BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZAŠTO VLADA OTEŽE S OTKAZIMA U DRŽAVNIM SLUŽBAMA ….?

Novac koji se iz Proračuna izdvaja za plaćanje velikog broja državnih službenika…ne samo da je
teret, već je postao nemoguća misija…a plaćanje radne neprofitabilne snage je apsurd kojem smo
svjedoci duži niz godina.

U našoj Županiji djeluje Savjetodavna služba za poljoprivredu….
U Županiji tvrde da ih oni ne financiraju, a kako su se podijelili sa financiranje nije ni bitno.
Smješteni su u novouređenim prostorima lijepe poslovne zgrade, sa portirnicom, prekrasnim
uvjetima rada..na najvišem katu! ..Kroz staklena vrata gdje se zrcali grb Republike Hrvatske
dočekuje nas vitka atraktivna tajnica..Što želimo?….tražimo savjetnika ..kojeg naravno, nema.
Ljubazno nas uvodi u reprezentativne prostorije tj. njegov ured, kojeg se ne bi posramio niti
boljepozicionirani političar..te nam zapisuje kontaktne telefone gdje ga možemo naći…
Nakon nekoliko tjedana dogovaranja…napokon smo se našli, te dogovorili razgovore..
U prostorijama s njime još je mnogo takvih prostranih , uređenih kancelarija……Savjetnici za vinogradarstvo-voćarstvo- stočarstvo-ratarstvo—– savjetuju antuzijaste kako u jeku propasti poljoprivrede- početi proizvoditi hranu na hrvatskim prostorima….entuzijasta gotovo da i nema..
Dio najvećih opstao je zahvaljujući blagovremenom ulaganju i vraćanju kredita..a novi
se u pothvate uopće ne upuštaju…zemlja propada..

Recite mi: Tko u ovoj državi može i smije na ovakav način- RASIPAVATI novac iz Proračuna
i plaćati ove beskorisne službe, njihove prostore, grijanja- telefone- klimatizaciju i sl.

MENI TREBA SAMO SAVJET! Jedan hebeni mobitel na koji mogu nazvati dotičnu osobu-
da mi reče sto da radim- ako nešto ne znam..!

Zato predlažem Vladi RH- da odmah ukinu takve gluposti- te da imenuju Rješenjem svoje suradnike-
ugledne agronome/stručnjake -koji već rade – može i u privatnim ili drugim firmama, koji će je zastupati u savjetovanju- i za to dobivati SKROMAN HONORAR i NIŠTA VIŠE!!!

Da li su te službe još jedan hir prezadužene EU- koja od nas zahtijeva takvu luksuznu organizaciju
savjetovanja- NE VJERUJEM! …Zar se doista uvjet / ako postoji / ne može ispoštovati na jeftiniji i jednako učinkovit način?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

SVAKA ČAST PRIJATELJU DA SE MENE PITA JA BI SVE TO NA ULICU

S OVE TENDENCIJE I BURZI SE LOŠE PIŠE

Ko rano rani dvije sreče grabi,dobro je krenilo sutra čemo povuč i ostale,nezaboravite doči na Pola Godine u Đakovo.Nadam se da če biti više ljudi dobre volje i Slobodni koji nerade [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

VRBOVEC – Autobus pun učenika planuo je oko 14 sati na cesti u mjestu Dijaneš pored Vrbovca.

Ovo je već drugi put u samo mjesec i nekoliko dana. Valjda treba stvarno izgoriti pun autobus djece da debili u nadležnim službama počnu raditi svoj posao. [angry]

bravo veki. onda idu rasprave po medijima tko je kriv i kako se došlo u ovu situaciju, a siguran sam da krim policija malo pregleda ugovore i autobuse po lokalnim samoupravama da bi imali kandidata za napunit manji zatvor

Kad treba iz cijele Hrvatske poslati pune autobuse POLICAJACA na stadione – onda idu vrhunski
autobusi- klimatizirani, tapecirani- atestirani…nesposobna država…kakvi nas to ljudi vode u ovoj
državi….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Ima jedan mali problemčić…. di su kupci ?

Na hdelu po 100 kn, i Thnk na 800
Nešto ih ceka i jnaf na 1800…
[/quote]
ove cjene koje spominjes…ulpl ce ostat na ovim razinama???? [rolleyes]
[/quote]

Gle stari

Živiš u teorijama zavjere, stalno ti netko spušta i diže cijene, po tebi je sve neka urota…
Pa ti da zlato takneš pretvorio bi u g..no
Dosadan si, naporan si, samo gluposti pišeš.. mani se dionica, nije to za tebe.
Daj kupi si par knjiga, nauci osnove osnova, nauci osnovno iscitavanje fundamenata, nekih osnovnih multiplikatora.
Nitko od tebe ne ocekuje da radis DCF metodu, al cisto da znas nesto drugo napisati u posu osim ovakvih gluposti.
Daj napiši nam neke osnovne pokazatelje i stvari zašto si trubio da ingra mora gore, zasto je hdel super kupnja po 220 kn..?
Svaki drugi post ti je " sad ce dizati, sad se ekipa nakrcava, sad se ekipa iskrcava"…..

Gdje živiš?
Vjeruješ u "dizanje i sputanje burze"????
Nema togo, burza raste jer je potražnja jaca od ponude, a pada kad je ponuda jaca od potraznje..
OSNOVE EKONOMIJE

Okani se glupih teorija zavjere, glupog razmisljanja, izdvoji 2-3 soma kuna i kupi par knjiga za pocetnike, da naucis neki vrag, jer tolike gluposti pišeš, toliko si naivan da bi mogao popušiti i pricu o vilenjaku [bye]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ima jedan mali problemčić…. di su kupci ?

Na hdelu po 100 kn, i Thnk na 800
Nešto ih ceka i jnaf na 1800…
[/quote]
ove cjene koje spominjes…ulpl ce ostat na ovim razinama???? [rolleyes]
[/quote]

Gle stari

Živiš u teorijama zavjere, stalno ti netko spušta i diže cijene, po tebi je sve neka urota…
Daj kupi si par knjiga, nauci osnove osnova, nauci osnovno iscitavanje fundamenata, nekih osnovnih multiplikatora.
Nitko od tebe ne ocekuje da radis DCF metodu, al cisto da znas nesto drugo napisati u posu osim ovakvih gluposti.
Daj napiši nam neke osnovne pokazatelje i stvari zašto si trubio da ingra mora gore, zasto je hdel super kupnja po 220 kn..?
Svaki drugi post ti je " sad ce dizati, sad se ekipa nakrcava, sad se ekipa iskrcava"…..

Gdje živiš?
Nema togo, burza raste jer je potražnja jaca od ponude, a pada kad je ponuda jaca od potraznje..
OSNOVE EKONOMIJE

Okani se glupih teorija zavjere, glupog razmisljanja, izdvoji 2-3 soma kuna i kupi par knjiga za pocetnike, da naucis neki vrag, jer tolike gluposti pišeš, toliko si naivan da bi mogao popušiti i pricu o vilenjaku [bye]
[/quote]
he he zato sam ti prodao adrs-pa tamo oko 300 kn [cool] nita ne valja osim tvoje ulpl gdje si turirao motore na 700+ [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Gle stari

Gdje živiš?
OSNOVE EKONOMIJE

Koje knjige ako ja mogu pitati? Jer ja na ekonomskom faksu nisam učio da se može dogoditi ovakva kriza, niti su me učili tim metodama? Dapače sve teorije koje su me učili su se pokazale pogrešne, jednina ispravna je bila kupi za 1, prodaj za 2, sve ostalo je palo u vodu u zadnje 2 godine..

Inverter

Nisi meni prodao…

Kupi prnje s burze dok još nije kasno…I

Mat lalic

nisi imao srece, drugi put mozda bude bolje

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Inverter

Nisi meni prodao…

Kupi prnje s burze dok još nije kasno…I

Mat lalic

nisi imao srece, drugi put mozda bude bolje

jesam jesam….a mozda sam ti i ulpl prodao tamo iznad 700 dok si turirao v12 [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Tako je kolega, turirat cu i danas

Doduše V8

Pocastio se s novim autom prošli tjedan.

nova e klasa, a osmak pjeva ljepše od becke filharmonije

New Report

Close