ne znam jel prava tema al ako netko ima dobra iskustva sa nekom kucom u hr za trejdanje/gledalicom a da ima povoljne provizije..koristim investor jer nisam bas imao namjeru nesto puno..vise rekreativno ;)..al ove provizije me ubijaju 0,5%!
svi prijedlozi dobrodosli
hvala i lp
poslovni.hr – novac plus – prolistaj malo , ipak je ovo poslovni portal [thumbsup]
Vaš link
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
kartki pogled za crobex
Po jucersnjim podacima za crobex moguci je jedan odbijanac .
Crobex moze da ide malo ispod 2100
(sa sadasnjim podacima ca 2090) njih cu azurirati ako dospijem
hvala Cromane, care! [thumbsup]
swerigeman ponovno si pogodio. hvala i svaka ti dala koju pitas!
Šta je to pogodio koliko ja vidim crobex je probio 2100, a on je rekao da neće, o čemu vi pričate.
Cromane promašio si kao i obično.
Šta je to pogodio koliko ja vidim crobex je probio 2100, a on je rekao da neće, o čemu vi pričate.
[/quote]
barbastari
ne samo da vidim odbijanac nego i kuda ide.
posto se pise da utjecem na kretanje burze…hehe budalastine;
onda sam namjeravao dati 1osobi iduci nivå odbijanca (koliko je moguci rast).
alli nema odgovora na privatnome, tako da on nece doznat a ja idem da trgujem dalje na stockholm burzi
ha det gött …stari
Zašto kolega to?
Zašto kolega to?
[/quote]
Crobex je trenutno 2111, a on je rekao da ide maximalno do 2090 pa i budala zna da ide odbijanac pa zar vi mislite da se može padati 100 dana zaredom.
Zašto kolega to?
[/quote]
Crobex je trenutno 2111, a on je rekao da ide maximalno do 2090 pa i budala zna da ide odbijanac pa zar vi mislite da se može padati 100 dana zaredom.
[/quote]
ha,ha evo stotka kolega- bar 20 dana, onda odijenac pa ponovno 30 dana i tako redom.
prijatelju dodji na krk to isto ces platiti 54kn i jos ti ostane 6kn,,100puta dodjes i ustedis 600 kn i onda za to kupi 3dionice lkr i kad skoci 3*800=2400kn,evo i zarade samo treba biti pametan ;))))
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
loris, daj mi otkrij tajnu kako se stavljaju ove sličice koje mijenjaš svakih 15 minuta. I gdje ih samo nađeš? ja se nemam vremena time baviti pa bi mi dobro došla uputstva. može i na pp.
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
KAKO POSTAVITI SLIČICU ( Avatar )
Upute svima ;
Evo tajne ; u Google odaberi sliku ( ili netku svoju, ali samo u rezoluciji 55×55 ), te posluži se dodatnim opcijama u meniu Google-a i traži slike samo veličine točno 55×55 Kada nađes sliku koja ti odgovoara snimi je na disk, a u tvom prifilu korisnika ( na faromu ) idi u osobne postavke i povuci sličicu s tvog diska na Avatar .