BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Gle stari

Živiš u teorijama zavjere, stalno ti netko spušta i diže cijene, po tebi je sve neka urota…
Pa ti da zlato takneš pretvorio bi u g..no
Dosadan si, naporan si, samo gluposti pišeš.. mani se dionica, nije to za tebe.
Daj kupi si par knjiga, nauci osnove osnova, nauci osnovno iscitavanje fundamenata, nekih osnovnih multiplikatora.
Nitko od tebe ne ocekuje da radis DCF metodu, al cisto da znas nesto drugo napisati u posu osim ovakvih gluposti.
Daj napiši nam neke osnovne pokazatelje i stvari zašto si trubio da ingra mora gore, zasto je hdel super kupnja po 220 kn..?
Svaki drugi post ti je " sad ce dizati, sad se ekipa nakrcava, sad se ekipa iskrcava"…..

Gdje živiš?
Vjeruješ u "dizanje i sputanje burze"????
Nema togo, burza raste jer je potražnja jaca od ponude, a pada kad je ponuda jaca od potraznje..
OSNOVE EKONOMIJE

Okani se glupih teorija zavjere, glupog razmisljanja, izdvoji 2-3 soma kuna i kupi par knjiga za pocetnike, da naucis neki vrag, jer tolike gluposti pišeš, toliko si naivan da bi mogao popušiti i pricu o vilenjaku [bye]

Koje knjige ako ja mogu pitati? Jer ja na ekonomskom faksu nisam učio da se može dogoditi ovakva kriza, niti su me učili tim metodama? Dapače sve teorije koje su me učili su se pokazale pogrešne, jednina ispravna je bila kupi za 1, prodaj za 2, sve ostalo je palo u vodu u zadnje 2 godine..
[/quote]
a tko ti je predavao ekonomiju da nisi o tome učio, ili si studirao prije 1929 godine.
[/quote]

evo malo štiva za upoznavanje o krizi.

Pa da vas se naglavačke istrese nemate 100 000kuna u dionicama.

100.000 kuna u ovoj nelikvidnosti je velika lova. Steta je to staviti u dionice kada ce kroz koji tjedan vrijediti vrlo vjerojatno znatno manje.
[/quote]

Meni je 100 kn velika lova, a milijun ništa

sve ovisi za što
[/quote]

Tocno. Slazem se – opet. Po mojem skromnom misljenju tako je svejedno imas li 100 kn u dionicama ili milijun jer bi na kraju vrijednost mogla biti ista.
[/quote]
[lol] [lol]

Kako da idemo napred kad stranci štede u RH a mi kockamo,pogledajte moju izjavu za IGH od prije,nadam se zelenilu uskoro…… [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Deca, moram ovo podijeliti sa vama ,bolje reći ovjekovječiti. ADRS-P-A ima 13 crvenih svijeća za redom. Mislim da je to nemoguće naći bilo gdje, evo oni koji prate neke dionice nek baš pgledaju da li se to ikad dogodilo na ijednoj dionici. Ja mislim da je to nevjerovatno i nije mi uopće jasno kak je to moguće a naročito sa tak dobrom firmom. Ustvari bolje reći da je to prava sramota za ljude koji vode fondove i naročito mirovinske fondove da dopuste da ovakva podcijenjena blue chip dionica pada 13 dana zaredom bez ikakvog razloga. Pa kad je bila najveća panika nije padala više od 9 dana. Osim ako budu sutra objavili bankrot, nemam pojma, ali velim ovo je nevjerovatno.

jucer je ADRS-P-A bio na udaru brutalnog kapitala, a kad brutalni kapital udara onda ni svi fondovi zajedno ne mogu pomoci…

[proud]

jucer je ADRS-P-A bio na udaru brutalnog kapitala, a kad brutalni kapital udara onda ni svi fondovi zajedno ne mogu pomoci…

hmm,brutalno su vas natukli u adrisu.a dug je još put do 220

do sada je janjad isla na sisanje, sada janjad ide na klanje!

[smiley]

[tongue]

Frankly my dear, I don't give a damn!

[smiley]

[tongue]
[/quote]

pa na znam kako su me natukli kad sam kupio cca 500 kom na 273kn, a prodao na 283kn…
[huh]

sto se tice moje analize za 2115 crobex, pa ocito pogresno…
ne padaju ameri svaki dan za minus -10%.

[smiley]

[tongue]
[/quote]

pa na znam kako su me natukli kad sam kupio cca 500 kom na 273kn, a prodao na 283kn…
[huh]

[/quote]

čestitam onda [thumbsup]
vjerojatno si na temi što smo danas tržili,zaboravio napisati kada si prodao ono kupljeno na 320

[/quote]

ne znam o kojem na 320 kn govoris, ali valjda ti znas… to je jedino bitno.
ajd bok.

..preusmjerava se u sadnju pomidora, paprika, proljeće je i tako. Čudni su ti tokovi novca.

Registriranih na poslovnom furumu : 24 382

Reg on line : ca 250

Reg Gostiju : ca 35 900

A tiho kao po noci kad svi spavaju.
Gdi je li inteligencija HR ? pa da pise sto se to ceka.. [huh]

cromane

Jer se i dalje drziš onog sto si napisao, da na 2140 moze slijediti nastavak pada za crobex

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

[smiley]

[tongue]
[/quote]

[huh]

[/quote]

čestitam onda [thumbsup]
vjerojatno si na temi što smo danas tržili,zaboravio napisati kada si prodao ono kupljeno na 320

Frankly my dear, I don't give a damn!

cromane

Jer se i dalje drziš onog sto si napisao, da na 2140 moze slijediti nastavak pada za crobex

kolko ja njega kužim on se kladi na smak svijeta………no realnost je nekaj drukčije…..

nije JADRE(jaca) izdajica

http://www.seebiz.eu/hr/politika/mvpei-kosor-nije-pahoru-obecala-izlaz-na-otvoreno-more,77522.html

New Report

Close