Premješteno iz teme: VLDS (Validus)
Pa kaj je vama ljudi zar ne vidite da je tu sve sumnjivo. Svaki hebeni dan se objavi neka vijest iz domene USKOK-a i vama je tu sve ok i sad bi mene brisali što vam donosim istinite ali crne vijesti.
No možda je ipak USKOK u krivu a svi vi u pravu. Da Bog da se svi obogatili samo što mi se prije čini će biti scenarij iz Đakovštine.
P.S. Dionicu nemam niti bi ju u ludili kupio pa vas više ne mislim smetati.
Premješteno iz teme: VLDS (Validus)
@ verdi
Na temu Podravka nisi došao upozoravati iako se sve te vijesti iz domene USKOK-a direkto tiču Podravke. Pametnome dosta…
……….Malo i srednje poduzetnišvo počinje pomalo funkcionirati…
Danas sam opet posjetila jednog uspješnog poduzetnika ..izvoznik…čisti proizvođač..radi za talijansko poduzeće..ovako mi je rekao..
Prošle godine bilo je gadno..zbilja nismo imali posla…a OVE GODINE stvarno imamo ponovno
narudžbi koliko hoćeš…stvarno je počelo dobro…..zadovoljni smo..trebamo nove radnike…
Dakle, Vi na burzi , NE SVI! Vi koji stalno pišete gluposti , a pojma nemate o zarađivanju i što se događa u poduzetnišvu i jedan dio onih na burzi koji su izgubio kompas ..idite čim prije.. ja jedva čekam da kapital koji je zabunom došao ovdje- što prije ode…..
Isto tako , sramota ! Pojedine dionice prepuštene su same sebi….a radi se o moćnim firmama… managment je na djelu sproveo svoju najstupniju Odluku o stihijskom ponašanju svojih dionica na burzi…
Jako Vam to zamjeram. Gospodo iz Ingre, Hdela, Tehnike, Tiska i sl…..
Kako Vas nije sram da ne angažirate stručne ljude koji će Vam pomoći u očuvanju vrijednosti
dionice…?
Ipak mi je danas najmoćnija ona priča o certifikatima …kao novom proizvodu…
To je isto ko da u seljački dućan s kineskom obućom staviš na prodaju Lobutanke….
Bedastoće…isto ko i trgovina zlatom….možda za 10 godina….zanimacija za elitu….
za primjenu teško…a trgovinu -nebuloza. Previše pravnih zavrzlancija.
LoodyAllen, što hoćeš?…..Što ti nije jasno?
Danas , kad je sjela DIVIDENDA na račune brojnih građana, poduzeća , fondova i ostalih….trebali bi slaviti! A ne, živčaniti …pa pojedinci su nervozni toliko- da to nije normalno…..
Nekakva opća histerija je zahvatila ovaj naš narod..pa , ljudi smirite se….evo, ja ću malo prestati
pisati- da ne iritiram pojedince..kad se situacija smiri , javit ću se…POzdrav.
malo i srednje poduzetništvo ti je u mp3
-a nisu rekli ni pola
Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)
do kad ćeš to raditi…???
ako nemaš HDEL, a nemaš, zašto se ne skineš s ovoga foruma ???
[/quote]
Tebe ću pitat što da radim jeli?
Da niste bili tvrdoglavi,da znate odredit koliko što vrijedi, nebi kupovali hdel na 350, 300 ili 250 kn..
U ćemu je problem kolegice?
Pišem jer želim da ljudi sagledaju katastrofićno stanje hdela i thnk..
Na 350 kn sam napisao da ovo cudo ide u ambis, smijali ste se
Polako, samo polako
SSLJKER
s obzirom na poslovanje, a to je jedina prava mjera za odredit fer vrijednost diionice, ne više od 130 kn
[/quote]
ma koji si ti faktor da određuješ cijenu dionice ??? Pokrij se po ušima ekonomist,kupovao si ledo po
20 000 kuna, tu si sve rekao. hidroelektra vrijedi onoliko kolko je netko spreman dat za nju, jednom ne tako davno za nju su bili spremni dat 2200 kuna, onda je isto ne tako davno dotaknula svoje apsolutno dno od 118 kuna,ali sa jako malim prometom, znači šaka budala je prodavala u vrhu krize za sitne novce. Ovaj se danas naslađuje da je cijena roknula ispod 200 kuna sa čitavih 108 dionica prometa, i želi dokazat kako je jako pametan. Šta želiš dokazat ekonomist,pa svi smo te prokljuvili već ?!
Nemam HDEL,ali citam sve teme i sve sto mogu napisati je ,svaka cast Crockett.
To je jedina prava istina.
AUUUUUUUUUUUUUUU
zadnja 196
Kako komentirate ovaj pad?
Alien, Ivek, vi ste na 250 pisali da biste vi toga jako punorado kupili po 230…
Zanima me jel još uvijek tako gledate na te stvari ili ste promjenili mišljenje…
ta zadnja cijena je moja … ! A ti samo gledaj i pljuj po HDEL… kao što uostalom radiš po svim građevinarima…
do kad ćeš to raditi…???
[/quote]
Da niste bili tvrdoglavi,da znate odredit koliko što vrijedi, nebi kupovali hdel na 350, 300 ili 250 kn..
Polako, samo polako
SSLJKER
s obzirom na poslovanje, a to je jedina prava mjera za odredit fer vrijednost diionice, ne više od 130 kn
[/quote]
ma koji si ti faktor da određuješ cijenu dionice ??? Pokrij se po ušima ekonomist,kupovao si ledo po
20 000 kuna, tu si sve rekao. hidroelektra vrijedi onoliko kolko je netko spreman dat za nju, jednom ne tako davno za nju su bili spremni dat 2200 kuna, onda je isto ne tako davno dotaknula svoje apsolutno dno od 118 kuna,ali sa jako malim prometom, znači šaka budala je prodavala u vrhu krize za sitne novce. Ovaj se danas naslađuje da je cijena roknula ispod 200 kuna sa čitavih 108 dionica prometa, i želi dokazat kako je jako pametan. Šta želiš dokazat ekonomist,pa svi smo te prokljuvili već ?! GUBITAŠ SI SA LEDOM, I SAD CILJAŠ NA KUPNJU HIDROELEKTRE I TEHNIKE, ZATO SEREŠ PO TOPICU 0-24.
[/quote]
Kolega a kada sam ja to kupovao ledo po 20 000 kn
Jeli vama dobro?
Jeste li se opet napili pa pišete gluposti?
Vidjet cete kako ce ova dionica završiti.
Gomila dugove i stvara gubitke, ROE manji od kamata na glavnicu, pretvara se u gubitaša
HDEL JE GUBITAŠ
Zamislite kako se osjecaju sada oni koji su kupovali po 350 hdel poput Vidre?
Pa proci ce još milijuni kubnih metara vode ispod savskog mosta prije negoli on bude na nuli, a možda i nikada.
Fer cijena za ovog GUBITAŠA nije veća od 130-140 kn
Pa hdel je jedva nešto zaradila i 2007 godine, a kamoli sada kad se građevinski sektor doslovce raspada
do kad ćeš to raditi…???
[/quote]
Polako, samo polako
SSLJKER
[/quote]
20 000 kuna, tu si sve rekao. hidroelektra vrijedi onoliko kolko je netko spreman dat za nju, jednom ne tako davno za nju su bili spremni dat 2200 kuna, onda je isto ne tako davno dotaknula svoje apsolutno dno od 118 kuna,ali sa jako malim prometom, znači šaka budala je prodavala u vrhu krize za sitne novce. Ovaj se danas naslađuje da je cijena roknula ispod 200 kuna sa čitavih 108 dionica prometa, i želi dokazat kako je jako pametan. Šta želiš dokazat ekonomist,pa svi smo te prokljuvili već ?! GUBITAŠ SI SA LEDOM, I SAD CILJAŠ NA KUPNJU HIDROELEKTRE I TEHNIKE, ZATO SEREŠ PO TOPICU 0-24.
[/quote]
Kolega a kada sam ja to kupovao ledo po 20 000 kn
Jeli vama dobro?
Jeste li se opet napili pa pišete gluposti?
Vidjet cete kako ce ova dionica završiti.
Gomila dugove i stvara gubitke, ROE manji od kamata na glavnicu, pretvara se u gubitaša
HDEL JE GUBITAŠ
Zamislite kako se osjecaju sada oni koji su kupovali po 350 hdel poput Vidre?
Pa proci ce još milijuni kubnih metara vode ispod savskog mosta prije negoli on bude na nuli, a možda i nikada.
Fer cijena za ovog GUBITAŠA nije veća od 130-140 kn
Pa hdel je jedva nešto zaradila i 2007 godine, a kamoli sada kad se građevinski sektor doslovce raspada
[/quote]
ja mislim da se raspadaš ti od jala… građevinski sektor je u problemima, to je istina, ali daleko od nekakvog raspada, bolja vremena su na vidiku…