BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cartmann:

plavi: ” A jeste li vidjeli tko nam je postao famous? Kolega Tima ( još mi nije odgovorio kako je bilo na Bahamima) na naslovnici Poslovnog! ” ??? Nisam ga uocio, ako mislimo na kolegu V.B.

Ma ne, eno ga , Ante Starčević glavom i braadom!
[smiley2]

[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

A jeste li vidjeli tko nam je postao famous?

Kolega Tima ( još mi nije odgovorio kako je bilo na Bahamima) na naslovnici Poslovnog!

Dobar avatar – je dobar avatar, ma koliko mi sutjeli o tome.[smiley2]
Takodjer i vama svima zelim sto vise slikica sa mog avatara.

Sa stovanjem

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Nes ti avatara. Sta fali mome. Moj je olicenje zemlje u kojoj zivimo. Otmimo siromasnima i dajmo bogatima da bi bili jos bogatiji.

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

Citat g.Jakše Barbića : “Ne možete prekomjerno štititi malog dioničara”
Ovaj citat izvučen specijalno za bljedolikog Plavog kauboja. On jednostavno ne može odoliti da ne veliča lik i djelo dotičnog, hi,hi,hi[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Varaždinska burza: Rasprodaja namještaja, zaposlenici se sele u Zagreb
Prema planovima, spajanje dvije hrvatske burze trebalo bi biti okončano 1. siječnja 2007., kada VSE prestaje postojati
Manager.hr, 31.10.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

A šta će bit sa našim ATM-om. Oće li to dalje vrijedit ili šta?

Bio sam maloprije na “konkurentskom” forumu fondovi.hr i tamo piše:

2 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
1 Members: Studoš[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Sad cu ti ja poslati Crvenog Oblaka da ti pravi drustvo bljedoliki, hi,hi,hi, izdrzi jos malo sam na polozaju[smiley1]

Alo crvenokozac! ja te cekam vec sat vremena da malo vodimo forumske duele a ti surfas po fondovima.hr… c,c,c [smiley5]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Citat g.Jakše Barbića : “Ne možete prekomjerno štititi malog dioničara” Ovaj citat izvučen specijalno za bljedolikog Plavog kauboja. On jednostavno ne može odoliti da ne veliča lik i djelo dotičnog, hi,hi,hi[smiley1]

Opet prića bedastoće , tumaći zakone koje je sam pisao i kaže da nisu loši, katastrofa!
[smiley7]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ma nije poglavica Jaksa nista lose mislio, jednostavno to je istina. On nije rekao da ne treba stititi dionicara – nego da ne mozes stititi dionicara, e pa vidis zadnji slucaj Belje – upravo ja na to Jaksa mislio – ne mozete prekomjerno stititi malog dionicara. Howgh

pozdrav…..
moze li mi tko poslati na pm fundamentalne analize npr.prve generacije…arnt, snba…..viro….hvala

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

New Report

Close