Ja sam Bog i batina u svojoj kući .I to je nešto…ne..?
vidi se, ali ovo nije vaša kuća pa bi to trebali i uvažavat.
NHF i pozdravite muža
STFACA, ja sam ti žena..kolegica. Od svih problema, vrijeme- i stanje klime- mi se čini trenutno najgore.
Zbog niskih temperatura:
– trošimo više energije
– manje razmišljamo o ljetnom turizmu..bit će pad i zbog toga…
– građevinari i svi koji vezani uz vremenske neprilike, ne rade ili rade manje..
– općenito , letargija se produžuje…sentiment je za biometeorološke tipove bitan…
Određena skupina ljudi na Forumu, snažno i cinično omalovažava jednostavan pristup životu,
i neposrednost…….šteta…… ako niste..znali , jednostavnost, neposrednost i karizma su vrline svih velikih lidera…
Ja sam Bog i batina u svojoj kući .I to je nešto…ne..?
Ma lupas gluposti! aj aj namlati muža
Premješteno iz teme: LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)
Jaca je završila neki Pravni fakultet i danas kad sam čuo kako čita engleski skužio sam da tamo izgleda u opće nije bilo tog predmeta. Još me jedino zanima koji se je jezik učio na Rojsovom Prometnom premda bi on vrlo lako mogao iznenaditi sa nekim auslenderskim njemačkim jer je vozio tu relaciju za Minhen, a čovjek svašta nauči u autobusu.
Jaca je završila neki Pravni fakultet i danas kad sam čuo kako čita engleski skužio sam da tamo izgleda u opće nije bilo tog predmeta. Još me jedino zanima koji se je jezik učio na Rojsovom Prometnom premda bi on vrlo lako mogao iznenaditi sa nekim auslenderskim njemačkim jer je vozio tu relaciju za Minhen, a čovjek svašta nauči u autobusu.
Kolega zato su Mesiću išli jezici, jel ste njega slučajno izostavili.
Znao je ruski a i francuski kad je čitao je bila milina za ono juče što je ova prezentirala. Znam francuski koliko toliko pa sam ga kontrolirao a engleski ne znam ali sam skužio da ga ni ona ne zna.
Radi se o čitanju pa to se može valjda nabubati ili…
Političarima su strani jezici osnovni alat i nema se kaj netko petljati u politiku ako mu to ne ide.
Niti ste zreli za razumjeti obične stvari…niti ćete ikad znati raspolagati novcem. Niti sam Vam ja kriva zbog situacije u kojoj ste se našli.
Jučer sam razgovarala sa jednim velikim-poznatim trgovcem automobila. Moram uskoro zamijeniti auto…slučajno se priča razvezala oko fondova i udjela ..i ja mu iskreno ispričam sve što sam- kako
sam i kada sam zayebala sve sa dionicama, kojim, koliko- ma sve – iskreno!
A onda je on ispričao kako je on sve zayebao, kada , kako, u kojoj banci- i koliko je izgubio novaca-
kupovao je kad nije trebalo- prodavao je kad je bilo najgore, razročio je ulog u Austriji , opet
uložio u fondove .izgubio..doista – čovjek je- ne samo normalan- nego iskren i jako uvjerljiv…obiteljski , sve je ljudski opisao kako je izgubio gotovo sav novac.
Ne samo da smo se smijali- umirali smo od smijeha…kunem se , zaprepastili biste se kako je
bogat…/ pardon, bio bogat…/
Netko bi rekao- ovi ljudi nisu normalni! Djelatnik u prodaji povukao se uz pozdrav, kad je čuo naš
glupi razgovor i cifre…
Ali, on i ja – NIKOME NIKAD NISMO UKRALI NOVAC- nikome nismo dužni…. i sve to rekli smo-
ZARADIT ĆEMO PONOVNO!!!! On ima svoj plan, ja svoj…….
Zato- nemojte misliti da ja nisam u istom teškom gubitku kao svi ovdje. Niti slučajno nemojte
misliti da sam bahata ,da živim na visokoj nozi ili da trošim više od Vas….
Ja jednostavno znam- da će sve biti u redu.. i da će vrijeme donijeti dobro…dok se neke stvari
promijene…. O.K.?
Namlatit ću muža..preventivno…može?
Niti ste zreli za razumjeti obične stvari…niti ćete ikad znati raspolagati novcem. Niti sam Vam ja kriva zbog situacije u kojoj ste se našli.
Jučer sam razgovarala sa jednim velikim-poznatim trgovcem automobila. Moram uskoro zamijeniti auto…slučajno se priča razvezala oko fondova i udjela ..i ja mu iskreno ispričam sve što sam- kako
sam i kada sam zayebala sve sa dionicama, kojim, koliko- ma sve – iskreno!
A onda je on ispričao kako je on sve zayebao, kada , kako, u kojoj banci- i koliko je izgubio novaca-
kupovao je kad nije trebalo- prodavao je kad je bilo najgore, razročio je ulog u Austriji , opet
uložio u fondove .izgubio..doista – čovjek je- ne samo normalan- nego iskren i jako uvjerljiv…obiteljski , sve je ljudski opisao kako je izgubio gotovo sav novac.
Ne samo da smo se smijali- umirali smo od smijeha…kunem se , zaprepastili biste se kako je
bogat…/ pardon, bio bogat…/
Netko bi rekao- ovi ljudi nisu normalni! Djelatnik u prodaji povukao se uz pozdrav, kad je čuo naš
glupi razgovor i cifre…
Ali, on i ja – NIKOME NIKAD NISMO UKRALI NOVAC- nikome nismo dužni…. i sve to rekli smo-
ZARADIT ĆEMO PONOVNO!!!! On ima svoj plan, ja svoj…….
Zato- nemojte misliti da ja nisam u istom teškom gubitku kao svi ovdje. Niti slučajno nemojte
misliti da sam bahata ,da živim na visokoj nozi ili da trošim više od Vas….
Ja jednostavno znam- da će sve biti u redu.. i da će vrijeme donijeti dobro…dok se neke stvari
promijene…. O.K.?
Namlatit ću muža..preventivno…može?
daj ne davi ljude
Znao je ruski a i francuski kad je čitao je bila milina za ono juče što je ova prezentirala. Znam francuski koliko toliko pa sam ga kontrolirao a engleski ne znam ali sam skužio da ga ni ona ne zna.
Radi se o čitanju pa to se može valjda nabubati ili…
Političarima su strani jezici osnovni alat i nema se kaj netko petljati u politiku ako mu to ne ide.
DA strani jezici su osnovni alat, pogotovo Francuskim i Talijanskim političarima.
Berlusconi parla barem 3 strana jezika i iz put natuca i Esperanto.
Uzgred dali ste ikada čuli Merkelicu da govori itijedan drugi jezik, osim Njemačkog.
Iskreno govoreći Merkelicu ni sam jer i ne pratim njen rad što me ne bi ni začudilo jer je stara DDR škola. Neke stvari kod njih su su ostatak kolonijalizma. Francuzi očekuju da svi znaju njihov jezik, Talijani opet deru svoje ali loši primjeri nam ne trebaju biti mjerilo posebno kod ljudi koji se diče akademskom naobrazbom. Kako netko može danas završiti faks a ne govori strani jezik? Ni je Jadranka diplomirala prije 30 godina već nedavno. Možda i Merkelica dere ruski?
Ponimaješ? [lol]
Iskreno govoreći Merkelicu ni sam jer i ne pratim njen rad što me ne bi ni začudilo jer je stara DDR škola. Neke stvari kod njih su su ostatak kolonijalizma. Francuzi očekuju da svi znaju njihov jezik, Talijani opet deru svoje ali loši primjeri nam ne trebaju biti mjerilo posebno kod ljudi koji se diče akademskom naobrazbom. Kako netko može danas završiti faks a ne govori strani jezik? Ni je Jadranka diplomirala prije 30 godina već nedavno. Možda i Merkelica dere ruski?
Ponimaješ? [lol]
Karašo kolega.
A bogami niti Engleze nisam nikada čuo da govore iti jedan jezik drugi.
Nego ovako kada već komuniciramo, kako to da je svima promaklo na ovom forumu ali i medijama da nas EBRD nije svrstao u Jugoistočnu Europu nego u Srednje-europske zemlje.
Vjerojatno to ne odgovara ovim balkanoidima kod nas, di nas guraju već godinama.