Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Bilo bi lijepo kada bi gospoda Croman, Vlad, Zliporok i MMM iznijeli svoje viđenje razvoja situacije na crobexu, vjerujem da sve nas to najviše zanima. Hvala unaprijed.
Buduci da ja nisam pratio Crobex zadnjih 6 mjeseca, imam samo grub pogled na moguci razvoj tog indexa.Ostala gospoda (gore navedena) mogu slobodno objavit svoje misljenje.
Mogu samo izjavit da se ne slazem sa pogledom Ewt analize spomenute u http://www.seebiz.eu/hr, naprotiv postoji oprez za jedan moguci veci Pad …
Ali tu je pitanje o …Price and Time
[/quote]
Jahači apokalipse opet u sedlu. Sad će Crobex na 1010 (tako je bila ako se ne varam procjena)[lol] [lol]
Hälsningar Croman största Scholar!
Hm Croman ne trguje na ZSE…
Evo jedno pitanje (ne)dobrodošlice za Cromana zašto ste se vratili pisati na forum nakon napuštanja istog jedno 666 puta?
Hm Croman ne trguje na ZSE…
Evo jedno pitanje (ne)dobrodošlice za Cromana zašto ste se vratili pisati na forum nakon napuštanja istog jedno 666 puta?
[thumbsup]
zato što je već danas stekao hrpu novih obožavatelja koji ga dižu u nebesa i nisu bili ovdje prije godinu,dvije kada je davao analize,koje su meni uvijek bile dvosmislene i ne dorečene,tipa moglo bi,al i ne bi moglo. NHF
za mene je ipak GERONIMO No 1
Premješteno iz teme: HT (HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.)
Kolega VRANA di ste?
Imate li kakav stručni komentar danas……….HT ide dole to je jasno kao dan……
prije neki dan ste pljuvali po meni i kad sam kupio BD62 govorili da sam glupa ovčica za šišanje….
Ja Sa bd62 u plusu 15% a vi sa HT u minusu 15% za sada……….
razlika preko 30 %…………
A to je ipak sitnica za vas……..
Ja bih želio pozdraviti sve veterane tehničke analize..
I nadam se dobrim analizama.. [thumbsup]
Vidim da su naši "wona be" tehničari ljubomorni na povatak Cromana. Ljudi konkurencija je zdrava pogotovo ako možete nešto naučiti od nje. Ne dopustite si da vječno ostanete tehničati iz treće lige.
Pozdrav i podrška Cromanu!
Cromane, valjda se sječaš koliko te ljudi omalovažavalo kad si pisao o padu pa će tako biti i sad. Uvijek ima ljudi koji neuzimaju tuđe mišljenje u obzir nego su samo oni u pravu.
Tvoja razmišljanja sam uvijek cijenio pa očekujem da i sad koji put napišeš svoja razmišljanja o američkoj, švedskoj ili bilo kojoj burzi.
lp
Jučer sam na televiziji vidjela onog malog, niskog čovječuljka Škegru (kaže mi kolegica da ju podsjeća na jedno od bića iz Gospodara prstenova) kak’ mi prezentira novu "poboljšanu" verziju financijske politike RH.
Naravno, kako mi je Vlada RH uspjela uništiti i dugoročno i kratkoročno pamćenje svojim fiskalnim svinjarijama, vijest da ne mogu koristiti porezne olakšice me i nije "previše" iznenadila niti je u meni izazvala nalet adrenalina, ali zato….
Danas sam pročitala informaciju da, pazite sada ovo… KORNJAČE MOGU DISATI KROZ STRAŽNJICU!
Jeste li vi to znali?!!! Ja nisam.
Hallo? Kak’ dišu na guzu? Kako je to moguće?
Eeeee ta informacija me više uzbuđuje nego vijesti malog, maleckog Škegre.
Hmmm… zabrinjavajuće. [shocked]
ne bih htjela biti nepristojna, ali ja sam ga jučer slušala. pa on je bolji i od kornjača- on i govori kroz, jelte…
Da se razumimo nemam ništa protiv cromana neka čovjek piše i crta što želi (pogotovo ako bi mogao napravit analizu poneke dionice ipak nitko od nas ne zarađuje na rastu crobexa nego dionica)
, ali i dalje me interesira što ga je ponukalo de se vrati na forum.
Interesira me kakav je motiv pisati o tržištu na kojem ne trguješ nego imaš samo svoje mišljenje.
Da se razumimo nemam ništa protiv cromana neka čovjek piše i crta što želi (pogotovo ako bi mogao napravit analizu poneke dionice ipak nitko od nas ne zarađuje na rastu crobexa nego dionica)
Interesira me kakav je motiv pisati o tržištu na kojem ne trguješ nego imaš samo svoje mišljenje.
nikson
Za znati dali ide na rast ili pad Crobexa, to bi trebalo biti vazno za sve vas…specialno ako se gleda dugorocno.
Zasto sam ja ovdje na forumu je moja privatna stvar. A nekog specialnog MOTIVA o kome ti pises nema.
najavio sam: Oprez posto postoji moguci pad za Crobex (dali ce taj pad poceo ili ce pocet kroz par dana ili tjedana ? to cemo videti) ali intresantno je da vecina Indexa pokazuju na "moguci pad"
Time will tell …thats all
nikson
Za znati dali ide na rast ili pad Crobexa, to bi trebalo biti vazno za sve vas…specialno ako se gleda dugorocno.
Zasto sam ja ovdje na forumu je moja privatna stvar. A nekog specialnog MOTIVA o kome ti pises nema.
najavio sam: Oprez posto postoji moguci pad za Crobex (dali ce taj pad poceo ili ce pocet kroz par dana ili tjedana ? to cemo videti) ali intresantno je da vecina Indexa pokazuju na "moguci pad"
Time will tell …thats all
[/quote]
poštovani gospodine Croman, molim Vas da se ne obazirete na jalnike i neznalice.
mi imamo izreku dok mačke nema miševi kolo vode.
sad su se miševi uzbudili, pa bi Vas opet otjerali.
Molim vas nemojte nasjedati, jer imam dosta prijatelja koji su prestali čitati PD otkako vi ne pišete.
za male investitore, vi ste svjetionik u noći na olujnom moru i molim Vas da nas nastavite razveseljavati sa vašim analizama i mislima.
a jalnika će uvijek biti, ali vas molim da se ne obazirete na tu bučnu manjinu, jer vas velika šutljiva većina pozorno prati i sluša!
respect [thumbsup]