BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

idemo dalje!
http://www.marketwatch.com/story/portugal-stocks-pounded-as-europe-edges-lower-2010-04-28

Premješteno iz teme: VPIK (VUPIK d.d.)

Kolega bisakovi, znam da vam nije lako, ali moram vas pitati..

Sjećate se mene, ne?
REcite mi kolega, kako stojimo, bili ste trubadur na LKPC dok je bila na ca. 1530 da je to navlačenje i loša dionica, a istovremeno ste trubili za Vupik, dok je bio preko 200 kuna da je super dionica.

Danas je LKPC na 1 750, a VPIK na 111 kuna.

Možemo li izvesti kakav konkretan zaključak, slijedom navedenog?

lp i sretno

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Premješteno iz teme: VPIK (VUPIK d.d.)

Kolega bisakovi, znam da vam nije lako, ali moram vas pitati..

Sjećate se mene, ne?
REcite mi kolega, kako stojimo, bili ste trubadur na LKPC dok je bila na ca. 1530 da je to navlačenje i loša dionica, a istovremeno ste trubili za Vupik, dok je bio preko 200 kuna da je super dionica.

Danas je LKPC na 1 750, a VPIK na 111 kuna.

Možemo li izvesti kakav konkretan zaključak, slijedom navedenog?

lp i sretno

Podsjecas me na Gubernatora koji je sa Ledom iskakao iz svake teme [angry]
Dosadan si, a ustalom imas temu lkpc, pa tamo pisi.

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend/sport/jean-michel-aulas-optuzio-olica-za-doping!,76117.html

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

To nemoš vijerovat u Agram brokerima mi obečaju prebacit novac do 11 iako se snima.I na ini dobijem odbijenicu.Koje su to muljaže [angry]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

ATPL – prvo komentar na jedno pljuvanje, a onda analiza…

KOMENTAR:

mjesecima sam trubio da brodari neće rasti, i čini mi se da sam bio jedini tehničar koji je to govorio… i onda me neki anonimac koji je prije mjesec dana otvorio profil za pljuvanje napadne da svašta govorim,i t d ……..

ono što je meni zanimljivo je da su hrvati takve guzice i da šute… puno je bilo onih koji su me ismijavali kad sam rekao da ATPL ne ide nikuda, al niko nije ni riječ rekao kad je pljuvač napao… nitko nije rekao, je zli, bio si u pravu, ili komentirao pljuvača… jebena smo mi zemlja i daleko ćemo dogurati kad su svi takve guzice…

imam preko 200 ljudi u listi prijatelja… jebeš takve prijatelje… 🙂 za koga ja ovdje stavljam analize ako svi šute ko guzice? i to je isto jedan od razloga zašto otvaram blog

ANALIZA:
…….

Zli…ono sto je podcrtano…razumim potpuno i slazem se potpuno sa onom sto si napisao…

pozdrav

off topic ali zar vam stvarno treba hraniti taštinu na forumu? evo vam 100tke obojici ali dajte odrastite, pa normalno je i prirodno da vas ljudi hvale ako im se vaše analize poklapaju sa željama a kad je obrnuto da vas kude

off topic ali zar vam stvarno treba hraniti taštinu na forumu? evo vam 100tke obojici ali dajte odrastite, pa normalno je i prirodno da vas ljudi hvale ako im se vaše analize poklapaju sa željama a kad je obrnuto da vas kude

Ne radi se o tome da li se analize poklapaju sa željama niti o hvaljenju i pokudama… nego o tome da imaš psihopate koji imaju prazan život i koji potpuno planski napadaju "u čovjeka"… boli ih kita za analizu, radi se o sanaderovskom napadu ispod pojasa, gdje npr. nekog ismijavaš jer čita knjige, pa zato mora da stalno griješi i zato se treba trejdati kontra njega… a svi ostali šute ko guzice, umjesto da se takvi pljuvači potjeraju sa foruma… mislim, ako ja napišem analizu, i dobijem 2-3 pljuvača, a svi ostali šute, čemu onda da ja radim analize? ako nisam nikom pomogao, a moram se natezat s nekim psihopatom, misliš da ću ja to nastaviti radit? pa ja imam pametnijih stvari za radit u životu…

kada institucije ne funkcioniraju, onda govna caruju… a ljudi se trebaju skupiti i poslati vrlo jasnu poruku… isto tako mislim da se ovdje trebaju svi javiti i poslati moderatorima vrlo jasnu poruku…

Pametan, ako to želiš.

KOMENTAR:

ono što je meni zanimljivo je da su hrvati takve guzice i da šute… puno je bilo onih koji su me ismijavali kad sam rekao da ATPL ne ide nikuda, al niko nije ni riječ rekao kad je pljuvač napao… nitko nije rekao, je zli, bio si u pravu, ili komentirao pljuvača… jebena smo mi zemlja i daleko ćemo dogurati kad su svi takve guzice…

imam preko 200 ljudi u listi prijatelja… jebeš takve prijatelje… 🙂 za koga ja ovdje stavljam analize ako svi šute ko guzice? i to je isto jedan od razloga zašto otvaram blog…

imam preko 200 ljudi u listi prijatelja… jebeš takve prijatelje… 🙂 za koga ja ovdje stavljam analize ako svi šute ko guzice? i to je isto jedan od razloga zašto otvaram blog

Zli…ono sto je podcrtano…razumim potpuno i slazem se potpuno sa onom sto si napisao…

[/quote]

Krasan riječnik i krasno mišljenje o kolegama s foruma i općenito o ovom narodu imate, obojica. Samo naprijed.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

@Zli

Elokventan, oštrouman …. [thumbsup]

ATPL – prvo komentar na jedno pljuvanje, a onda analiza…

KOMENTAR:

mjesecima sam trubio da brodari neće rasti, i čini mi se da sam bio jedini tehničar koji je to govorio…
lijep pozdrav svima i želim puno strpljenja onima koji drže ATPL…

Evo ja bih rekao "Svaka čast na rečenom", ali ne slažem se s daljnjim tekstom i razvojem o predviđanju za ATPL. Neće ići dole kako si obilježio u grafu, nego će ići drugim smjerom. Jučer sam stavio dva grafa na ATPL, netko se uplašio moga komentara vjerujući kako sam pogriješio, no idući tjedan uvidjet će da nisam. Eto.. Lijepi pozdravi svima bez obzira bili to Mrgudi ili ne. I da ne bih se složio s tobom da smo "svi guzice", kako ti veliš, već smo samo obični ljudi s različitim mišljenjima. Da te netko ne voli, tebe, mene i ine ljude ovoga foruma, pa to je sasvim normalno.. sto ljudi, sto ćudi. Zli i ja se naljutim brzo-planem ali sve je to sastavni dio našeg života, netko više, netko manje plane. Mene npr. mislim da ste svi – večina svatili smeta jedna stvar, druge nešto drugo, a za mišljenja, grafove.. o tome kako tko vidi tako i piše. Ja osobno nikada ne pišem onako kako ne mislim, e sada dali je to ispravno, neka drugi prosude i OCJENE. Svima lijepi pozdrav iz Sl. Broda i ugodan praznik. (Koji je meni svaki dan ..mislim na praznik… ha, ha i ha) [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Premješteno iz teme: THNK (Tehnika d.d.)

Aj Mavane, srči Dunav….
Nego reci ti nama u kakvoj je korelaciji ATPL i cijena kukuruza, nekada ti je to dobro išlo.. [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close