Priznam, ovo mi je prvi susrtet sa Ryanom. Ugodno sam iznenađen, odlična produkcija.
Priznam, ovo mi je prvi susrtet sa Ryanom. Ugodno sam iznenađen, odlična produkcija.
Eto kolega, priznajem… kriv sam! Navukao sam vas [smiley3]
p.s. najbolji album ‘Heartbraker’ (kakvo ime takav album)
quark: ” Priznam, ovo mi je prvi susrtet sa Ryanom. Ugodno sam iznenađen, odlična produkcija. ” Eto kolega, priznajem… kriv sam! Navukao sam vas [smiley3] p.s. najbolji album ‘Heartbraker’ (kakvo ime takav album)
eMazga je već tegli album 🙂
Tri srceparajuce – Oh my sweet Carolina, Call me on your way back home i jedna i nezaboravna – Come pick me up… sta ti je kantautor…
Arap: ” ko zna, zna! ” Zar to jos radi? Da li se i dalje koriste one fore s ulaganjem npr. 500.000 virualnih kuna na jednu nelikvidnu dionicu (iz svog portfelja), a onda se ta jedna dionica ponudi na trzistu pa 5x vecoj vrijednosti i kupi (npr. vrijedi 20kn, ponudi se za 150kn, i supruga pokrije taj nalog) i time osvoji 10.000 kuna u nagradnoj igri Fime? [smiley2]
malo ti kasnim s odgovorom… da, jos uvijek radi, i jako si tocno sve napisao, s obzirom da je prije njega pobjednica mjeseca bila Nina Mitrovic [smiley2]
Ryan je baš mrak frajer. Pjesma je super. U čemu je problem?
Kauboji su zapravo baš jedini PRAVI frajeri na svijetu. Ženama izražavaju svoje osjećaje pa makar putem srcedrapajućih albuma… tuku se po barovima, nose šešire, svako jutro su svježe obrijani i namirisani, imaju ispeglane košulje, “nosu lipe čizme”, ako prolaze pokraj ženskoga bića pozdravljaju sa … good morning miss… jašu konje i sigurno ne voze SUV-ove!!
Baš su super. 🙂
A kakvi si ti pa da se sprdaš na račun kauboja Ryana?
cartmann: ”
Arap: ” ko zna, zna! ” Zar to jos radi? Da li se i dalje koriste one
fore s ulaganjem npr. 500.000 virualnih kuna na jednu nelikvidnu
dionicu (iz svog portfelja), a onda se ta jedna dionica ponudi na
trzistu pa 5x vecoj vrijednosti i kupi (npr. vrijedi 20kn, ponudi se za
150kn, i supruga pokrije taj nalog) i time osvoji 10.000 kuna u
nagradnoj igri Fime? [smiley2]
”
malo ti kasnim s odgovorom… da, jos uvijek radi, i jako si tocno sve
napisao, s obzirom da je prije njega pobjednica mjeseca bila Nina
Mitrovic [smiley2]
Ne znam što ste diskutirali ali ovako letimično mogu samo reći:
Probajte igrati tu igricu pa onda komentirajte na osnovu svog iskustva.
Jedino ako je nekome ispod “časti” to igrati. Ili se boji da neće imati uspjeha u toj igrici?
Ja sam probao igrati, teška je to igra. Ne možeš nikoga navući.
Zato i je teška, a još je teže pobijediti.
Poslovni se polako ali sigurno pretvara u South Park [smiley1][smiley2]
Poslovni se polako ali sigurno pretvara u South Park [smiley1][smiley2]
Jedan od najboljih komentara koje sam pročitao.