BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

čovječe,ti bi mogao biti hrvatski političar,puno pričaš,a ništa ne kažeš
i još k tome sam sebi skačeš u usta [tongue] [undecid]
[/quote]

To All

Uzeo sam ca 2 sata i progledao sve vrste poruka,nickova i mnogo toga sto se pisalo zadnjih 4 godina.
Zakljucak: ovaj forum je samo farsa,zajebavanje i budalastine.

Jednom je barem TA imao neku vrijednost.Smileys i davanje jedinica je izgleda najintresantan dogadaj na ovome forumu.
Vise nemam namjeru da trosim ovde ni sekundu vise od vremena sto uzme zavrsiti ovu poruku.

Nek vam bude sretno ali oprezno .

Jedan Svedski forum sam pustio prije 8 godina i od onda nisam vise pisao na njemu.

Takva je namjera i za ovaj P—– F—- !

Ps Crobex razina sto sam spomenuo u prijasnim porukama mogla bi se pokazati cak kao jedna xxx razina Will it bee so? Time will tell !

Good Luck
[bye]

[/quote]

To All

Uzeo sam ca 2 sata i progledao sve vrste poruka,nickova i mnogo toga sto se pisalo zadnjih 4 godina.

Jednom je barem TA imao neku vrijednost.Smileys i davanje jedinica je izgleda najintresantan dogadaj na ovome forumu.
Vise nemam namjeru da trosim ovde ni sekundu vise od vremena sto uzme zavrsiti ovu poruku.

Jedan Svedski forum sam pustio prije 8 godina i od onda nisam vise pisao na njemu.

Ps Crobex razina sto sam spomenuo u prijasnim porukama mogla bi se pokazati cak kao jedna xxx razina Will it bee so? Time will tell !

Good Luck
[bye]
[/quote]
Ponovo ćeš 100% pogoditi jer razina xxxće se sigurno ostvariti i to će biti još jedan tvoj veliki pogodak.

Najnovija vijest………I CEZIH ODGOĐEN !!! Raspao se sustav….Hvala Bogu…. poludjet ćemo.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.seebiz.eu/hr/politika/kosor-nije-me-pogodila-todoriceva-izjava,83591.html

Uhvati ga i tornjaj se sa njim u srbiju tako je i Tuđmanova obitelj sram vas bilo

Premješteno iz teme: THNK (Tehnika d.d.)

Auuuuuuuuuuu

Kolega Split009, koliko pušite vec na onima kupljenin na 1250?
20 %????
Malo malo pomalo

http://www.youtube.com/watch?v=52gqM5BI7go

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

[/quote]

To All

Good Luck
[bye]
[/quote]

Croman daj molim te prihvati ovaj savjet za svoje dobro.
Odi posjeti nekoga psihologa.

A nas prestani zamarati sa svojim odlascima sa ovog foruma, jer nam se živo da ne kažem šta…
Ovo je jubilarni 24. puta da najavljuješ odlazak, pa nije tebi lako bome..

NHF

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ajmo za one iskusnije. Na koji način mislite da će hfp izlazit iz dionica? Mislim ako to odigraju preko burze, bit će potop crobexa na povijesne razine

Ajmo za one iskusnije. Na koji način mislite da će hfp izlazit iz dionica? Mislim ako to odigraju preko burze, bit će potop crobexa na povijesne razine

Najvjerojarnije putem dražbi koje su svaka 2 tjedna ako se ne varam.
Na burzu neće sigurno – provjereno.
Niti je to izvedivo, obzirom na količine.

BTW. raspitajte se kakve su cijene na tim dražbama za dionice koje kotiraju na redovnom ili službenom tržištu. Iznenadit ćete se.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Munjiza-Ulaskom-u-EU-Crobex-ce-porasti-20-posto?homesrclink=carousel

Dobro da si konačno nešto konkreetno napisao, eto očekuješ Crobex na 1200, pa ga i ja željno iščekujem, pratit ću tvoj rad, ne boj se.

Razni " gurui " u tehničkoj analizi su dolazili odlazili, pa češ tako i ti, ja u to ne sumnjam.
Poslije tebe će doći neki novi Croman ili kako će se već zvati i opet sve ispočetka.

lp

Vrijeme je za spavat.Daytrading ceka.Do sada sam dao previse vremena pisanju na forumima i sada je vrijeme da upotrebim osobno najbolji alat sto postoji kad se radi o analizama za burzu.

Ali najprije par punkta:

1) Privitak pokazuje na Vaš link i dobro pogledaj tu sliku.
Ima jedna razlika kod HIST linkova (1.2.3)
Jednog dana ce i Hist 3 se moc pogledat (analize o buducnosti)

2) Nisam govorio o nikakvim razinama od 1200 nego pisao o xxxx razini.Medutim ima par ljudi sto vec znaju koja razina je moguca za Crobex
3) Postoji samo jedan Croman,i takvog vise nece biti

Laku noc
[thumbsup] [cool]
[/quote]

Zanimljivo.evo još jedan tehničar piše kao i ti ali za razliku od tebe piše na svom blogu ali smisao je isti.

30.06.2010. GROBI- INFO
Prilično jasnu EWT sliku grobija ovih dana šaljem samo suradnicima…

INFO

vlad1111@windowslive.com
|| , 30. lipanj 2010 7:25:37 || link || (0) komentara

[lol] [lol] [lol]
Ispada da se Vi veliki znalci zaje….te sa sirotinjom [sealed]

14.05.10. | 13:57 DELUX | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 39633 | profil
korisnik od: 16.11.2009.

ocjena poruke
1%
zajednica –
moderatori
Pomalo kolega

Ako danas prodam još ovo onda sam miran…
A i cijena je super po 628, za kupca

Fundamentalno se ulpl nije nimalo promjenila, al ja sam jednostavno previše izložen dionicamai moram porezat malo

Imam dovoljno ulpl ako se krene gore,a opet, prodavši dio adrs i dio ulpl, lakše se diše..

Kolega vlad 1111

Žao mi je sto si ogranicen, ali ja sam najveci dio ulpl kupio po 530-550 kn
[/quote]
iako već ne-znam-koji-put moram ponavljati da nisam vlad, moram primjetiti da Vam logika nije jača strana.
naime, ako ste ulpl kupili po 530-550 kn, onda Vam 85.000 kn sigurno nije zarada u posljednjih mjesec dana (530-550 kn bilo je daaavno).

ugodna večer!

http://www.vecernji.hr/biznis/atlantic-grupa-emila-tedeschija-preuzela-drogu-kolinski-clanak-161955

New Report

Close