BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znate li mozda da li ima gdje za skinuti…hmm…neznam kako bi to nazvao …..ali da objasnim…..program koji bi vrtio cijene dionica na monitoru, mozda u uglu ili na vrhu……ima nesto slicno npr. na slubenim stranicama zagrebacke burze….na vrhu….[smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

znate li mozda da li ima gdje za skinuti…hmm…neznam kako bi to nazvao …..ali da objasnim…..program koji bi vrtio cijene dionica na monitoru, mozda u uglu ili na vrhu……ima nesto slicno npr. na slubenim stranicama zagrebacke burze….na vrhu….[smiley2]

I da je u real time? Ima. Zove se Mostich za ZSE, odnosno ATM za VSE i ne, nije free [smiley1]

markoc5:

I da je u real time? Ima. Zove se Mostich za ZSE, odnosno ATM za VSE i ne, nije free [smiley1]

ne nisam mislio na to…..hehe…..ali neka 1-0 za tebe
[smiley1]

Imam novosti u slučaju “Grom”… dakle, objavljena su imena, godište i još neke pikanterije…

P R E S T R A Š N O !!

BEOGRAD – Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povređeni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije! Ljubavnici su stradali ispod žalosne vrbe u nedelju uveče kada je veliko nevreme zahvatilo Beograd. Kako Press saznaje, ekipa Hitne pomoći odvezla ih je sa opekotinama potpuno gole u Urgentni centar, odakle su prebačeni u Centar za opekotine u Zvečanskoj ulici! Posle ukazane pomoći, Bojan je pušten kući, dok je Mirjana zadržana na lečenju. Dežurni lekar potvrdio je da je Mirjana smeštena na Odeljenje intenzivne nege, ali da joj život nije ugrožen.
– Pacijentkinja je svesna, može da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze – potvrdio je dežurni lekar bolnice u Zvečanskoj ulici.
Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, neposredno posle prijema povređenih ljubavnika u bolnici se dogodio skandal!
– Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povređene Mirjane M. Osoblje bolnice mu je saopštilo na kom je odeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je zaprepašćeno rekao: “Pa, ja sam njen muž!” Tada su morali da mu saopšte da je Mirjana povređena u trenutku dok je u prirodi vodila ljubav sa kolegom sa posla – navodi naš sagovornik.
Prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora, muškarac je zadobio lakše povrede jer je bio u ulozi “provodnika”.
– Žena je obnažena ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na kolenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo telo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu. Muškarac je imao više sreće i zadobio je samo lake povrede, dok je njegova partnerka izvukla deblji kraj – navodi naš sagovornik

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

jedno pitanje….nesto pisem i zanima me imate li koje izvore gdje se vidi da je hr. trziste kapitala malo…..mozda koji clanak u novinama ili izjavu kojeg politicara ili slicno………

jedno pitanje….nesto pisem i zanima me imate li koje izvore gdje se vidi da je hr. trziste kapitala malo…..mozda koji clanak u novinama ili izjavu kojeg politicara ili slicno………

Prenapuhano, preplitko, pre”$$”%o, ili nesto cetvrto.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

markoc5:

Prenapuhano, preplitko, pre”$$”%o, ili nesto cetvrto.

malo u usporedbi s europskim trzistima……mali broj vp…..itd……..

Markoc samo si pogledaj dnevne promete nasih burzi pa onda odi vidi kako to izgleda na NYSE i sve ce ti biti jasno koliko smo maleni. Sicusni. Mikroskopski. Nedaj boze da nabavis kakav streamer za njihovu burzu i recimo pratis malo MSFT, SNE, GOOG, YHOO itd. pa kad samo od te 4 firme vidis promete sjest ce ti opcenito na mjesto gdje je Hrvatska u cijelom ovom svijetu. Ako hoces dodane depre, posjeti Japan. Garantiram ti dugorocno promijenjene stavove [smiley2]

alien…alien….nisi mu rekao …ono najvažnije….ko fućka promete….ovo ovdje je obećana zemlja, he, he…..

Scio me nihil scire

alien…alien….nisi mu rekao …ono najvažnije….ko fućka promete….ovo ovdje je obećana zemlja, he, he…..

Istina. Mala zemlja za velike lopovluke.

Tko je prodao indijancu pušku ? U čiji kukuruz ju je bacio ?

Istina. Mala zemlja za velike lopovluke.

Ovo trebaš predložiti za slogan iduće investicijske sezone. Možda te ministarstvo nagradi?[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close