66 dana pada….
znači pad do početka škole LOL
Draga Lulu,bas sam procitao na TA forumu sledece:
".. eto, kako u današnjem modernom otuđenom svijetu završi inicijativa za druženjem. Neće se druži samnom jer nemamo istu titulu, on je dr of sajensi of something, a ja jedva srednju skrpala, i to je dovoljan razlog za ignoranciju. Nije mi niti odgovorio na moju molbu da mi pošalje graf. Pa šta bi ja sad trebala, doktorirati. A što bi ja to mogla novoga doprinijeti u znanosti za razliku od sadašnjih dr.sc, ako je to jedan od uvjeta za sticanje tako prestižne titule. Svi ti doktori su nešta novog smislili, evo npr. naši doktori iz politike, smislili su odličan recept da je njima dobro a nama loše, i da su oni doktori prije njih, krivi za to. Ali to nije ništa novog. H..e se njih za znanost, to su oni tako, jer su većini kad su bili mali lupali čvoke po glavi, pa su oni rekli neće to baš tako biti. I tako su oni postali doktori of nije bitno čega, npr. povijesti ili zemljopisa, matematike, sociologije, politologije, komunizma i socijalizma, a kasnije dopoložili kapitalizam i religiju (usmjerenje karizmatika).
Štovani gosp. zosprajc poručite svom mentoru tj. sebi, da pripazi malo, jerbo bi se mogao urušiti u singularitetu osjećaja vlastite veličine, tako da mu neće pomoći niti infitezimala.
in and out."
Buduci da sam si obecao da vise necu pisati na tom uvazenom TA forumu,gdje ili moras imati grafove,ili dobivati jedinice ili ne vide sto pises(ali oci imaju) ili ne odgovore kad ih pitas.
A ima vise njih sto imaju nos u nebo i veliki su pametnjakovici :gospoda matematicari,inzenjeri ,ekonomisti i fax..isti
Ko se sa njima moze usporediti.Pa vidi svjet…ca bi on bio bez njih…i politicara.
Mozda bolji…smatram ja .
lulu…pusti TA forum i dobro dosla na ..bez censure..ovdi ce ti uvjek odgovorit pa makar i sa…
..jedinicom ( 1 ). [proud]
pozdrav od Cromana…dosta analiza za danas… [cool]
budem tu napisao par stvari o nekim kolegama sa foruma … imao sam čast upoznati nekolicinu koji stvarno puno znaju, i vide i šumu i drvo što bi se reklo … pod znanjem ne smatram samo "naučeno" već i "stečeno" jer za ovaj posao (na burzu mislim) treba imati i uličnog fakulteta … kao i za ostalo, jer kao što se puno citiraju burzovni magovi, tako reba znati izbjeći šum kod jasnog signala … opet moram … neki neće nikad shvatit`
ali, opet, ima i kolega koji svojim "jeftinim" argumentima skoro, pa dobivaju na Važnosti ,,, preteško ,, noć
HDZ i dalje kao da je Sanader tu
margarine: Definition from Answers.com
– [ Prevedi ovu stranicu ]
Such marketable names present the product to consumers differently from the required product labels that call margarine "partially hydrogenated vegetable …
http://www.answers.com/…/margarine – Spremljeno u privremenu memoriju – Slično
netko maže margarin dobro
a da pitam vas purgere jel se radi taj cvjetni trg punom parom ili to još stenje
…
Buduci da sam si obecao da vise necu pisati na tom uvazenom TA forumu
…
Ja imam link u favorites:
Vaš link
I tako za još desetak ljudi. I to je sve u jednom folderu. I onda sa wheelerom na mišu samo kliknem na folder i ispalim rafal i otvori se hrpa tabova sa zadnjim porukama ljudi za koje mislim da imaju dobre postove.
Možda i nije neobično da se traderi nakon burne noći provedene u gradu pitaju gdje su putem izgubili sav novac u džepovima, no događaj iz prošle godine kada je pijani trader tijekom noći kupio 520 milijuna dolara vrijedne barele nafte ipak se izdvaja iz prosječnog dana na burzi robe, otkriva Daily Telegraph. KOLIKO JE OVDJE PIJANIH TREJDERA DA MI JE ZNATI
Vaš link
I tako za još desetak ljudi. I to je sve u jednom folderu. I onda sa wheelerom na mišu samo kliknem na folder i ispalim rafal i otvori se hrpa tabova sa zadnjim porukama ljudi za koje mislim da imaju dobre postove.
[/quote]
I sto je sa time ????
hoces da ti poslajem i svoje mailove ili privatne poruke…tako da imas cijelu korekciju
slit hälsan…pozdrav
Vaš link
[/quote]
I sto je sa time ????
hoces da ti poslajem i svoje mailove ili privatne poruke…tako da imas cijelu korekciju
slit hälsan…pozdrav
[/quote]
Aj pošalji meni, nešto me zadnjih dana uhvatila depra da se malo nasmijem.
Vaš link
[/quote]
I sto je sa time ????
slit hälsan…pozdrav
[/quote]
Ovo je bio dobronamjeran post koji možda nekome može pomoći da lakše prati forum. Naglasak posta je bio (a i po citatu se vidi) da više pratim ljude, a manje teme. Relevantnost i konzistentnost ljudi koji pišu za mene je krucijalna. (Zato i imam Cromana u favorites)
NHF