Kolega živac pa gdje ste?
Maca pojela jezik?
Daj otvorite temu POTJERA [lol]
kad malo bolje promislim puno mu bolje leži ova pjesma
kad malo bolje promislim puno mu bolje leži ova pjesma
Znaš ti onu "um caruje snaga klade valja".
Vjerovatno se kolega drži te poslovice.
Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)
Evo živac,dobio si broj na p.m pa se javi..ostavi ti svoj
Trejdimir
a je sam ja dužan ovdje ikome polagat racune…napisao sam van na 630 da prodajem i prodao cca 1000 komada…ostalo prodao putem
Nisi duzan nikome polagati racune,a konstantno se pušeš po forumu i isprdavas ostale clanove . Svi su gubitasi,ti si sve predvidio ,nanjusio,izracunao,bacio grah itd.Ohladi malo.
Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)
Evo živac,dobio si broj na p.m pa se javi..ostavi ti svoj
Trejdimir
a je sam ja dužan ovdje ikome polagat racune…napisao sam van na 630 da prodajem i prodao cca 1000 komada…ostalo prodao putem
Nisi duzan nikome polagati racune,a konstantno se pušeš po forumu i isprdavas ostale clanove . Svi su gubitasi,ti si sve predvidio ,nanjusio,izracunao,bacio grah itd.Ohladi malo.
[/quote]
Kolega, upalite si klimu ak vam je vruće, ak nemate klimu otvorite prozor..
Ahhh da zaboravio sam da škode i kije starije generacije rijetko imaju klimu….
Onda ostaje prozor
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
da,vrlo važno jel to teoretski HS ili nije. jako važno, možeš se misliti.
čovjek je to onda tako vidio, njegov zamišljeni target se ostvario, i ako je trgovao u skladu s tom svojom analizom, imao je pun pogodak [thumbsup]
a vi trubite i dalje, je ili nije HS.
kako short nafta ???? opet sam bio u pravu….samo ti kontra mene…. [bye]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
kako short nafta ???? opet sam bio u pravu….samo ti kontra mene…. [bye]
što je "prijatelju"?….senilan?….jel ti moram ponoviti jučerašnji graf i zaradu? [undecid]
pošto vidim da si opet za long, ja odmah opalio short [lol]
malo kasnije ti se javim da vidiš koliko sam danas u plusu.
na tvoju žalost, biti će i za janjetinu, ali samo za prijatelje….ne znam kako si se ti ubrojao među njih [lol]
evo za tebe, nova trgovina (usput, što ti radiš, osim što se ovdje točkaš?)
Kolega živac pa gdje ste?
Maca pojela jezik?
Ja sam ti rekao da dođeš a ne da na prozoru stojiš i izviruješ
dobio sam opekline čekaju ći te
[/quote]
Kolega, upalite si klimu ak vam je vruće, ak nemate klimu otvorite prozor..
Ahhh da zaboravio sam da škode i kije starije generacije rijetko imaju klimu….
Onda ostaje prozor
[/quote]
Delux moj,vjeruj mi ,ja sam vozio novi bmw dok ti nisi znao sta je bmw ,a to vrijedi i za klimu,tako da…nadji nekog drugog mulca za ponizavanje.Nekog kao sto si ti.
Bijesni gubitas iza tipkovnice.
Evo mala povijesna škola o burzovnim manipulacijama koje su ipak izgleda izmislili Englezići 🙂
kolega zivac
Rekao sam ti da moraš imat srce a ne zrno kave u grudima da bi se suocio s nekim ..
A sad idi treniraj skakanje preko plotova, samo nemoj previše da te visok tlak i kolesterol ne ubiju…
I nastavi redovno s terapijama, nemoj da preskocis koju, znas da si onda umislis da si hrabar i mangup, pa bude belaja…