BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da ti čitanje baš i ne ide. Komentiraš rečenicu po rečenicu. To je problem nezavršene osnovne škole ili?

Koliko znam za investiranje ti ne treba škola, dovoljno je uzeti u potpis cijeli svoj portfelj i udri da drugi kupuju, i što će mi škola, a budala uvijek ima koji će kupovati

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Ima, ima. Ti si živi primjer.

Frustracije pršte iz svakog tvog posta. I to samo zato jer te netko navukao? Ovo je igra za opake tipove, ne za dječicu [smiley1]

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Zaraditi ću i na kretenima poput tebe[smiley4]

[color=blue]ZAHTJEVAM OD MODERATORA DA POSTUPI PREMA PRAVILIMA FORUMA [/color]

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Nevjerojatno što je mala korekcija napravila od ovog foruma [smiley6]

I još je nevjerovatnije da se ja nisam posvađala za to vrijeme sa nikim (osim sa veterinarom)… [smiley2]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Ma nije problem u korekciji, nego u razini ( ne ) kulture.

[b]If you work for a living whay do you kill your self working ??[/b]

(Ne) kultura se rješava (ne) kulturom.
Vrlo učinkovito.

Nego, da li itko od vas gleda u sitne sate… možda… Grey’s Anatomy (Uvod u anatomiju)?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Nego, da li itko od vas gleda u sitne sate… možda… Grey’s Anatomy (Uvod u anatomiju)?

ja pogledam nekad…. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Jako dobro, zar ne?
Uuuuuu Dr.dottore je hmmmm, dottore, dottore… [smiley2]
Zapravo imaju jaaakoo dobro osmišljene završne zaključke, apsolutno primjenjive u svakodnevnom životu, krcate crnoga humora, ako nisi primjetio :)…

Jučer sam gledala Borata. Pa on je totalni idiot. Ono je prestrašno.
Pa dobro koji čovjek može usporediti Židove sa žoharima? Pa on stvarno nije normalan, a da ne pričam o onoj prostitutki… a medo? Medvjed? A njegov “kolega”? Prestrašno.
Nemojte to ići gledati.
Ja sam skoro’ uginula od smijeha i užasa… Katastrofa. To je dno dna. Odvratno.

Ja ga nisam gledao još, ali sam gledao najavu i izgleda mi urnebesno…. a gledao sam i njegov drugi alter ego Ali G-ija kako intervijuira poznate osobe , genijalno!! Mislim da je on strašan lik…. naravno ako ga se ne shvaća ozbiljno i doslovno….[smiley2]

a anatomija mi je također odlična serija….

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]

Pozivam sve forumase kojima je stalo do integriteta ovog foruma da do daljnjeg prestanu pisati na njemu. Ovim putem volio bih da pokazemo moderatorima kako su u svojoj toleranciji prema odredjenim individuama pretjerali.

Apsolutno nemam nista protiv elaboriranog diskutiranja, ali necu tolerirati da me neko vrijedja i neutemeljeno proziva pogrdnim imenima. Konstantno zlostavljanje svih posjetitelja ovog foruma sa tri nicka iza kojih stoji grupica isfrustriranih korisnika za mene je previse.

p.s. a sjecam se kada mi je jos davno covjek sa 1000 nickova rekao da ce unistiti ovaj forum ako nece biti po njegovom… sada tek vidim da je doista mislio ozbiljno

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]

Pozivam sve forumase kojima je stalo do integriteta ovog foruma da do daljnjeg prestanu pisati na njemu. Ovim putem volio bih da pokazemo moderatorima kako su u svojoj toleranciji prema odredjenim individuama pretjerali.

Apsolutno nemam nista protiv elaboriranog diskutiranja, ali necu tolerirati da me neko vrijedja i neutemeljeno proziva pogrdnim imenima. Konstantno zlostavljanje svih posjetitelja ovog foruma sa tri nicka iza kojih stoji grupica isfrustriranih korisnika za mene je previse.

p.s. a sjecam se kada mi je jos davno covjek sa 1000 nickova rekao da ce unistiti ovaj forum ako nece biti po njegovom… sada tek vidim da je doista mislio ozbiljno

Potpisujem tvoj post i pridužujem se inicijativi.

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

New Report

Close