BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pobjedili Austrijance,eeeee.Kad smo guciča Htjeli iselit iz ZG proganjali nas ode on u Remetinac aaaaa.Idemo sjutra gore,,,,,,,uuuuuuu [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Kolega plavi je negdje napisao DA PRAVI INVESTITORI TREBAJU DONJET ODLUKU O K/P TE ZNAT KADA PODVUĆI LAJNU, bila ona u + ili -.

[smiley]

Moguće da sam ovako nešto napisao, ali ste vjerojatno izostavili jednu bitnu riječ u rečenici, a ona glasi " SAMOSTALNO trebaju donijeti odluku".

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ivek

Daj nam objasnio kako to kao netko tko je radio poslove za hrvatsku politiku( tako si napisao na moj novac, mozda si lagao , mozda ne), u avataru ima Sretena Jocića
Loš ti je pokušaj izvlaćenja da si to ti, jer smo našli sliku joce amsterdama na internetu koju ti koristiš u profilu…

tek tolko da post ne padne u zaborav
[/quote]

Zar tako?
Dakle ivekšestjedantri, tome se nisam nadao od tebe..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ivek

Daj nam objasnio kako to kao netko tko je radio poslove za hrvatsku politiku( tako si napisao na moj novac, mozda si lagao , mozda ne), u avataru ima Sretena Jocića
Loš ti je pokušaj izvlaćenja da si to ti, jer smo našli sliku joce amsterdama na internetu koju ti koristiš u profilu…

Priznaj da ti imponiraju takvi tipovi, da bi i ti volio da si frajer pred kojimsvi klimaju glavom i ok, necemo te više prozivati

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Mamić opet puca po šavovima:

http://www.sportnet.hr/vijesti/397513/nogomet-1-hnl/mogu-doci-i-cico-i-zajec-i-kuze

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Mamić opet puca po šavovima:

http://www.sportnet.hr/vijesti/397513/nogomet-1-hnl/mogu-doci-i-cico-i-zajec-i-kuze

Navodno mu loše ide na burzi:

http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/mamic-zelim-cicu-kranjcara-na-klupi-dinama.html?&page=2&p_all_items=18

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

CROBEX

Naziru se pozitivne divergencije na dnevnom MACD histogramu i RSI-u.
Možda dovoljno za jedan ozbiljniji odbijanac..

Sretno!

Čestitam prijatelju na trudu koji podjeliš snama javno

[/quote]

ovakve analize utiru put ostajanju bez gaca
[/quote]

Tvoje mora da su bolje ili najbolje dok tuđe nevaljaju a ljudi se samo trude štogod pomomoć onima koji neznaju a taj sam ja koji nezna
KHMM i TONY pišu i pomažu ozbiljno ne sprdaju su
Dečki hvala i nastavite a nemojte zamjerit ovima što neznaju što čine
[/quote]

ovo je padajuci trend, nema tu rasta, samo pokoji bull trap odbijanac,
cisto da ti uzmu ovo malo sirotinje sto ti je ostalo.

1. ti mislis da je to "pomoc", a ja mislim da je to "odmjeravanje snaga".
2. slazem se da se tony i khmmm ne zezaju
3. trebao kupiti knjigu Tehnicka analiza za 400kn i procitati ju, a ne traziti "pomoc" po forumu, i malo pronjuskati po internetu u potrazi za dodatnim znanjima (svijece, divergencije, i sve ostalo sto nije bas najbolje razradeno u toj knjizi..)
4. mozda ce ti biti jos jedan, doslovno " bull shit" odbijanac na crobexu, a onda drz gace.

ps.
postavio sam svoje targete par starnica ranije za sp500 – prvi od 1070 je dostignut danas.
u najboljem slucaju moguc odbijanac do RSI(20)= cca 40, tj. cijena sp500 = 1140.
ako uspije probiti 1110 (ne vidim nacina za to..)
nakon toga proboj potpore i realizacija slijedeca 2 targeta…

kolega Zivac,
dosla su vremena kad janjad vise ne ide na sisanje, sad janjad ide na klanje
[/quote]

Imaš ručak i uz ručak najbolje vino u VODICAMA naravno

Nije fer da na maksimiru imaju tak loše wc i svlačionice ,bandič bi to sve sredil jel tak stari,a kaj če ovi zeleni bumo mi dobil po đepu kad nas investitor tuži ,bumo prošli ko sa slawonskom bankom .Kada krdo krene ti se prijatelju sjeti mene. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Moram priznati da me čitanje foruma ponekad stvarno zna opustiti.
Kada čitam neke teme imam osjećaj kao da gledam Forest Gumpa sa motornom pilom.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

@ Mcinha

Surfing je ponekad gadan, pogotovo na oceanima. Pazi da te ne pojede morski pas.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Bayern gubi na poluvremenu, vrijeme je da Pranjara uđe [lol]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

http://www.finance.si/280307/Nem%B9ka-pomo%E8-evru-tudi-preko-zadnje-ovire

korekcija gotova…idemo up [thumbsup]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close