nostalgija?

da ne bi bilo……

Scio me nihil scire

@croman
.. ma kakva jugo-nostalgija, eventualno za mladošću, kad je duh još bio mlad i neopterećen, pun ideala. A za današnje mlade ljudi kojih je većina na ovom forumu, i ne znaju kakav je život bio nekad, ovaj film daje dobar presjek života obične radničke obitelji.
p.s. hebo politiku, a i vladu pomalo.

New Report

Close