BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CHAMPIONSHIP TABLES
2006 MOTOGP RIDERS’ CHAMPIONSHIP (AFTER ROUND 17 OF 17)
POSITION RIDER TEAM POINTS
1. NICKY HAYDEN REPSOL HONDA TEAM 252
2. VALENTINO ROSSI CAMEL YAMAHA TEAM 247
3. LORIS CAPIROSSI DUCATI MARLBORO TEAM 229
4. MARCO MELANDRI FORTUNA HONDA 228
5. DANI PEDROSA REPSOL HONDA TEAM 215
6. KENNY ROBERTS JR. TEAM ROBERTS 134
7. COLIN EDWARDS CAMEL YAMAHA TEAM 124
8. CASEY STONER HONDA LCR 119
9. JOHN HOPKINS RIZLA SUZUKI MOTOGP 116
= TONI ELIAS FORTUNA HONDA 116

2006 MOTOGP TEAMS’ CHAMPIONSHIP (AFTER ROUND 17 OF 17)
POSITION TEAM POINTS
1. REPSOL HONDA TEAM 467
2. CAMEL YAMAHA TEAM 371
3. DUCATI MARLBORO TEAM 356
4. FORTUNA HONDA 344
5. RIZLA SUZUKI MOTOGP 214
6. TEAM ROBERTS 134
7. KAWASAKI RACING TEAM 129
8. HONDA LCR 119
9. TECH 3 YAMAHA 101
10. KONICA MINOLTA HONDA 96
11. PRAMAC D’ANTIN MOTOGP 33

2006 MOTOGP CONSTRUCTORS’ CHAMPIONSHIP (AFTER ROUND 17 OF 17)
POSITION CONSTRUCTOR POINTS
1. HONDA 360
2. YAMAHA 289
3. DUCATI 248
4. SUZUKI 151
5. KENNY ROBERTS – KR211V 134
6. KAWASAKI 109
7. ILMOR X3 2

[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

PITANJE ZA MODERATORE!!!!!!
Postoji li tehnička mogučnost da nam olakšate traganje pojedinih topica na našem forumu?
Neki dan sam tražio temu o dionici o kojoj se manje piše, pa sam morao prolaziti kroz trinaest “stranica” tema dok ju nisam našao!
Bilo bi dobro kada bi, primjerice, postojao izbornik u koji bi upisali traženu temu pa da nam ju odmah izlista.
Olakšajte nam život jer ovako gubimo dragocijeno vrijeme od stvaranja love![smiley2]

La vita e bella!

PITANJE ZA MODERATORE!!!!!! Postoji li tehnička mogučnost da nam olakšate traganje pojedinih topica na našem forumu? Neki dan sam tražio temu o dionici o kojoj se manje piše, pa sam morao prolaziti kroz trinaest “stranica” tema dok ju nisam našao! Bilo bi dobro kada bi, primjerice, postojao izbornik u koji bi upisali traženu temu pa da nam ju odmah izlista. Olakšajte nam život jer ovako gubimo dragocijeno vrijeme od stvaranja love![smiley2]

Imaš gore s lijeve strane drop-down listu svih dionica po abecedi ako se vratiš korak natrag.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Posejdon: ” PITANJE ZA MODERATORE!!!!!! Postoji li tehnička mogučnost da nam olakšate traganje pojedinih topica na našem forumu? Neki dan sam tražio temu o dionici o kojoj se manje piše, pa sam morao prolaziti kroz trinaest “stranica” tema dok ju nisam našao! Bilo bi dobro kada bi, primjerice, postojao izbornik u koji bi upisali traženu temu pa da nam ju odmah izlista. Olakšajte nam život jer ovako gubimo dragocijeno vrijeme od stvaranja love![smiley2] ” Imaš gore s lijeve strane drop-down listu svih dionica po abecedi ako se vratiš korak natrag.

Bože, kraj zdravih očiju ne vidjeh!!!!!!!!!
Hvala Quark.[smiley2]

La vita e bella!

kako se koristi i postoji li ovdje ignore funkcija?

plavi kako ti se čini novi civic? [smiley7]

kako se koristi i postoji li ovdje ignore funkcija? plavi kako ti se čini novi civic? [smiley7]

Za sada samo obećanje poslovnog da će implementirati ignore funkciju.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

ko zna, zna!

“Please, God, Just One More Bubble.”

ko zna, zna!

Zar to jos radi? Da li se i dalje koriste one fore s ulaganjem npr. 500.000 virualnih kuna na jednu nelikvidnu dionicu (iz svog portfelja), a onda se ta jedna dionica ponudi na trzistu pa 5x vecoj vrijednosti i kupi (npr. vrijedi 20kn, ponudi se za 150kn, i supruga pokrije taj nalog) i time osvoji 10.000 kuna u nagradnoj igri Fime?
[smiley2]

Što bi rekao Mlakar: Znanje je opet IN !

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Evo mili moji, jedan pjesmuljak meni najdrazeg americanskog kantautora da vas utjesi i ohrabri uoci sutrasnjeg trgovanja… premda vecini inteligentnih investitora na ovom forumu ni utjeha ni hrabrost nisu potrebni[smiley2]

http://rapidshare.com/files/2149580/nathan47.rar.html

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Evo mili moji, jedan pjesmuljak meni najdrazeg americanskog kantautora da vas utjesi i ohrabri uoci sutrasnjeg trgovanja… premda vecini inteligentnih investitora na ovom forumu ni utjeha ni hrabrost nisu potrebni[smiley2]

Nije loša. Za moj ukus dodaj jedno B na ime.[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nije loša. Za moj ukus dodaj jedno B na ime.[smiley2][smiley2]

Fuj! Kakvo B?! Bas ga taj nedostatak slova B cini glavnom facom![smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

New Report

Close