BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači cijelo vrijeme ga se hvalilo da ga se uvali nama-budalama, ajde neka i to znamo [thumbsup]

Nego kad smo već kod dlkv, koliko mu je ono pao prihod u odnosu na ono što se pisalo svojevremeno kao sigurno imaju brdo posla.

Ili je to bilo u iste prljave svrhe [tongue]

Znači cijelo vrijeme ga se hvalilo da ga se uvali nama-budalama, ajde neka i to znamo [thumbsup]

Nego kad smo već kod dlkv, koliko mu je ono pao prihod u odnosu na ono što se pisalo svojevremeno kao sigurno imaju brdo posla.

uvalio vama dlkv…a ja njemu adrs-pa..oko 300 [lol] [lol] [lol] i vjerojatno ulpl na 700+ [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega inverter

Molio bih vas da ne iznosite laži
Ja adrs prvu turu kupio po 290 kn

A dajte nam recite koliko ste zaadili u posljednje dvije godine..?
Ne vjerujem baš puno.

Meni je ovo trenutno primarna djelatnost, dakle trgovanje na burzi,od koje lijepo zivim.

a sto ja od vas mogu kupit

Pa da vas se naglavačke istrese nemate 100 000kuna u dionicama.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega , tošto ste vi budala ( samisebe ste tako nazvali) vaša je stvar

Ja sam dlkv kupovao kao slon na 320-330 kn , meni 20 % dosta za prošlu rundu..

Kupovat cu sada kao slon adrs, bude li padao i opet ga uvaljat drugima…
ja nisam kriv sto ne znate trgovati, nisam kriv sto ste gubitnici

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega inverter

Molio bih vas da ne iznosite laži
Ja adrs prvu turu kupio po 290 kn

A dajte nam recite koliko ste zaadili u posljednje dvije godine..?
Ne vjerujem baš puno.

Meni je ovo trenutno primarna djelatnost, dakle trgovanje na burzi,od koje lijepo zivim.

a sto ja od vas mogu kupit

290 sam zanju turu prodao….vjerojatno tebi … [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Neka si hvala ti

Ja sam na 290 kupio samo 300 kom

daj nam reci koliko si zaradio u 2009.??

Kladim se da nisi uspio ni 100 000kn

Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Gle stari

Živiš u teorijama zavjere, stalno ti netko spušta i diže cijene, po tebi je sve neka urota…
Pa ti da zlato takneš pretvorio bi u g..no
Dosadan si, naporan si, samo gluposti pišeš.. mani se dionica, nije to za tebe.
Daj kupi si par knjiga, nauci osnove osnova, nauci osnovno iscitavanje fundamenata, nekih osnovnih multiplikatora.
Nitko od tebe ne ocekuje da radis DCF metodu, al cisto da znas nesto drugo napisati u posu osim ovakvih gluposti.
Daj napiši nam neke osnovne pokazatelje i stvari zašto si trubio da ingra mora gore, zasto je hdel super kupnja po 220 kn..?
Svaki drugi post ti je " sad ce dizati, sad se ekipa nakrcava, sad se ekipa iskrcava"…..

Gdje živiš?
Vjeruješ u "dizanje i sputanje burze"????
Nema togo, burza raste jer je potražnja jaca od ponude, a pada kad je ponuda jaca od potraznje..
OSNOVE EKONOMIJE

Okani se glupih teorija zavjere, glupog razmisljanja, izdvoji 2-3 soma kuna i kupi par knjiga za pocetnike, da naucis neki vrag, jer tolike gluposti pišeš, toliko si naivan da bi mogao popušiti i pricu o vilenjaku [bye]

Koje knjige ako ja mogu pitati? Jer ja na ekonomskom faksu nisam učio da se može dogoditi ovakva kriza, niti su me učili tim metodama? Dapače sve teorije koje su me učili su se pokazale pogrešne, jednina ispravna je bila kupi za 1, prodaj za 2, sve ostalo je palo u vodu u zadnje 2 godine..
[/quote]
a tko ti je predavao ekonomiju da nisi o tome učio, ili si studirao prije 1929 godine.

Pitanje za velike gurue koji su mi se smijali prije koju godinu (2007/2008) vezano za Au i Ag da li znaju koja je cijena danas? [cool]

MY PRECIOUS!!!!

100.000 kuna u ovoj nelikvidnosti je velika lova. Steta je to staviti u dionice kada ce kroz koji tjedan vrijediti vrlo vjerojatno znatno manje.

MY PRECIOUS!!!!

100.000 kuna u ovoj nelikvidnosti je velika lova. Steta je to staviti u dionice kada ce kroz koji tjedan vrijediti vrlo vjerojatno znatno manje.
[/quote]

Meni je 100 kn velika lova, a milijun ništa

sve ovisi za što

[/quote]

Meni je 100 kn velika lova, a milijun ništa

sve ovisi za što
[/quote]

Tocno. Slazem se – opet. Po mojem skromnom misljenju tako je svejedno imas li 100 kn u dionicama ili milijun jer bi na kraju vrijednost mogla biti ista.

MY PRECIOUS!!!!

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

znaci da ima nerealnu cijenu, i da je netko umijetno drzi..i da bi po logici stvari trebala puknut..

na koliko po vama

Ja gledam ako pukne ovo na 205, nema joj spasa do 170
[/quote]
Sad je i HDEL smeće kao i THNK? Zašto takvo neselektivno pljuvanje po svim građevinarima ?
Ukoliko ih imaš,neznam zašto drukaš osim zbog zbog jeftinije kupovine i smanjenja prosjeka, a ukoliko ih nemaš, pusti druge da kažu nešto pametno za razliku od tebe !

[/quote]

Ne kolegice

Ja vrlo pametno pišem

NEMAM niti jednog gradjevinara, imao hrpu DLKV ali prodao na cca 380
ARGUMENTIRANO pišem zasto su precijenjeni, tehnički vam objašnjavam da idu u provaliju( sjecaju se neki poput Vidre i Ententinisa kojima sam napisao da NE kupuju ovog gubitaša po 350 kn)…

Od gradjevinara, jedino je dalekovod stabilna firma sa dobrim poslovanjem, a i lvcv je opk…ostalo sve redom GUBITAŠ DO GUBITAŠA
[/quote]
kak si lepo nadrukao na temi dlkv…za ćorku [rolleyes]
[/quote]

gospodine Vlad, a kad će ATPL na 200kn i HT na 130 i ostali oni vaši targeti?
jel to znači da bi i vi trebali u ćorku, budući ste visili na TA i drukali dolje danonoćno?

Poticaji prosvjetarima i seljacima, a ne Todoriću!!!!!!!!!!!

New Report

Close