Plaća u paštetama – Trgovci Gramata već dugo dio plaće primaju u bonovima
Radnici Gramata dio dohotka dobili u mesnim namazima
Neki od radnika dobili paštete kojima je već je istekao rok trajanja. Hoće li uskoro umjesto novca stići čavli, pitaju se radnici.
Deca, na kaj su ljudi spali u ovoj državi. Žalosno i strašno
i to su komentari…….
ZA SVE JE KRIVA ODLUKA GRADA VARAŽDINA….
Prema mišljenju mnogih varaždinskih roditelja upoznatih sa radom Gradskog poglavarstva, upravo
Odluka Grada Varaždina o protjerivanju maturanata na područje rijeke Drave..razlog je već trećeg suicida i smrti mladih maturanata.
Maturanti Grada Varaždina godinama su svoje slavlje i druženje sa školskim prijateljima održavali
unutar same barokne jezgre Grada Varaždina..a mladi kakvi jesu ..za sobom su ostavljali i boce
i nered ….Najljepša druženja su im bila na zidinama Starog grada, gdje su duboko u noć pjevali uz
razne manje bendove ili u svom aranžmanu….
Grad Varaždin opet slavi neku svoju obljetnicu…TJEDAN EUROPE…ma svima već idu na živce svojom proeuropskom politikom…pod svaku silu htjeli bi biti bečani …ali ih nitko ne šljivi…
Kako se ne bi morali sramiti svoje razuzdane omladine…potjerali su ih na područje divlje rijeke
Drave , koja je vrlo brza i opasna ..poprilično široka i relativno nesigurna za ponoćne ili noćne fešte
naročito uz alkohol….
Dakle, u dva tjedna imamo 3 mrtva mlada života…Mladić je prošli tjedan ..mrtav pijan..uz
okladu da će preplivati Dravu ..krenuo, do polovice rijeke je plivao….a onda iznenada nestao..
utopio se ..pronađen je kasnije , takodjer u rukavcima brze rijeke….
Djevojke , sve tri, skočile su..dvije su se utopile…jedna se spasila..vjerojatno , pod utjecajem
alkohola ili nekih lakših droga …
Zajednica mladih, povezana svojih prvim zrelim osjećajima, povezana je neshvatljivo
nošena koletivnom svijesti i idealima, ..upravo radi sazrijevanja i veće kritičnosti, pa i
razočarenja u obiteljskim sredinama…Samodokazivanje i vrijednosti unutar društva , najsnažnije
su u mladenačkoj dobi…
Varaždinci su se posramili svoje omladine….djece , koja su u divljoj prirodi, nesputano
pokazala da su spremna na najteže sumanute – izazove i odluke ….
Pa….sretno Vam bilo…gospodo u baroknoj jezgri oblijepljenoj particeptima…..
Shvatit ćete , da je najveći sjaj svakog Grada – mladost i ljubav …život i pjesma..te da nikakav
glamur ne može zamijeniti iskrenu radost naše djece…
Istjerali ste ih iz njihovog Grada u divljinu….na koju nisu bili spremni…
Azurirana poruka
Ova poruka je samo da zapamtite sto je Croman hteo reci (tu ima toliko pametnjakovica koji se ismijavaju pa se neki put pitam dali se isplati komunicirat sa low-IQ)
Kad ja pisem o Velikom padu burze onda govorim o padovima od 25 % ili vise !
Thats all for me…Vi ses i framtiden
Bitno da vi u Švedskoj imate svi visoki IQ.
[lol]
Azurirana poruka
Ova poruka je samo da zapamtite sto je Croman hteo reci (tu ima toliko pametnjakovica koji se ismijavaju pa se neki put pitam dali se isplati komunicirat sa low-IQ)
Kad ja pisem o Velikom padu burze onda govorim o padovima od 25 % ili vise !
Thats all for me…Vi ses i framtiden
[/quote]
bravo brokeraji ne popuštate………hehhehehe nakon 10 mjeseci mirovanja opet
ubacili lika iz igrokaza……
[/quote]
Nešto im slabo ovaj put ide pa će uskoro morati ubaciti i buraza. [lol]
Evo pročitajte komentare, neznam dal se smijat ili plakat.
Premješteno iz teme: SNHO (SN Holding d.d.)
ide lijepo na SNHO a i na LRH….a tek u ponedjeljak kad sjedne divka od HT al će bit ispaljivanja..;-)
Nakon tvog ispaljivanja, sigurno ide up
Za tebe i sve ostale forumske bukače: http://www.youtube.com/watch?v=ssiVCnz2qxQ
[/quote]
Premješteno iz teme: SNHO (SN Holding d.d.)
ide lijepo na SNHO a i na LRH….a tek u ponedjeljak kad sjedne divka od HT al će bit ispaljivanja..;-)
Nakon tvog ispaljivanja, sigurno ide up
Za tebe i sve ostale forumske bukače: http://www.youtube.com/watch?v=ssiVCnz2qxQ
Vratio se tehničar splićo,još se čeka Tigrus sa brutalnim kapitalom….al će se prašit sljedeći tjedan [lol]
………….očekujemo da padne snijeg svaki čas….
A šta reći, Todu za kralja 😀 Nadam se da bi onda i Hrvatsku bar malo uspio razviti, kao svoje poslovno carstvo. Samo ne znam dali bi mu ti bespovratni krediti prošli i u EU
………….očekujemo da padne snijeg svaki čas….
Ma bravo kolega BAŠ VAŠE MIŠLJENJE ME JE ZANIMALO hehe
STFACA, ja sam ti žena..kolegica. Od svih problema, vrijeme- i stanje klime- mi se čini trenutno najgore.
Zbog niskih temperatura:
– trošimo više energije
– manje razmišljamo o ljetnom turizmu..bit će pad i zbog toga…
– građevinari i svi koji vezani uz vremenske neprilike, ne rade ili rade manje..
– općenito , letargija se produžuje…sentiment je za biometeorološke tipove bitan…
Određena skupina ljudi na Forumu, snažno i cinično omalovažava jednostavan pristup životu,
i neposrednost…….šteta…… ako niste..znali , jednostavnost, neposrednost i karizma su vrline svih velikih lidera…
Ja sam Bog i batina u svojoj kući .I to je nešto…ne..?