Ja i kolega studoš smo upravo odigrali partiju bele.Naravno da smo ih rasturili ko beba zvečku.
Kolega studoš jeste li zadovoljni sa prikazanim?[smiley2]
Ja i kolega studoš smo upravo odigrali partiju bele.Naravno da smo ih rasturili ko beba zvečku.
Kolega studoš jeste li zadovoljni sa prikazanim?[smiley2]
I svojim i tvojim…[smiley2][smiley2][smiley2]
Tena37 ( vjerovatno supruga nathanačetrdesetprvog ) se malo izgubila na moj spomen PBZ-a, po pisanju zaključujem , vjerovatno je mislila da sam upravo izišao iz ludare, no dobro, kako bili , dobro je bilo – laku noć.
studoš:
”
”
Tena37 ( vjerovatno supruga nathanačetrdesetprvog ) se malo izgubila na moj spomen PBZ-a, po pisanju zaključujem , vjerovatno je mislila da sam upravo izišao iz ludare, no dobro, kako bili , dobro je bilo – laku noć.
Da, da. Zbunjuješ cure gdje god stigneš….laku…[smiley2]
Opet momčilo šalje prijeteće poruke !
Svašta.
Opet momčilo šalje prijeteće poruke !
Svašta.
Očito je ljut što su mu moderatori počistili forum na fondovi.hr….
Ima jedna divna tipka…”delete message”…pa, pa[smiley2][smiley2][smiley2]
Smeta vas jedan posteni srbin, a na ovo sutitehttp://www.vecernji-list.hr/newsroom/news/international/663520/index.do
pozdravljam sve članove ovog dragog i čitanog foruma.
nadam se da ću svojim pisanjem i sam doprinijeti kvaliteti istoga.
alesar: Pohvale moderaturu Igoru…
beholder:
bravo Igor!
Kaj ste vi na tekmi pa navijate?[smiley2]
To Igor,samo tako.
pozdravljam sve članove ovog dragog i čitanog foruma. nadam se da ću svojim pisanjem i sam doprinijeti kvaliteti istoga.
Pozdrav novom članu, kao i svim ostalim novim članovima.
KAN9: ” pozdravljam sve članove ovog dragog i čitanog foruma. nadam se da ću svojim pisanjem i sam doprinijeti kvaliteti istoga. ” Pozdrav novom članu, kao i svim ostalim novim članovima.
Ovo mi se čini kao nova taktika pojedinaca. Prijetnje na private svakome tko napiše dvije suvisle rečenice na forumu i postupno ubacivanje novih nickova tih istih pojedinaca. Možda sam ja paranoičan ali čini mi se da je forum lagano zamro preko vikenda. Nadam se da će moderatori tome stati na kraj. Po meni treba promptno zauvijek zalocakti account svakome tko šalje prijeteće poruke na private.