smola
Croman je na cca 1250 crobexa napisao da je to dno
Tko ga je pratio i poslušao zaradio je ogromne pare!
Isto tako je u 2007 najavio ogromnu korekciju i savjetovao ljudima oprez u dionicama
Voljeli vi nekoga ili ne, smatrali ga drukerom ili ne, ovo je potpuna istina.
Jedino mi je žao što ga nisam poslušao, ali bio sam zelen na burzi ( i malo uplašen ).
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
…planiram akviziciju Panamere,
Kud baš Panameru, vidiš da su ih sve zvali na recall u servis!
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
… od kojih je jedna od njih i smanjenje drž. udjela u LKPC na 20% do 2011.
vs
rok izvršenja ugovora je ožujak 2011 a prijedlog dokapa se treba donijeti u roku od 3 mj. [tongue]
eto dva citata koja dovoljno govore o vašoj inteligenciji koja je toliko izvježbana da ne može zapamtiti što je sve u jednom danu na…la po forumu
uopće me ne smeta kakav sam u vašim očima jer mi vaše mišljenje uopće nije važno, a ako je suditi po većini drugih komentara, opće mišlje o vama je vrlo slabo!
o vama je loše mišljenje jer iznosite datume kako odgovara vašoj akutnoj mašti i to samo s ciljem da drukate ovu dionicu!
ovime prekidam komunikaciju s vama jer je to očit gubitak vremena
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
cromane
Nemoj im nista pisati kada ide odbijanac
NE ZASLUŽUJU
Hvala ti na svim savjetima do sad, mogu potvrditi i posvjedociti da je Croman do sada u preko 90% bio u pravu…
Njegove analize su mi puno pomogle.
cromane
NE ZASLUŽUJU
Hvala ti na svim savjetima do sad, mogu potvrditi i posvjedociti da je Croman do sada u preko 90% bio u pravu…
Također podrška Cromanu, svaka čast meštre.
cromane
NE ZASLUŽUJU
Također podrška Cromanu, svaka čast meštre.
[/quote]
@korkyra i ostali
Je NE zelim da se pise toliko o "Cromanu" posto to stvara samo svade i ljubomoru.
Meni nije potrebno da me se hvali .Ja znajem svoje znanje i vrijednost.[/b]
tako bi zamolio da od danas vise ne pisete o meni.
(oni sto se rugaju ce vjerojatno nastavljati..but who cares)
pozdrav i sretno
Prodao 20 % portfelja LKPC, smanjio izloženost koja je bila ogromnih ca. 90 % portfelja.
Ukoliko padne ispod 1 900 to opet ide unutra, dakle, potporanj.
lp
Od tebe nisam drugo ni ocekivao [wink] Na 17xx nisi bio previse izlozen, ali na 2000 jesi.Opet ista prica sa tobom, a tamo navlacis ljudi i na kraju im prodajes.Koji je ovo vec put?
Prodao 20 % portfelja LKPC, smanjio izloženost koja je bila ogromnih ca. 90 % portfelja.
lp
Kolega Plavi Vi ste kralj obmanjivanja nezrelih dioničara,ali mislim da imate i hebenu potporu.
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
rezime postova na temi što se trži :
plavi je napiso da je kratio 20% portfelja (od navodno 90%) – uzeti s rezervom [wink]
barbosa je prodavo ingru i kupovo lkpc , isto tako i alan poh – sretno momci [huh]
tigrus je nakitio peru s 50-ak komada – pero sav sretan što je mogo pomoć brutalnom kapitalu [lol]
deluksić vam se istreso skroz [lol]
lp
Od tebe nisam drugo ni ocekivao [wink] Na 17xx nisi bio previse izlozen, ali na 2000 jesi.Opet ista prica sa tobom, a tamo navlacis ljudi i na kraju im prodajes.Koji je ovo vec put?
[/quote]
lp
Kolega Plavi Vi ste kralj obmanjivanja nezrelih dioničara,ali mislim da imate i hebenu potporu.
[/quote]
SAmo sam čekao bisere da se jave.
Jer naravno ja ne smijem ništa prodavati, zlatno pravilo.
Dečki, ako vam nije jasno, ponovit ću:
Prodao 20 % portfelja LKPC, koja mi je do jučer bila 90 % ukupnog portfelja.
A ukupan portfelj LKPC je bio… više stotina komada.
I naravno opet sa tom prodanom količinom čekam na bidu ako padne.
lp
……Naporan dan 30.04.2010.
Ne znam… cijela Županija se taj dan opsadno smjestila u POREZNU UPRAVU…Zadnji dan za
predaju izvještaja…. KAMATE NA NEPLAĆENI POREZ …I AKONTACIJE POREZA NA SVE –
PODSJEĆAJU NAS … DA STVARNO, OVA PRODAJA DIONICA nije ništa alarmatno, već prelijevanje
novaca iz šupljeg u prazno……. Samo jedna dobra činjenica za nas se poklopila pozitivno.
HZZO je čudom posalo novac upravo stvoren za plaćanje poreza na dobit do 30.04.2010….za
2009.g. …………..ne može se zato reći da nisu suosjećajni………. vidite…to je uzajamno
pomaganje u ovoj ludoj državi…………. ODMAH SMO IM GA VRATILI VRUĆEG !…. za svaki slučaj… znamo da se novčane transakcije vrte brzinom svjetlosti….. i ne smijemo niti pomisliti
da ga upotrijebimo za neke druge potrebe!