Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
ukratko, totalno nerealan scenarij koji se nigdje i nikad nije mogao dogodit.
Samo napiši nisam shvatio vic. [thumbsup]
[/quote]
ovo je isto jako smiješno… hvala i tebi na konstruktivnom doprinosu… sreća naša da imamo ovakve smiješne dečke…
[/quote]
ovo je isto jako smiješno… hvala i tebi na konstruktivnom doprinosu… sreća naša da imamo ovakve smiješne dečke…
[/quote]
I dobre tehničare, ko da je bitno oće li stati na 2100 ili 2140 [yawn]
Ferengi hr je zasad dao jedinu korisnu analizu… [thumbsup]
p.s. Za nekog ko se u prošlosti svjetski ispromašivao, lijepo je vidit toliko neutemeljenog samopouzdanja i bahatosti. Malo skromnosti ne bi škodilo [wink]
[/quote]
[/quote]
I dobre tehničare, ko da je bitno oće li stati na 2100 ili 2140 [yawn]
Ferengi hr je zasad dao jedinu korisnu analizu… [thumbsup]
p.s. Za nekog ko se u prošlosti svjetski ispromašivao, lijepo je vidit toliko neutemeljenog samopouzdanja i bahatosti. Malo skromnosti ne bi škodilo [wink]
[/quote]
imaš pravo, strahovito sam se ispromašivao, sve treba trejdati kontra mene… i baš je dobro da imamo ovakve dobre dečke kao ti, koji nemaju problema sa egom, tako da svima otvoriš oči kakav sam i da sam pun "neutemeljenog samopouzdanja" i to sve…
dakle, poruka svima, trejdajte kontra mene.
enivej, hvala ti na konstruktivnom doprinosu.
Ne, poruka je da misle svojom glavom.
Nema na čemu.
Ne, poruka je da misle svojom glavom.
Nema na čemu.
[/quote]
kužim, ljudi ne znaju da trebaju mislit svojom glavom kad su novci u pitanju, pa ćeš im ti na to posebno skrenut pažnju, i to na način da ćeš mene ispljuvati.
baš super od tebe.
konačno da mu je neko rekao, od tog bahatog tipa se ne da živjeti.
bravo! [thumbsup]
a i forum je napuštao preko nekoliko puta, ali mu ego bez pokrića nije dao mira nikad
swerigeman ponovno si pogodio. hvala i svaka ti dala koju pitas!
Šta je to pogodio koliko ja vidim crobex je probio 2100, a on je rekao da neće, o čemu vi pričate.
Cromane promašio si kao i obično.
[/quote]
barbastari
ne samo da vidim odbijanac nego i kuda ide.
posto se pise da utjecem na kretanje burze…hehe budalastine;
onda sam namjeravao dati 1osobi iduci nivå odbijanca (koliko je moguci rast).
alli nema odgovora na privatnome, tako da on nece doznat a ja idem da trgujem dalje na stockholm burzi
ha det gött …stari
[/quote]
dobro je dok je takvih da tako misle,kako bi mi ostali zaradili [lol]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
http://www.tportal.hr/showtime/tv/66759/Umro-seva-iz-Malnarove-Nocne-more.html
umro ministar obrane susjedne nam države.
Poruka moderatorima: Ostavite ovakvu ČUKU sa vremenom u New Yorku..sa strane..meni je super..
Croman and co su ekipa koja rade po fondovima i za čudno su baš sada počeli pisati kad se događa ovo sa Grčkom i GS.
Pa svi znaju da je GS predvodnik zla,krađe,lopovluka na burzama….
Ljudi budite pametni i ne prodavajte svoje dionice.ako imate novaca sad kupite ono što vi mislite da je dobro.Sve će oni to brzo vratiti na dobro.
Samo to je tako jadno da se unosi ljudima ( koji nemaju iskustva ) strah i kao b ratska pomoć da ne izgube novce.St…
Croman and co su ekipa koja rade po fondovima i za čudno su baš sada počeli pisati kad se događa ovo sa Grčkom i GS.
Pa svi znaju da je GS predvodnik zla,krađe,lopovluka na burzama….
Ljudi budite pametni i ne prodavajte svoje dionice.ako imate novaca sad kupite ono što vi mislite da je dobro.Sve će oni to brzo vratiti na dobro.
Samo to je tako jadno da se unosi ljudima ( koji nemaju iskustva ) strah i kao b ratska pomoć da ne izgube novce.St…
A ti bankarkopr opisujes kao da ti imas iskustva.
Onda treba da ti i ostali koji imate iskustva kazete onima koji nemaju iskustva (u burzu se ne ide ako nema iskustva) sto da cine.
Izvoli
[proud]