BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u ovoj državi same katastrofe. Počela sezona, a građevinari rade na sve strane. Nema kod nas pravila i reda

DA , po ocjeni vidim…da su na Forumu zaduženi za obranu digniteta postojeće Vlasti ….
Pa, ipak , recite mi….kako to da nikad nije objavljen članak o eksploziji na Fakultetu sa teškom
povredom …zatim, podatak da studenti rade , obzirom na bogatu djelatnost, vjerojatno u najtežim
uvjetima na Sveučilištu …bez uvjeta, prostora…laboratorijskog suđa….

Ako se nećete suočiti sa činjenicama ..ili Vam ih je teško prihvatiti….neću više pisati o tome.

Bavite se s Dinamom……… to je nivo koji razumije većina čitatelja.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

DA , po ocjeni vidim…da su na Forumu zaduženi za obranu digniteta postojeće Vlasti ….
Pa, ipak , recite mi….kako to da nikad nije objavljen članak o eksploziji na Fakultetu sa teškom
povredom …zatim, podatak da studenti rade , obzirom na bogatu djelatnost, vjerojatno u najtežim
uvjetima na Sveučilištu …bez uvjeta, prostora…laboratorijskog suđa….

Ako se nećete suočiti sa činjenicama ..ili Vam ih je teško prihvatiti….neću više pisati o tome.

Bavite se s Dinamom……… to je nivo koji razumije većina čitatelja.

miami

Mnogo nezadovoljstva i zaljenja..u tvojim porukama…mora da je stanje lose u HR

www.croman.se

Može li mi netko pojasniti zašto mi je već dva puta na Dukatu (Lura) brisan post u kojem sam spomenuo Tomislava Birtića? Tko je on uopće i zašto je tabu?

Danas sam kontaktiram od strane HT-ovog operatera, čovjek 7mj. prije isteka pretplate nudi već produljenje ugovora, nude mi super mobitel, besplatne minute,…
Rekao bi da je HT na izdisaju. Dotičnom rekao kako su preskupi i kako prelazim u fiksnoj i internet telefoniji na BNET, a glede mobitela prelazim na Tele2 jer ipak za 29 lipa nudi telefoniranje prema svim mrežama. Dotični mi sam rekao kako su im cijene skupe i kako je on plaćen da nagovara ljude.
Toliko o HT-u, po mojoj procjeni budućih zarada ne vrijedi ni 50kn.

26.11.2010 - Dan D

Danas sam kontaktiram od strane HT-ovog operatera, čovjek 7mj. prije isteka pretplate nudi već produljenje ugovora, nude mi super mobitel, besplatne minute,…
Rekao bi da je HT na izdisaju. Dotičnom rekao kako su preskupi i kako prelazim u fiksnoj i internet telefoniji na BNET, a glede mobitela prelazim na Tele2 jer ipak za 29 lipa nudi telefoniranje prema svim mrežama. Dotični mi sam rekao kako su im cijene skupe i kako je on plaćen da nagovara ljude.

najjači post ikada…jače i od crteža… ovaj put si nadmašio samog sebe..pazite, on je djelatnika HT natjerao da se ovaj otvori i sve mu prizna..ti si splčo kralj svih kraljeva [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

… on je djelatnika HT natjerao da se ovaj otvori i sve mu prizna.. [thumbsup]

Bit će da je malo plaćen, jer bi taj i mamu prodao za 99,99kn…. loooool
skoro se mladac rasplakao…
Morao sam ga isprepadati i reći kako mu je vrijeme da briše.
Možda čovjek već traži 2.posao.

26.11.2010 - Dan D

UMJESTO STADIONA IZGRADITE NOVI FARMACEUTSKI FAKULTET ……!Vaš link

OD 1977.g. jedna od najutjecajnijih i najmoćnijih branši ove države- nije pronašla
niti jednu stavku niti jednog izvora financiranja za izgradnju jedne najobičnije zgrade..
FARMACEUTSKO- BIOKEMIJSKOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU ..!

Pliva….Belupo, Krka Zagreb. Lek Zagreb… bogata strana Predstavništva …Atlantic grupa,
Farmal, BOGATE VELEDROGERIJE : MEDIKA… PHOENIX …OKTAL PHARMA….Proračun Grada
Zagreba- kasa Ministarstva… sredstva za razvoj obrazovanja i obrazovnih ustanova..

Branša koja može platiti charter letove za izlete..koja besplatno oprema ljekarne- nove partnere..
djelatnost koja je u svijetu broj jedan po dohodovnosti…..
Ma, kako Vas nije sramota ..OD 1997.G. NISTE NAŠLI POLITIČKE VEZE ZA IZGRADITI JEDNU
NAJOBIČNIJU ZGRADU- FAKULTET!!!
Golf tereni.. izmjene DPU-a… megalomanski cirkusi…. suvremene umjetnosti. prometne egzibicije.. ulaganje u preskupe restauratorske zahvate radi stavljanja u funkciju prostora
za nagomilanu političku najezdu neradnika …..
Kako Vas nije stid… svih ministara i ministrica od ,1997. – 2010 .g. koji ste se smjenjivali
u mekanim foteljama MInistarstva prosvjete…. dok studenti Farmacije na prvim godinama , nemaju dovoljno drvenih stolaca gdje se održavaju predavanja….. u nemogućim uvjetima…
na 4 -5 mjesta po Gradu Zagrebu….
Kako Vas nije stid !

Kako ćete Vi rješavati probleme, kad niste sposobni izraditi ZGRADE Fakulteta , temelj rada-
novih naraštaja koji nas širom svijeta , obraduju i ispunjavaju ponosom – svojim znanstvenim uspjesima postignutim u uvjetima srednjovjekovnog školstva……
Što bi tek postigli kad bi država bila zrela za poticanje znanstvenog rada i napretka ..?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ma jok, plaćen je da odgovara ljude [lol]

Da, evo HT samo što nije izdahnuo. [rolleyes]

Bolje da vam ja ne pričam o svojim pizdarijama s TELE2. Kad mi istekne dvogodišnji ugovor za bežični internet nikad više neću biti njihov klijent, ma što mi nudili. Nedavno sam im poslao jedan bijesan mail jer sam bio nezadovoljan uslugom, a oni meni odgovorili tek nakon 10-ak dana, ne potrudivši se uopće da mi iziđu ususret, već nešto u stilu "kod nas je ovako, a ako nisi zadovoljan odjebi". Tako se ne gradi dugoročni odnos s klijentom.

UMJESTO STADIONA IZGRADITE NOVI FARMACEUTSKI FAKULTET ……!Vaš link

OD 1977.g. jedna od najutjecajnijih i najmoćnijih branši ove države- nije pronašla
niti jednu stavku niti jednog izvora financiranja za izgradnju jedne najobičnije zgrade..
FARMACEUTSKO- BIOKEMIJSKOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU ..!

Pliva….Belupo, Krka Zagreb. Lek Zagreb… bogata strana Predstavništva …Atlantic grupa,
Farmal, BOGATE VELEDROGERIJE : MEDIKA… PHOENIX …OKTAL PHARMA….Proračun Grada
Zagreba- kasa Ministarstva… sredstva za razvoj obrazovanja i obrazovnih ustanova..

Branša koja može platiti charter letove za izlete..koja besplatno oprema ljekarne- nove partnere..
djelatnost koja je u svijetu broj jedan po dohodovnosti…..
Ma, kako Vas nije sramota ..OD 1997.G. NISTE NAŠLI POLITIČKE VEZE ZA IZGRADITI JEDNU
NAJOBIČNIJU ZGRADU- FAKULTET!!!
Golf tereni.. izmjene DPU-a… megalomanski cirkusi…. suvremene umjetnosti. prometne egzibicije.. ulaganje u preskupe restauratorske zahvate radi stavljanja u funkciju prostora
za nagomilanu političku najezdu neradnika …..
Kako Vas nije stid… svih ministara i ministrica od ,1997. – 2010 .g. koji ste se smjenjivali
u mekanim foteljama MInistarstva prosvjete…. dok studenti Farmacije na prvim godinama , nemaju dovoljno drvenih stolaca gdje se održavaju predavanja….. u nemogućim uvjetima…
na 4 -5 mjesta po Gradu Zagrebu….
Kako Vas nije stid !

Kako ćete Vi rješavati probleme, kad niste sposobni izraditi ZGRADE Fakulteta , temelj rada-
novih naraštaja koji nas širom svijeta , obraduju i ispunjavaju ponosom – svojim znanstvenim uspjesima postignutim u uvjetima srednjovjekovnog školstva……
Što bi tek postigli kad bi država bila zrela za poticanje znanstvenog rada i napretka ..?

@miami

Mogu sam kazati da djelim tvoje misljenje kad se radi o opisanom u navedenom textu.
ne samo u Hrvatskoj nego i u mnogim zemljama se premalo ulaze u one grane sto bi dale prosperitet narodu.
Nazalost…

www.croman.se

Evo vidim da imate primjedbe na telekomunikacije Nažalost kolega mi je za bežični internet na Vip dobio cca 1000 eura ,a mislim da su nerealno digli promet 50 posto,najgore što ih nemožete pratit,i siguran sam da bi to vani išlo kriminalnoj ,kod nas platite samo pdv još nato pa bih molio kolege koje su imali
na vipu veći promet od uobičajnog da napišu nešta,slično se dogodilo u HT u prije par godina sa dajlerima(ofshorkompanije).Pozdrav [angry]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Ma jok, plaćen je da odgovara ljude [lol]

Da, evo HT samo što nije izdahnuo. [rolleyes]

Bolje da vam ja ne pričam o svojim pizdarijama s TELE2. Kad mi istekne dvogodišnji ugovor za bežični internet nikad više neću biti njihov klijent, ma što mi nudili. Nedavno sam im poslao jedan bijesan mail jer sam bio nezadovoljan uslugom, a oni meni odgovorili tek nakon 10-ak dana, ne potrudivši se uopće da mi iziđu ususret, već nešto u stilu "kod nas je ovako, a ako nisi zadovoljan odjebi". Tako se ne gradi dugoročni odnos s klijentom.
[/quote]

A ja upravo otkantao VIP za bezicni internet posto je istekao ugovor. Cijene – bezobrazne, veza puca u pravilu bar jednom u 2 sata, ali ne mozes onda samo reconnect napraviti vec moras izvaditi expresscard modem van, pa ga ustekat, pa dok ga se skuzi itd itd. Roaming 22 MB = 1800 kn. Fala lijepa nikad vise. Idem na Tele2 (isprobao ga) ali iskljucivo prepaid. Pretplate nece od mene vidjet po ovim cijenama niti jedan operater (T-com mi se pokazao u startu neozbiljan jer su reklamirali expresscard da bi se kad sam ga htio uzeti ispostavilo da ga uopce nemaju niti u jednoj poslovnici u HR).

New Report

Close