BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali se to na forumu fondovi.hr danas pojavio jedan uvaženi član poslovnog foruma ?(pod krinkom)

Znate one male zanimljive članke na zadnjim stranicama novina, znaju biti otiskani uz velike uskličnike i slično znakovlje… E pa takve me „vijesti“ zaista znaju nasmijati (najbolje od najboljih obično tiska Večernjak)… a kako su u pitanju i gluposti naših „susjeda“ te kako ja nisam sebična osoba… evo spomenutoga materijala da vam osvježim četvrtak:

BEOGRAD – Dvoje Beograđana u srednjim tridesetim godinama ozlijeđeni su nakon što je u njih udario grom dok su vodili ljubav ispod žalosne vrbe u blizini Ade Ciganlije. Kako saznaje beogradski Press, ekipa Hitne pomoći odvezla ih je u bolnicu potpuno gole, a tamo je o njihovom tajnom ljubavnom sastanku potom na krajnje neugodan način doznao i iznenađeni suprug ozlijeđene koji je dotrčao u bolnicu da pronađe svoju ženu. Ona je, pak, izvukla deblji kraj u nesvakidašnjoj nesreći, jer je, kako su objasnili liječnici, ležala na travi, dok je njezin ljubavnik, inače kolega sa posla, bio u trenutku udara na koljenima. Struja je stoga samo prošla kroz njegovo tijelo, da bi potom udarila u njegovu partnericu koja je zadobila teže ozlijede. (N.List)
No comment.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Znate one male zanimljive članke na zadnjim stranicama novina, znaju biti otiskani uz velike uskličnike i slično znakovlje… E pa takve me „vijesti“ zaista znaju nasmijati (najbolje od najboljih obično tiska Večernjak)… a kako su u pitanju i gluposti naših „susjeda“ te kako ja nisam sebična osoba… evo spomenutoga materijala da vam osvježim četvrtak:

BEOGRAD – Dvoje Beograđana u srednjim tridesetim godinama ozlijeđeni su nakon što je u njih udario grom dok su vodili ljubav ispod žalosne vrbe u blizini Ade Ciganlije. Kako saznaje beogradski Press, ekipa Hitne pomoći odvezla ih je u bolnicu potpuno gole, a tamo je o njihovom tajnom ljubavnom sastanku potom na krajnje neugodan način doznao i iznenađeni suprug ozlijeđene koji je dotrčao u bolnicu da pronađe svoju ženu. Ona je, pak, izvukla deblji kraj u nesvakidašnjoj nesreći, jer je, kako su objasnili liječnici, ležala na travi, dok je njezin ljubavnik, inače kolega sa posla, bio u trenutku udara na koljenima. Struja je stoga samo prošla kroz njegovo tijelo, da bi potom udarila u njegovu partnericu koja je zadobila teže ozlijede. (N.List)
No comment.

da mi je znati s cim su bili povezani da je grom tako brzo proso kroz njih…
[smiley1][smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Kolegice Seve zna, da pratite Beogradsko tržište ali ne vidim baš neke poveznice s aktualnom situacijom na tržištu. ?????

Možda sam zaboravio da gromovi znaju uništavati poljoprovredne kulture pa bi moglo utjecati na buduće prinose.

P.S. Imaju li oni pravo na neku odštetu ako su bili osigurani ?

Naravoučenje:

Kad je žena dolje, za nju obično to loše završi.

da to nije mozda bio momcilo u prici…. sad ce da vidis kako srbin k… odmah pucaju gromovi

“Please, God, Just One More Bubble.”

Kolegice Seve zna, da pratite Beogradsko tržište…

Hmmmm, kolega rijetko griješite, ali kada pogriješite onda je to kardinalno….
Ja, naime, proučavam Crnogorsko tržište, Beogradsko ne.
Naravoučenje: žene uvijek loše završe…. jadne… uvijek Fata nastrada u vicu…. Mujo nikada… užas pravi. [smiley10]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Možda pitam banalne stvari koje svi znaju ali eto ja nemam pojma, tko je Franjo Škojo?

Vidim da je čovjek među deset najvećih dioničara velikog broja firmi sa naših burzi pa me zanima tko je i kako se smjestio na sve te top liste?

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Chico, dušo …. pa ti si na dobrom putu…
Ja sam postavila identično pitanjce na početku svoje “dioničarske” karijere [smiley11]
Škojo – lokacija Osijek, autokuća, hotel i ne znam što još, zaboravila sam…

hvala seve, najvažnije je da sam ja na dobrom putu [smiley2]
A što se tiče dotičnog gospodina svaka mu čast stvarno ima dobar portfelj, što se tiče količine, a bogami i disperzije.

Chico, dušo …. pa ti si na dobrom putu…
Ja sam postavila identično pitanjce na početku svoje “dioničarske” karijere [smiley11]
Škojo – lokacija Osijek, autokuća, hotel i ne znam što još, zaboravila sam…

Ako se ne varam brat mu je gazda Auto kuce, hotela i ostalog.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Moguće… [smiley10]

to je očito velika sretna obitelj

New Report

Close