BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne znam jel prava tema al ako netko ima dobra iskustva sa nekom kucom u hr za trejdanje/gledalicom a da ima povoljne provizije..koristim investor jer nisam bas imao namjeru nesto puno..vise rekreativno ;)..al ove provizije me ubijaju 0,5%!

svi prijedlozi dobrodosli

hvala i lp

poslovni.hr – novac plus – prolistaj malo , ipak je ovo poslovni portal [thumbsup]
Vaš link

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

kartki pogled za crobex

Po jucersnjim podacima za crobex moguci je jedan odbijanac .
Crobex moze da ide malo ispod 2100

(sa sadasnjim podacima ca 2090) njih cu azurirati ako dospijem

hvala Cromane, care! [thumbsup]

Poticaji prosvjetarima i seljacima, a ne Todoriću!!!!!!!!!!!

Croman @ HVALA!

swerigeman ponovno si pogodio. hvala i svaka ti dala koju pitas!

Šta je to pogodio koliko ja vidim crobex je probio 2100, a on je rekao da neće, o čemu vi pričate.

Cromane promašio si kao i obično.

Šta je to pogodio koliko ja vidim crobex je probio 2100, a on je rekao da neće, o čemu vi pričate.

[/quote]

barbastari

ne samo da vidim odbijanac nego i kuda ide.

posto se pise da utjecem na kretanje burze…hehe budalastine;

onda sam namjeravao dati 1osobi iduci nivå odbijanca (koliko je moguci rast).

alli nema odgovora na privatnome, tako da on nece doznat a ja idem da trgujem dalje na stockholm burzi

ha det gött …stari

Zašto kolega to?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Zašto kolega to?

[/quote]
Crobex je trenutno 2111, a on je rekao da ide maximalno do 2090 pa i budala zna da ide odbijanac pa zar vi mislite da se može padati 100 dana zaredom.

Zašto kolega to?

[/quote]
Crobex je trenutno 2111, a on je rekao da ide maximalno do 2090 pa i budala zna da ide odbijanac pa zar vi mislite da se može padati 100 dana zaredom.
[/quote]
ha,ha evo stotka kolega- bar 20 dana, onda odijenac pa ponovno 30 dana i tako redom.

prijatelju dodji na krk to isto ces platiti 54kn i jos ti ostane 6kn,,100puta dodjes i ustedis 600 kn i onda za to kupi 3dionice lkr i kad skoci 3*800=2400kn,evo i zarade samo treba biti pametan ;))))

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

loris, daj mi otkrij tajnu kako se stavljaju ove sličice koje mijenjaš svakih 15 minuta. I gdje ih samo nađeš? ja se nemam vremena time baviti pa bi mi dobro došla uputstva. može i na pp.

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

KAKO POSTAVITI SLIČICU ( Avatar )
Upute svima ;
Evo tajne ; u Google odaberi sliku ( ili netku svoju, ali samo u rezoluciji 55×55 ), te posluži se dodatnim opcijama u meniu Google-a i traži slike samo veličine točno 55×55 Kada nađes sliku koja ti odgovoara snimi je na disk, a u tvom prifilu korisnika ( na faromu ) idi u osobne postavke i povuci sličicu s tvog diska na Avatar .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close