BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

ma kupio bi plavi al je lova zarobljena u lkpc ….pa se sad dvoumi….

Je da.
Jako sam zarobljen, nema šta.
Skupio XYZ komada na nešto iznad 1500, a sada je cijena 1 730, i automaski nalog skuplja sve po bidu već mjesec i pol dana.
Količine koliko god treba. Zarobljen nema šta. Crobex u ponor, a ja u rekordan prinos ove godine.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

TURIZAM ….?

Vratila sam se s vikend izleta s mora….vikendaša ove godine gotovo da i nema…susjedi koji su
tradicionalno dolazili svake godine …..nisu došli…nitko oko nas….u gradu nešto malo ljudi na terasi… da nije bilo motorijade u Novom mogli bismo reći..da ljudi gotovo da i nema…….
kuće prazne..apartmani zatvorene škure…automobila na cesti nema….Resort Novi- prazan…
poneka lijepa terasa sa malim brojem gostiju…. u restoranima standardno visoke cijene…
2 kave + 2 ledena čaja…60,00 kn….pardon, + čaša mineralne… pržena hrana u pregorelom
ulju… ništa novog…… turizam …? gdje…?……..obrisali smo prašinu, malo sredili stakla,
popravili zalihe pića……čekamo dugo toplo ljeto …?….vraga.. idem na jug jadrana…tamo me
uz sve to gore, barem utješi predivno more i netaknuti otoci, miris pravog mediterana….

Pa di si ti to bila,u Novom V.možda,pa u Crikvi standardno dobar prvomajski vikend,naravno opet nas iz Zg-a najviše, al kolko vidio ima i nešto stranaca…vjerojatno opet standardna sezona…nit gore nit bolje…jednostavno ljeto je prekratko…bolje da imamo planine…bio u Chamonixu prije par tjedana-pa to je turizam…po zimi skijanje-po ljeti planinarenje…apartmani i hoteli rade i puni su skoro pa cijele godine…eh tu se onda može lijepo zarađivati i opet dalje ulagati,dok je kod nas to realno puno teže…jednostavno prekratka sezona,vizije nema,love nema,stalno kasnimo za drugima,a istina bog i previše smo lijeni !!!

Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Evo samo da se javim iako sam rekao da neću više…………….

Pogledajte LKPC na objavu o dokupu………….
Pomnožite sa puta 3-4 ……….tako će biti na ULPL uskoro………….
Do tada ………….

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

EUFORIJA ZVANA – CROMAN-

Nakon mjeseci prepucavanja na temi -tehnička analiza – i svakojakog napikavanja , oko
crte Crobexa i raznihm dionica…odjednom- vratio se lik CROMAN iz Švedske….
Tko je organizirao potragu za njim, tko ga je i zašto vratio…ili se vratio..nitko ne zna…
Ali, njegove riječi poštuju se kao gotov ZAKON na BURZI…
Kad on najavi- pad….. SVI SLUŠAJU i tako se ponašaju….
Kad on objasni rast…svi kupuju i to se odmah ostvari…..

Ne bih htjela ništa insinuirati, ali……zar Vam nije zbilja dosta – NAVLAČENJA U MAGLI…?
Meni je dosta, i ja ga zbilja ne čitam / Cromana/, i apsolutno ne postupam po njegovim uputama…jer sam uvjerena – da on od toga posredstvom autoriteta- koji je niknuo , možda i pozivom poslovnog.hr …zbilja ima koristi….ali , još čekam da vidim kako / konkretno- šuškavo/
će to i biti…

Poslovni.hr.ima interes poboljšati samo kvalitetu rada na forumu i doista nema drugog
interesa..mislim- da se razumijemo oko moje tvrdnje…
Kolege, uzdajte se u sebe!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

EUFORIJA ZVANA – CROMAN-

Nakon mjeseci prepucavanja na temi -tehnička analiza – i svakojakog napikavanja , oko
Tko je organizirao potragu za njim, tko ga je i zašto vratio…ili se vratio..nitko ne zna…

Ne bih htjela ništa insinuirati, ali……zar Vam nije zbilja dosta – NAVLAČENJA U MAGLI…?
Meni je dosta, i ja ga zbilja ne čitam / Cromana/, i apsolutno ne postupam po njegovim uputama…jer sam uvjerena – da on od toga posredstvom autoriteta- koji je niknuo , možda i pozivom poslovnog.hr …zbilja ima koristi….ali , još čekam da vidim kako / konkretno- šuškavo/
će to i biti…

Poslovni.hr.ima interes poboljšati samo kvalitetu rada na forumu i doista nema drugog

kolega uopće nije bitno,tko piše ,i što piše, na drugim sudionicima je da sami procijene dali je to savjet ili ne, iako po meni ovaj forum može poslužit samo za neku razmjenu mišljenja a ne za savjete ili pravce ulaganja na tržištu kapitala.

EUFORIJA ZVANA – CROMAN-

će to i biti…

Kakve veze Croman ima sa losim izvjescima [undecid] Sto hoces reci da su bila dobra izvjesca da bi onda crobex padao? Nema tog Cromana kojeg bi ja slusao, a uostalom treba bi se zvati Sweman, jer zivi u Svedskoj.Ja sam ovaj mjesec jako dobro zaradio, a sto se nebi moglo reci za prva tri mjeseca.

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

EUFORIJA ZVANA – CROMAN-

će to i biti…

miami

Nevjorovatno..neko je jedanput pisao da sam bio umesan sa Svedanima i Eriksson-kompanijom…itd a ti sada govoris o potragi za menom ???
Evo malo fakticnih podataka o meni:

Privatna osoba,zivim u Svedskoj ali nisam nikada trgovao u HR (na burzi),do danas nisam imao kontakta ni na privatnim planu ni sa ustanovama.
Medutim ja sam 6 mjeseci unapred (2006) najavio pad Svedskog Indexa /Stockholm burze i Americkih Indexa ,ja sam u 2006/2007 godini upoznao vecinu Hrvata sa EWt i propovijedao Stoploss i govorio o velikom padu Crobexa.
Ja sam pisao o padu Nasdaqa i na mojoj web-stranici davao analize ljudima (koji su bili ovde iz poslovnog).
Ja sam istim ljudima dao analize koje su najavljivale da pad prestaje kod 1250 nivoa i opisao pocetak Rasta.
Nema boljeg Ewt analiticara od mene,medutim uvjek sam pisao da 100% sigurnih analiza nema i da svaki mora imati svoju strategiju trgovanja i ono sto je najvaznije "stoploss".

Procitaj moje prijasnje poruke pa ces videti da ja nisam samo pisao o padu.

Ali sam rekao/pisao da dugorocno gledano postoji veliki pad…bear market

Indexi ,dionice imaju vrijeme pada i rasta,manjeg i veceg…onaj ko ima znanje i iskustvo moze videti kretanja danima i godinama unapred…Croman je jedan od tih.

Ja imam samo zar za uciniti sto perfektnije analize…nista drugo!

Naravno da treba svako da sam odluci sto da cini !

@maimi

"Ja sam istim ljudima dao analize koje su najavljivale da pad prestaje kod 1250 nivoa i opisao pocetak Rasta"
Ovo gore navedeno naravno vazi Za Crobex index!

Buduci da vise ne pisem (niti necu pisati na HR forumima) analize na poslovnom,na mojoj web-stranici i na facebooku niko nece moci kazati da sam ja uzrok presumtivnih rasta ili padova…

kako bude burza isla…to ce vrijeme pokazat i …ewt

Ne treba odmah gubiti strpljenje… Ako ste slobodni, jer ionako nema previše posla sa dionicama
kroz praznične dane, da li bi nam mogli opisati , kako Vam je proteklo razdoblje , od kad ste se prestali javljati na forumu, do ovih dana…tj… kakva je bilo klima u poslovnom smislu u Švedskoj,
što su tamo događalo oko burze ….. i kako ste se pripremali za ponovni rast dionica u inozemstvu
tj. zemljama gdje ste sa ulaganjima najviše zastupljeni….
Jer, ako ste propustili nešto ovdje kod nas…moram Vam reći da je bilo gadno, bolno i vrlo teško
proteklu 2008, 2009 i evo nas sada tu- u ne baš preoptimističnom duhu…

@maimi

"Ja sam istim ljudima dao analize koje su najavljivale da pad prestaje kod 1250 nivoa i opisao pocetak Rasta"
Ovo gore navedeno naravno vazi Za Crobex index!

Buduci da vise ne pisem (niti necu pisati na HR forumima) analize na poslovnom,na mojoj web-stranici i na facebooku niko nece moci kazati da sam ja uzrok presumtivnih rasta ili padova…

kako bude burza isla…to ce vrijeme pokazat i …ewt

Majstore danas je namjerno rušio ovo jadno ,plitko tržište doslovno jedan ali vrijedan poznati ali i omraženi fond menađer nama dobro poznat(izjava od pred nekoliko mjeseci-parafraziram-ukoliko bi došlo do drugog vala krize našao bih se u lošoj situaciji…itd.)!Ovo danas je bilo zbilja bijedno od tog papka,a i javno ću ga prozvati idući tjedan,take care!

Cromane, pa gdje si pobjegao..?…..uvrijedio si se…? …Po ovima iz foruma možeš bacati kamenje, pa ne trzaju…. a, ti na prvu jaču loptu , pobježe od uvrede?….ajd..molim te..

Cromane, pa gdje si pobjegao..?…..uvrijedio si se…? …Po ovima iz foruma možeš bacati kamenje, pa ne trzaju…. a, ti na prvu jaču loptu , pobježe od uvrede?….ajd..molim te..

@miami

hehe….Croman je tvrdi nego sto ti to mozes zamislit (nema ovde bjezanja)

Ali imam vaznijih stvari za ciniti nego "bacati kamenje" na poslovnom

have it nice

New Report

Close