BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plavi sorry al nisi u pravu!!

Croman ima doista nevjerojatan broj pogodaka po TA.

Najavio je dno na 1250, pa streloviti rast prema gore, najavio je slom crobexa 2007., najavio prije mjesec dana opet pad……

To ostali mogu samo sanjati

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Pitanje moderatorima:

Zašto ova prepiska nije prebačena na temu Tehnička analiza?
Po ne znam koji puta se pazi da se postovi koji dovode u sumnju ispravnost tehničke analize prebacuju na bezvezne teme, ili jednostavno obrišu.

Zašto je tome tako?

lp

Sreo sam ja mnogo takvih (fundametalaca) kao ti na svedskim forumima.

I mislili su kao ti i pisali kao ti.
Neki su bili ponosni i nisu hteli priznat da su ewt analize bile tocne a par njih su uvidili snagu Ewt analize.
Prava Ewt analiza…cita buducnost…nesto sto je nevjerovatno…ali istinito.

Thats the fact …
[/quote]

[lol]

[thumbsup]

Jako argumentirano, nema šta..

P.S. Ne koristim ti ja samo Fundamentalnu analizu, nisam toliko plitak..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne znam za prijašnje pogotke i nisam pratio ali čovjek je jasno i nedvosmisleno prije 3 tjedna rekao da vidi veći pad za crobex i pogodio. Bravo!

Također je unutar tog pada par dana kasnije rekao da bi mogao jedan odbijanac koji se na kraju nije dogodio.

Sve u svemu ipak jako dobro.

Ali nije dovoljno samo dobro čitat grafove ili razumjet situaciju, treba se oduprijeti i vlastitim nagonima koji su često pogrešni.

Ja sam bio bearish na strane indexe ali sam očekivao da će crobex još rasti i furat svoj film, na crobex 2225 kada smo treći put testirali tu razinu i nismo mogli probit, + počele su priče oko grčke, sam sebi sam rekao da bi trebao malo pokratit – i šta sam napravio – stavio se na askove da ulovim par kuna više. Pohlepa za par tisuća kuna me na kraju koštala daleko više.

Na vlastitim greškama se najbolje uči, a svi ih moramo proći.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Hidra je danas pokazala sto zna [wink]

Kolega Ivek 123, Alien, suzuki, gurali ste se po 230 na kupnju prije koji tjedan.. ( Vidra i po 350)…
jel kupujete?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

@ Plavi

A jesi, jesi.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Hidra je danas pokazala sto zna [wink]

Kolega Ivek 123, Alien, suzuki, gurali ste se po 230 na kupnju prije koji tjedan.. ( Vidra i po 350)…
jel kupujete?

Nije dobro, kupnja 166.
Lijepo sam rekao neki dan, najbolje bi bilo maknuti ovo malo kupnje što ima, pa nema gdje pasti.
Teoretski može ako netko aska nisko, ali onda je rješenje – ne kupovati.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pitanje moderatorima:

Po ne znam koji puta se pazi da se postovi koji dovode u sumnju ispravnost tehničke analize prebacuju na bezvezne teme, ili jednostavno obrišu.

Zašto je tome tako?

lp

Neki su bili ponosni i nisu hteli priznat da su ewt analize bile tocne a par njih su uvidili snagu Ewt analize.

Thats the fact …
[/quote]

[lol]

[thumbsup]

lp
[/quote]

plavi

Ako se ide po onemu sto si pisao na PD (tvoje poruke) kupovao si u krivo vrijeme

Imas li gubitke i mozda si zato ljut?

Onda razumim

lp

Ne znam za prijašnje pogotke i nisam pratio ali čovjek je jasno i nedvosmisleno prije 3 tjedna rekao da vidi veći pad za crobex i pogodio. Bravo!

Također je unutar tog pada par dana kasnije rekao da bi mogao jedan odbijanac koji se na kraju nije dogodio.

Sve u svemu ipak jako dobro.

Con0Brien

Jedini koji je dobio moj grubi pogled na razvitak Crobexa je bio nick Korkyra.
(objasnio sam mu moguci razvoj i smatram da je bio tocan)

Za pratiti jednu pad jedne burze nije dovoljno navest razinu,podrsku i t d.

Treba se pratit u realnom vremenu (posto se onda azurira prijsanji pogled sa zadnjim podacima)
na taj nacin se dobije perfektan nacin pracenja dugorocnog razvoja i mogucih korekcija)

Niko do sada nije dobio mogucnost da prati moje analize u "realnom vremenu" …

Pitanje moderatorima:

Zašto je tome tako?

lp

Thats the fact …
[/quote]

[lol]

[thumbsup]

lp
[/quote]

plavi

Ako se ide po onemu sto si pisao na PD (tvoje poruke) kupovao si u krivo vrijeme

Imas li gubitke i mozda si zato ljut?

Onda razumim

lp

[/quote]

[lol]

Pogledaja malo bolje Cromane, od 01.04.2009. nisam prodao dionicu sa gubitkom.
Prinos prošle godine 94 %, do prije par dana prinos u 2010. + 51 %.

Istina od tada mi je Luka Ploče poprilično pala, međutim isto tako imam i casha na računu, nisam sada doma pa da postam trenutni prinos. Ionako ga volim pogledati dok portfelj raste, ne dok pada.

2007. i 2006 prinosi su bili sa troznamenkastim prizvucima, 2008. gubitak. Sve je dokumentirao na ovom forumu i za sve postoje dokazi. Govorim o razdobljima za što postoje evidnetni dokazi na ovom forumu o dionicama koje sam kupovao a koje prodavao u određenim vremenskim razdobljima.

A kave ti dokaze imaš za sebe? Siguran sam da ćeš napisati da imaš solidne prinose, jedino što tome malo tko vjeruje, ako je tako, počni pisati na ovom forumu što kupuješ a što prodaješ, u protivnom ostavi se ovakvih sitnih provokacija, jer nisi relevantna osoba da piše o ostvarenim prinosima.

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=616&pg=90

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

@Shabi

Ma super smo prošli najviše smo rasli a najmanje padali, super nema šta, o čemu vi pričate kolega, gdje vi živite i dali pratite burze vanka i ovu našu.

croman i ostali strucnjaci…..da cujem kamo ovo vodi…..????
trenutno s&p f. [rolleyes]

Sorry Inverter

Ali osobno sam dao obecanje onima na Ewt-forumu da vise necu pisat o mojim ewt-analizama.
I zelim naravno odrzat rijec.

Nadam se da ti oni drugi strucnjaci daju odgovor

croman i ostali strucnjaci…..da cujem kamo ovo vodi…..????
trenutno s&p f. [rolleyes]

Sorry Inverter

Ali osobno sam dao obecanje onima na Ewt-forumu da vise necu pisat o mojim ewt-analizama.
I zelim naravno odrzat rijec.

Nadam se da ti oni drugi strucnjaci daju odgovor

[/quote]
Daj cromane kani se tih dječijih igrica ja znam ali vam neću reći.

Ako znaš reci u kome će smjeru tržište, šta te briga šta tko misli o tebi, vrijeme će pokazati jesi ti bio u pravu ili su oni bili.

New Report

Close