BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: THNK (Tehnika d.d.)

Kolega kirling

Da ste slušali mene ušli bi na 1250 crobexa i izašli na 2300

Ponovno bi ušli na 1700 i prodali opet na 2300

DVIJE NAJGORE DIONICE NA ZSE, KATASTROFALNE TVRTKE HDEL I THNK bi rasprodali po 50 % većim cijenama nego sada

Nebojte se nece THNK u stecaj, pravocrtno, bez odbijanaca

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

ingra u proteklih 14 mjeseci i 10 dana…iliti od nazovi proslog dna…

————————————————–
INDEX … 9.3.2009.- 19.5.2010.- RAST
————————————————–
INGRA … 35,39 kn… 34,48 kn-2,57%
CROBEX … 1262,58 … 2030,11 … +60,8%
————————————————–

…i sto sad ako CROBEX nastavi s padom prema moguce 17xx…
…to kao nece imati nikatvog utjecaja na ingru, jel’ da…

NIkako ne mogu dokučiti da li je amilo3438 za ili protiv INGRE. Piše i pozitivno, a kada krene pad onda izrazito negativno. Piše postove jedino na INGRI, registracija na forumu mu je oko 6 mjeseci, prisutan je tu gotovo cijeli dan, a i dobar dio noći. Sve u svemu da sam Samodol i da želim riješiti ovu "enigmu padanja" imao bih polazište u njegovom liku i djelu.
Možda griješim, ali dobio sam dojam da je upravo on "glava konzorcija". Da li netko dijeli moje mišljenje ili sam posenilio? [rolleyes]

mislim da je konzorciji veoma aktivan na forumu,neka se javi svaki član konzorcija da vidimo dali imate muda dečki može i na pm

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

@banannarama
sto da prestanem s pisanjem…mislite da ce to promijeniti situaciju…uf, zar toliki utjecaj ostavlja ovo moje pisanje…kako to shvatiti nego kao veliki kompliment…pa eto hvala…ali i dalje ostaju one bolne cinjenice koje govore za sebe…a neki nikako da shvate…open your mind my friend untill is not 2 late…(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

želim se učlanit u konzorciji kolko plaćam članarinu

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

@banannarama
sto da prestanem s pisanjem…mislite da ce to promijeniti situaciju…uf, zar toliki utjecaj ostavlja ovo moje pisanje…kako to shvatiti nego kao veliki kompliment…pa eto hvala…ali i dalje ostaju one bolne cinjenice koje govore za sebe…a neki nikako da shvate…open your mind my friend untill is not 2 late…(lp)

Nemoj ni slučajno prestati pisati! Upravo zbog Vašega pisanja sam i ušao u ovu dionicu. Studiram psihologiju i u većini slučajeva uspijem "nanjušiti" druk od iskrene zabrinutosti za ostale dioničare. Samo naprijed, na kraju krajeva ovaj forum i postoji da bi se izmeđuostalog i "drukalo" po potrebi. [thumbsup]

@banannarama

Nemoj ni slučajno prestati pisati! Upravo zbog Vašega pisanja sam i ušao u ovu dionicu. Studiram psihologiju i u većini slučajeva uspijem "nanjušiti" druk od iskrene zabrinutosti za ostale dioničare. Samo naprijed, na kraju krajeva ovaj forum i postoji da bi se izmeđuostalog i "drukalo" po potrebi. [thumbsup]
[/quote]
i psiholog ,reci ti nama jel dionica ide gore ili dolje??

DELUX, cjenim tvoj analitički, financijski, trgovački, ……. duh.

Nažalost, većina nije prepoznala da na 1300 nema jačeg odbijanca, to je bilo valjda jasno. Događa se da su unutra i ne žele izaći sa minusom 5,10, ili 20%, znam teško je gledati kako lova kopni, AL!!!

Kolega plavi je negdje napisao DA PRAVI INVESTITORI TREBAJU DONJET ODLUKU O K/P TE ZNAT KADA PODVUĆI LAJNU, bila ona u + ili -.

[smiley]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

A Alienu sam napisao na 2200 da će thnk biti po 1000 kn, al on je tada vjerovao "povijesnim licnostima " hahahah

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

evo pogledajte neke, kako dodju pameti kad ih burza ili rakija dovede u red

http://www.mojnovac.net/forumi/showthread.php?t=2670&page=29

Al nas ovaj moderator "iskupuso". Zar je "konzorcij" tako moćan? [rolleyes]

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Sell on the good news…. veliki su počeli prodaju, smiješno da se danas kao 10.nalog vidio i onaj na 1017kn. Ovdje će biti masakriranja do boli.

Javio nam se ovdje opet najveći gubitaš na ovom forumu nakon nekog vremena.
Kolega split da li je istina da su vam gubici ove godine već oko 40 %??
Da li crtate i dalje grafiće i bavite se TA analizom?

Žalosno je kako se neki vesele tuđoj nevolji ( ne mojoj jer ja sad opet kupujem ono što sam prodavao prije nekoliko dana [tongue] ), kolega split da li vas je sram?

lp i zdravi i veseli bili

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close