BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: THNK (Tehnika d.d.)

Aj Mavane, srči Dunav….
Nego reci ti nama u kakvoj je korelaciji ATPL i cijena kukuruza, nekada ti je to dobro išlo.. [lol]

I jako dobro zaradio, a navijanje za dionicu k’o da je tekma u pitanju ostavio tebi. Vidim i ovdje ti ista taktika [wink]

Neda mi vrag mira pa malo pročešljao arhivu kad ono …jel ja to dobro vidim???

Ma gdje mi je sad onaj Mavan………………………sigurno čeka na bidu, al uzalud [kiss]

Da, sve u svemu ćudan neki lik . Ispada da je odjedanput izgubio interes za Tehniku ?????

[/quote]

Tema je već duže vrijeme poprilično aktivna pa nema potrebe da pisanjem provociram nečiji odgovor da malo živne diskusija.
Nema nekih posebnih novosti zadnjih dana za komentirati bar dok ne dođe izvješće za 2.Q
Čitam, gledam, navijam… [wink]
U Zg grade stambenjake (Z3) redovito 6 dana u tjednu to eto mogu iz prve ruke potvrditi. [thumbsup]
[/quote]

Mavane prijatelju…što se desilo?…kad si prestao navijati??……… [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

imam preko 200 ljudi u listi prijatelja… jebeš takve prijatelje… 🙂 za koga ja ovdje stavljam analize ako svi šute ko guzice? i to je isto jedan od razloga zašto otvaram blog…

Vidiš ja ih imam 898 i svi me mrze i nitko me ne sluša,…šmrc!
Za koga ja govorim da treba kupovati HT? Šta za sebe ja to govorim? Ne!
Govorim za njih. Za njihovo dobro. A oni me mrze.
To je jedan od razloga zašto otvaram Poslovni svaki dan…

Pa nitko te ne sluša jer da su te slušali već bi bili u minusu i to jebenom…………
A ako si ti kao investitor fokusiran samo na HT pa kojeg vraga onda pratite burzu i poslovni forum….
To je dionica koja se kupi i gotovo………
A vi još pišete i pratite svaki dan…………

svašta………..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

@ivano
/
[lol] [lol] [lol]
Isto kao da zajxbavaš vulkanizera da su ti napumpane gume od auta na podu a onda dođe kontrolor leta te ti prebacuje da putnici ne lete avionom jer su mu gume u zraku, a ti u čudu gledaš.

svašta………..

@ivano
/
[lol] [lol] [lol]
Isto kao da zajxbavaš vulkanizera da su ti napumpane gume od auta na podu a onda dođe kontrolor leta te ti prebacuje da putnici ne lete avionom jer su mu gume u zraku, a ti u čudu gledaš.

svašta………..

Ovo je nešto najgluplje što sam u životu čuo….ali hvala vam kolega i na tome…………ipak vi samo ulažete u ht pa drugo nisam ni očekivao…………
Strah i ziher ulaganje vam je u krvi pa ja tu ništa nemogu ………. [kiss]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Ht će i dalje biti na ovim razinama možda 10%+-………….
i to bi kao trebalo biti dobro ulaganje…………
Pa kolega burza nije za vas……….
Možda da pokušate sa švercom cigareta……..imali bi sigurno veći prinos………a jedini rizik je policija što je kod nas ravno riziku ulaganja u HT,tj obrnuto proporcionalno vašem znanju i ulagačkim sposobnostima………. [tongue]

ivano7@ malo si se zanio sa vrijedjanjem itd….a bio si ok do pred malo….sto ti se dogodilo?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pa nema ovo veze sa vrjeđanjem…………
Samo moje mišljenje………..
Ako to netko shvaća vrjeđanjem ja mu se ispričavam…………

Ali ovi kvazi samozvajući investitori koji nemaju pojma koje je godišnje doba i koji se prave pametni i bahati i druge nazivaju ovčicama ……..

što reći za njih osim da su falili hobi………..

Izbor predsjednika Županijskog suda u Osijeku suci su proslavili u radnom vremenu

OSIJEK, VUKOVAR – Predsjednik Županijskog suda u Osijeku, Ninoslav Ljubojević, proslavio je svoj ponovni izbor na tu funkciju u društvu gotovo svih sudaca tog suda, i to u radnom vremenu. Ljubojević je, da bi počastio svoje kolege suce, prije dvadesetak dana priredio feštu u Auto salonu Čuljak u Vukovaru, a on i suci napustili su svoja radna mjesta na Županijskom sudu u Osijeku oko 13 sati da bi se uputili na feštu u Vukovar. Radno vrijeme suda je, inače, od sedam do 15 sati.

VEZANE VIJESTI
Vijesti
Pravnici: Nisu za suce DSV-a; HDZ: Nama su dobri! Pustite ih!
Suci zaštitili Vesnu Žužić iako je sudila svom mužu!?
Vesna Žužić sudila suprugu tajkunu, no nije bila u sukobu interesa
Voli život i žene
Više od činjenice da je proslavu svog izbora organizirao u radno vrijeme, neke osobe iz osječkih pravosudnih krugova zamjeraju Ljubojeviću što je feštu održao u Auto salonu kontroverznog poduzetnika Vlade Čuljka. On je, naime, osamdesetih godina prošlog stoljeća u Osijeku pravomoćno osuđen za umiješanost u ubojstvo, pa oni koji zamjeraju Ljubojeviću što je baš u njegovom autosalonu odlučio proslaviti svoj izbor, kažu kako je morao paziti na tu činjenicu.

Vlado Čuljak, poznatiji kao Vlado Citroën, vrlo je poznata i medijski eksponirana osoba ne samo u Vukovaru, već i diljem Hrvatske, a opjevan je i u narodnjačkoj pjesmi "Volim život, Citroën i žene", koja se vrti i na YouTubeu. Njegov zaštitni znak je veliki debeli zlatni lanac sa znakom Citroëna kojeg ponosno nosi oko vrata.

Google oglasi
Novi automobil u trenu
Povoljnije od kredita Brza i praktična realizacija
http://www.leaseandcarry.com.hr
– Točno je da smo pred kraj radnog vremena napustili Županijski sud da bismo proslavi moj izbor – kaže predsjednik Županisjkog suda u Osijeku Ninoslav Ljubojević. – No, moji suci svoje premete nose i kućama i teško je reći što je njihovo radno vrijeme.

Impresivna muskulatura
Ljubojević pojašnjava da se s Vladom Čuljkom poznaje od prije, te da su on i sin (poznati nogometaš Goran Ljubojević) u njegovim autosalonima Citroën i Toyota kupili tri automobila, a posljednji Toyota rav4, nedavno. Za prijašnje Čuljkove probleme sa zakonom, kaže Ljubojević, nije znao.

– Slušaj, bratić, oni su moji kupci, a moji kupci kod mene su uvijek dobrodošli – kaže Vlado Čuljak i pokazuje na zidove prostorije u kojoj je održana sudačka proslava. Uz veliku Čuljkovu sliku, na kojoj je gol do pojasa s impresivnom muskulaturom, nalaze se i slike njegovih brojnih gostiju – od saborskih zastupnika Damira Kajina i Nenada Stazića do bivšeg ministra Dragana Primorca, gradonačelnika Zagreba Bandića, pomoćnog đakovačkog biskupa Đure Hranića, Zdravka Mamića… Vladu Citroëna svi znaju i od četiri i pol milijuna stanovnika u Hrvatskoj ja imam milijun bratića – kaže Čuljak.

Feštali i zaposlenici zatvora
Dodaje da je Ljubojević sam donio pečeno janje, čak i kolače, a da ih je on samo počastio vinom. Suce su zabavljali Čuljkovi tamburaši s kojima i inače ima aranžman kad su u pitanju slične fešte. Uz tridesetak gostiju, mahom sudaca Županijskog suda iz Osijeka, na Ljubojevićevoj slavljeničkoj fešti bilo je i nekoliko zaposlenika Osječkog zatvora. Na proslavu izbora predsjednika osječkog Županijskog suda bio je pozvan i predsjednik Vrhovnog suda Hrvatske, Branko Hrvatin, te neki suci Ustavnog suda, no oni se nisu odazvali.

Prekršen Kodeks sudačke časti
"Kodeks sudačke etike nalaže visoke standarde ponašanja sudaca kako bi se sačuvao ugled i dostojanstvo tog poziva", rekla je za Jutarnji list osoba iz pravosudnih krugova. "Proslava izbora predsjednika Županjskog suda u Osijeku u radnom vremenu suda i u privatnom objektu koji nije namijenjen

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

TURIZAM ….?

Vratila sam se s vikend izleta s mora….vikendaša ove godine gotovo da i nema…susjedi koji su
tradicionalno dolazili svake godine …..nisu došli…nitko oko nas….u gradu nešto malo ljudi na terasi… da nije bilo motorijade u Novom mogli bismo reći..da ljudi gotovo da i nema…….
kuće prazne..apartmani zatvorene škure…automobila na cesti nema….Resort Novi- prazan…
poneka lijepa terasa sa malim brojem gostiju…. u restoranima standardno visoke cijene…
2 kave + 2 ledena čaja…60,00 kn….pardon, + čaša mineralne… pržena hrana u pregorelom
ulju… ništa novog…… turizam …? gdje…?……..obrisali smo prašinu, malo sredili stakla,
popravili zalihe pića……čekamo dugo toplo ljeto …?….vraga.. idem na jug jadrana…tamo me
uz sve to gore, barem utješi predivno more i netaknuti otoci, miris pravog mediterana….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

ma kupio bi plavi al je lova zarobljena u lkpc ….pa se sad dvoumi….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close