14.05.10. | 13:57 DELUX | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 39633 | profil
korisnik od: 16.11.2009.
ocjena poruke
1%
zajednica –
moderatori
Pomalo kolega
Ako danas prodam još ovo onda sam miran…
A i cijena je super po 628, za kupca
Fundamentalno se ulpl nije nimalo promjenila, al ja sam jednostavno previše izložen dionicamai moram porezat malo
Imam dovoljno ulpl ako se krene gore,a opet, prodavši dio adrs i dio ulpl, lakše se diše..
Kolega vlad 1111
Žao mi je sto si ogranicen, ali ja sam najveci dio ulpl kupio po 530-550 kn
[/quote]
iako već ne-znam-koji-put moram ponavljati da nisam vlad, moram primjetiti da Vam logika nije jača strana.
naime, ako ste ulpl kupili po 530-550 kn, onda Vam 85.000 kn sigurno nije zarada u posljednjih mjesec dana (530-550 kn bilo je daaavno).
ugodna večer!
[/quote]
Pa čovjek se malo preračuna,pa to se svima dešava, ispričate se i sve je uredu,alako nezna,treba ga poučit i ond kad shvati , ako shvati već mu život prođe al uzalud.Nek samo uči
judi moji želim vam sreču ja nažalost moram čekati bolje dane
bogami su se neki odvažili na kupnju to je to 1832 je dno fala bogu za sada
kolega neke su stvari postale jednostavno prejeftine, moguć je i daljnji pad, no to nikako neće biti na one čuvene xxx razine kako neki predviđaju. Po meni su razine od 1750 sasvim solidne za ljepu kupovinu, no trebat će malo da to ljudi shvate, jer neke firme posluju odlično, ma koliko se god činilo da ovo naše gospodarstvo tone. A i znate kako to ide, dok se puni bid svi čekaju, kat netko udari po asku, odma cijena strahovito raste. Svi bi htjeli jeftinije i svi stalno nadziru i mole se da nitko ne udari po asku, jer će i oni morati izvući lovu iz džepa
kraš je bio jedini katalizator ovog strašnog potopa
pjevajmo ljudi
http://www.youtube.com/watch?v=eCy9oNI_BmA&feature=related
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
bonton i premijerka ne mogu u istu rečenicu………
malo zabave……
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-damski-maniri-jedne-premijerke/499452.aspx
66 dana pada….
66 dana pada….
još je tu …vreba … [lol] [lol]