Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
moj zakljucak:
odlicno poznavanje Tehnicke analize je ultimativno znanje.
apsolutno točno, kolega. zato sam Vam i rekao da morate još puno učiti…prije svega nekoliko dana svečano ste izjavili da će crobex RASTI, zar ne? eto, vidite da je vrijeme da napokon počnete više učiti, a manje piskarati (od toga Vam nema vajde…)
p.s.
ja vremena za učenje nemam, na žalost…
apsolutno točno, kolega. zato sam Vam i rekao da morate još puno učiti…prije svega nekoliko dana svečano ste izjavili da će crobex RASTI, zar ne? eto, vidite da je vrijeme da napokon počnete više učiti, a manje piskarati (od toga Vam nema vajde…)
p.s.
ja vremena za učenje nemam, na žalost…
[/quote]
dajte kolega, dokazite autoritet, pa onda mudrujte o ucenju.
evo – pogodite jedan dobar ulaz i to javno napisite, i ja cu vas malo ozbiljnije shvacati…
ovako ipada da se igrate nekakvih verbalno-psiholoskih igrica.
bezveze…
mislim, Vi kao nemate znanje jer nemate vremena uciti, a s druge strane imate dovoljno znanje da mozete meni savjetovati ucenje…
mozete li losije?
@tigrus
kolega dragi, Vi stalno vičete, ali Vas nitko ne sluša. jer dokazano ne znate. i na to Vam treba skrenuti pozornost. jer ste postali zamorni.
pustite ljude koji znaju nešto (ulix,khm,tony,brankica,drevil,mrRi…) da daju svoje viđenje.
jeste li možda primjetili da ja ne vičem? pa kako ću vikati kad ne znam! a vi ste prema znanju otprilike tamo gdje sam ja, ali zato vičete li, vičete.
umjesto toga učite.
@tigrus
kolega dragi, Vi stalno vičete, ali Vas nitko ne sluša. jer dokazano ne znate. i na to Vam treba skrenuti pozornost. jer ste postali zamorni.
pustite ljude koji znaju nešto (ulix,khm,tony,brankica,drevil,mrRi…) da daju svoje viđenje.
jeste li možda primjetili da ja ne vičem? pa kako ću vikati kad ne znam! a vi ste prema znanju otprilike tamo gdje sam ja, ali zato vičete li, vičete.
umjesto toga učite.
dajte si vi kolega nadjite drugu zanimaciju.
okanite se referiranja na moje postove.
sigurno imate pamjetnijeg posla.
uostalnom, kada ste vidjeli da ja repliciram na nesto sto ste Vi napisali?
nikad, a gotovo sigurno i necete.
razlog tomu znate i sami.
[wink]
@tigrus
umjesto toga učite.
dajte si vi kolega nadjite drugu zanimaciju.
okanite se referiranja na moje postove.
sigurno imate pamjetnijeg posla.
uostalnom, kada ste vidjeli da ja repliciram na nesto sto ste Vi napisali?
nikad, a gotovo sigurno i necete.
razlog tomu znate i sami.
[wink]
[/quote]
upravo ste replicirali, gospon tigrus [cool]
Dobro da si konačno nešto konkreetno napisao, eto očekuješ Crobex na 1200, pa ga i ja željno iščekujem, pratit ću tvoj rad, ne boj se.
Razni " gurui " u tehničkoj analizi su dolazili odlazili, pa češ tako i ti, ja u to ne sumnjam.
Poslije tebe će doći neki novi Croman ili kako će se već zvati i opet sve ispočetka.
lp
Vrijeme je za spavat.Daytrading ceka.Do sada sam dao previse vremena pisanju na forumima i sada je vrijeme da upotrebim osobno najbolji alat sto postoji kad se radi o analizama za burzu.
Ali najprije par punkta:
1) Privitak pokazuje na Vaš link i dobro pogledaj tu sliku.
Ima jedna razlika kod HIST linkova (1.2.3)
Jednog dana ce i Hist 3 se moc pogledat (analize o buducnosti)
2) Nisam govorio o nikakvim razinama od 1200 nego pisao o xxxx razini.Medutim ima par ljudi sto vec znaju koja razina je moguca za Crobex
3) Postoji samo jedan Croman,i takvog vise nece biti
Laku noc
[thumbsup] [cool]
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup]
SVAKA ČAST LJUDINO, imas moju podršku!!!
u Hrvatskoj je značajan fakor uz nelikvidnost te nasilan izlazak OIF-a(fondova) iz nelikvidnih dionica te doslovno prodaju čim se pojavi kupac ne mareći čak ni za cijenu(npr.rušeći 20%). Mali ulagači poput mene kupe te nelikvidne dionice(portfelj) i time se “usisava” slobodni cash ulagača
kako ono ide ponedjeljak i petak pad, a utorak i srijeda rast? utorak je i zadnji dan za dividendu nekih dionica
Sunčan pozdrav sa toploga mora uz krikove galebova
[smiley]
[cool]
[thumbsup]
Sunčan pozdrav sa toploga mora uz krikove galebova
[smiley]
[cool]
[thumbsup]
Što, čupaš im perje pa se deru? [lol]