BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Tako je kolega, turirat cu i danas

Doduše V8

Pocastio se s novim autom prošli tjedan.

nova e klasa, a osmak pjeva ljepše od becke filharmonije

pustimo sad veliki auto ..zna se zasto se kupuje veliki auto….zene ce bolje prokomentirati..nego sto cemo sa minusom ulpl ….v12 turira vec mjesecima…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Premješteno iz teme: THNK (Tehnika d.d.)

Koja žalosna i providna manipulacija , 100% od ovoga kompleksaša iz prethodnog posta.

Kolega ne znam na koga ste mislili, ali moj post je bio prethodan

PAAAA KOLEGAAAAA
pa dajte molim Vas

pa nemam ja smeće u portfelju

[/quote]

Što je sa onom tvojom THNK kupljenom na 1.800,00 prije par mjeseci kad su te poklopili na bidu?
Na koliko je to otišlo? 1.600,00…1.500,00?! [shocked]
[/quote]
kupio na 1700, prodao na 1800

Rekao sam da ne drzim smeca
[/quote]

Koliko se sjećam pisao si da te poklopilo na 1.800,00..BTW THNK nije ništa veće smeće nego li AUHR,ULPL i još cca 90 % hrvatskih dionica sa netransparentnim i gramzivim upravama kojima su mali dioničari (a pogotovo sitni špekulanti) zadnja rupa na svirali, tako da izuzev par tvrtki na Crobexu baš i nemaš neki benchmark da bi THNK nazivao smećem….da i nekako ne kužim povod tog tvog pisanja.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sorry FEBO

Zahvali svojim prijateljima

Da vidimo malo

Neto dobit u prvom kvartalo, tj gubitak 5 milja kuna

dakle THNK JE GUBITAŠ!!!!!!!!!!

Pad prihoda DRASTICAN!

Prošlogodišnji povrat na kapital, kad su još radili s nekim plusom 3,8 %
A dug na glavnicu jedno 4 puta veci..

Netoprofitna marža 2009.godine 1 %

Ove je nema

Neprofitabilni su

mislim da je dosta

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Pa i Ledo ti je u gubitku u 1.kvartalu..ali ipak se novci broje na kraju godine?
Nemam prijatelja na forumu i bolje je ovako kad sam samo sam.
Aj živjeli!

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

LEDO ima u 1q10 gubitak od -7,7 mln kn, a da li će ove godine biti gubitaš tek ćemo vidjeti

Pa i Ledo ti je u gubitku u 1.kvartalu..ali ipak se novci broje na kraju godine?
Nemam prijatelja na forumu i bolje je ovako kad sam samo sam.
Aj živjeli!

Ledu je gubitak u prvom kvartalu normalan, a još su ga i smanjili, a ovaj GUBITAŠ inace nema gubitke u prvom kvartalu

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Deluxa su njegovi nedavni investitorski poduhvati zavili u teško crvenilo (da ne kažem crnilo [lol] ) pa o Tehnici može samo sanjati. Je’l tako legendo ? [cool]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Ha da su mirovinski fondovi cvijeće i nisu , ali prije 2 godine zar nije bilo razumno kapitalizirati dobit na vrhuncu tržišta ili su prinosi mirovinskih fondova trebali totalno devastirani (usput donedavno vrijednost uplata u MF bila je veća nego vrijednost bodova) sa direktnim ulaganjima u dionice MF-ovi su postali glavni igrači na burzi a prije toga su morali davati drugim fondovima novce da ulažu na zse.

Zašto tržište ne raste kao vani ?
Vrlo jednostavno ne dolazi dovoljna količina svježeg novca na burzu. Mi mali trgovci i špekulanti više manje raspolažemo sa količinom novca kojeg imamo i pretačemo malo u dionice pa opet u novčiće i tako redom kupujemo na 2000 prodajemo na 2200 i tako vrtimo u krug ali nema svježeg keša na burzi.
E sad zašo mirovinci ne dižu tržište ? Pa zapravo vrlo jednostavno pokupili su dosta dionica na jako jako nižim razinama i ako se ne varam čak su dobro i poslovali bar što se tiče dionica , druga stvar zašto bi oni bili zadnji magarac u igri pa da svi mali špekulanti nakite mirovince.
Država najavljuje prodaju svoje imovine ? Baš me interesira tko to može pokupiti , u ovom trenu jedino mirovinci dakle moraju se ustezati od direktnih kupovina na burzi.

Možda trenutno i najvažnija zadaća i uloga MF-ova je naprosto da pomognu Šukeru da sačuva javne financije jer pukne li država tko zna gdje će nam se naći i crobex i firme i dionice i tečaj. Sve će da ode u rodni zavičaj. Eh da nas će Slovenija i Njemačka spašaviti bankrota moš mislit sve će poludit od sreće i želje da nas kreditiraju. Ogromna društvena odgovornost je trenutno u rukama mirovinaca stoga osobno smatram da je pametnije da spašavaju državu od bankrota nego da se igraju velikih igrača na ZSE. Tržište je živo trenutno je malo lipsalo ali jednom kad se srede javne financije brzo će se nadoknaditi zaostaci za svijetom.

Sve to stoji sto si napisao. Samo sto mirovinci trenutno ulazu vani i dizu svjetske indekse dok se doma desava da firme lagano odlaze s burze (zapi, mozda belisce …). Omoguceno je "neprijateljsko preuzimanje" domacih firmi sad kad su dionice, a samim time i firme jeftine. Ako te iste firme preuzmu stranci dugorocno ce drzava popusiti najvise.
[/quote]

predlažem svima da pročitaju slijedecu literaturu:

1. Programa saveza komunista Jugoslavije- sa 7. kongresa SKJ
2. Socijalizam i ekonomija – Boris Kidrič

Postanite Eu-robovi

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

znaci da ima nerealnu cijenu, i da je netko umijetno drzi..i da bi po logici stvari trebala puknut..

na koliko po vama

Ja gledam ako pukne ovo na 205, nema joj spasa do 170
[/quote]
Sad je i HDEL smeće kao i THNK? Zašto takvo neselektivno pljuvanje po svim građevinarima ?
Ukoliko ih imaš,neznam zašto drukaš osim zbog zbog jeftinije kupovine i smanjenja prosjeka, a ukoliko ih nemaš, pusti druge da kažu nešto pametno za razliku od tebe !

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

znaci da ima nerealnu cijenu, i da je netko umijetno drzi..i da bi po logici stvari trebala puknut..

na koliko po vama

[/quote]
Sad je i HDEL smeće kao i THNK? Zašto takvo neselektivno pljuvanje po svim građevinarima ?
Ukoliko ih imaš,neznam zašto drukaš osim zbog zbog jeftinije kupovine i smanjenja prosjeka, a ukoliko ih nemaš, pusti druge da kažu nešto pametno za razliku od tebe !

[/quote]

Ne kolegice

Ja vrlo pametno pišem

NEMAM niti jednog gradjevinara, imao hrpu DLKV ali prodao na cca 380

ARGUMENTIRANO pišem zasto su precijenjeni, tehnički vam objašnjavam da idu u provaliju( sjecaju se neki poput Vidre i Ententinisa kojima sam napisao da NE kupuju ovog gubitaša po 350 kn)…

Od gradjevinara, jedino je dalekovod stabilna firma sa dobrim poslovanjem, a i lvcv je opk…ostalo sve redom GUBITAŠ DO GUBITAŠA

na koliko po vama

[/quote]

[/quote]

Ne kolegice

Ja vrlo pametno pišem

NEMAM niti jednog gradjevinara, imao hrpu DLKV ali prodao na cca 380
ARGUMENTIRANO pišem zasto su precijenjeni, tehnički vam objašnjavam da idu u provaliju( sjecaju se neki poput Vidre i Ententinisa kojima sam napisao da NE kupuju ovog gubitaša po 350 kn)…

Od gradjevinara, jedino je dalekovod stabilna firma sa dobrim poslovanjem, a i lvcv je opk…ostalo sve redom GUBITAŠ DO GUBITAŠA
[/quote]
kak si lepo nadrukao na temi dlkv…za ćorku [rolleyes]

kolega zosprajc

Ja sam napisao da sam prodao dlkv na 380, na dan kada sam i prodao…
Odite na sto smo danas trzili

New Report

Close