Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
pozrdav iz Hiltona u Budimpesti…
[smiley]
kakvo je more? [smiley]
.. a svi znaju da mađarska nema more, nego glavni grad budimpeštu, dobar štos đemsika. Nego sad bez šale , kupuješ li što dđejms?
Ti očito ne gledaš jer ja gledam i svi se slažu da je korekcija pri kraju.
[/quote]
istu ovu raspravu o 2115 sam vec vodio sam Tonyem koji me takoder podsjecao na moju prognozu o 2115…
sve je to bilo prije onog pada amera od -10% u jednom danu…tada se sve promjenilo.
moj dan je isto odlican, nemam x bearove, ali zato nemam niti jedne dionice i sva lova mi je u dolarima…
moze li bolje?
[smiley]
[/quote]
Koliko je minusa kad kupiš par tisuća komada HT-a na 3xx i još dokupljuješ u padu a izađeš sa čitavom količinom na 274,tko zna možda nisi ni onda.
5,10,15,20,25,30,35,40,45………. [huh]
Prije da si odsjeo u nekom motelu s konobaricom nalik Brankici.
istu ovu raspravu o 2115 sam vec vodio sam Tonyem koji me takoder podsjecao na moju prognozu o 2115…
sve je to bilo prije onog pada amera od -10% u jednom danu…tada se sve promjenilo.
moj dan je isto odlican, nemam x bearove, ali zato nemam niti jedne dionice i sva lova mi je u dolarima…
moze li bolje?
[smiley]
[/quote]
Koliko je minusa kad kupiš par tisuća komada HT-a na 3xx i još dokupljuješ u padu a izađeš sa čitavom količinom na 274,tko zna možda nisi ni onda.
5,10,15,20,25,30,35,40,45………. [huh]
Prije da si odsjeo u nekom motelu s konobaricom nalik Brankici.
[/quote]
Pusti ga da mašta, zašto si tako okrutan.
Ja sam također predvidio ovaj pad pa ovom prigodom čestitam sam sebi, a vama nažalost nisam stigao poslati grafove i tekstove jer sam bio jako zauzet. Sory
Više sreće drugi put [thumbsup]
Slazem se definitivno sa tobom
Vise srece iduci put…