Hahahah… smiješan si mi vidra.
Pa ti najbolje znaš po koliko sam ja kupovao Ingru, molim te ne laži, narast će ti nos još veći.
Što se tiče LKPC svi znamo da si se zahebo, kupio si iznad 1700, valjda od mene, jer sam ja manji dio prodao, šta možeš, ne mogu svi zarađivati.
Moj prinos u 2009. 94 %, koliki je tvoj gubitak?
lp
EvO primjera gdje Vidra laže da nema duple nickove
S Timom se javio da nekoliko mjeseci ne piše po forumu a u isto vrijeme je pisao Vidrom/ predatorom/sv jurajem/ galebom00 /nacvrcanim/ kezmeom..
Evo pogledajte
SVE DOKUMENTIRANO
Vidra se brani da ne piše na forumu u 4 mjesecu 2009.. i javlja s nicka TIMA a u isto vrijeme mu je otvoren vidra i piše s njega
26.04.09. | 19:33 tima | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 1578 | profil
korisnik od: 15.02.2006.
ocjena poruke
80%
zajednica –
moderatori
Mladići budite ljubazni pa mene izostavite i tih svojih dokazivanja čiji je veći.
Niti ja pišem Matiju, niti znam tko ga piše, niti me zanima.
A ne zanima me niti što radi Dinko, Janko ili Marko.
Pa bi bilo lijepo da prestanete mene petljati u te vaše dječje prepirke.
Ja imam pametnijeg posla nego pisati na Forumu u ova teška vremena.
Lijepi pozdrav svima od Vedrana
A evo i link
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=716&pg=1603&#post794204
Kolega vidra, koliki su gubici na građevinarima, jeste li izračunali?
Sve ste pokupovali prije objave štangasingera za Crnu Goru.
Minus je ca 30 %?
Pročitao sam da ste i Belje kupovali po 96, koliki je tu minus u nekoliko dana?
Kada ste zadnji puta kupili nešto i zaradili?
lp
[/quote]
Kolega a kolika je pusiona onima koji su na Vase pisanje kupovali LKPC na 1800+ ? I jos k tome u kojem vremenskom intervalu (hint: kupis danas sutra vec dudas 200+ kn po dionici). Usput, vidim da ni seebiz ni croatiabiz i ini magazini ne znaju citati izvjesca pa eto bas svima u oci upao pad dobiti kumulativni za vrlo dramatican postotak. Interesantno da se na kvartalni bas nitko nije osvrnuo. Dajte me neukog poucite zasto je tome tako i sto to oni i ja ne vidimo a Vi vidite?
lp
[/quote]
Vi još pišete na tržištu kapitala?
Vidim da je jedina svrha vašeg pisanja pisati kontra mene.
Vaš sam idol, koji vam se nije potpisao na list papira, pa ste zbog toga razočarani?
lp
Vi još pišete na tržištu kapitala?
Vidim da je jedina svrha vašeg pisanja pisati kontra mene.
Vaš sam idol, koji vam se nije potpisao na list papira, pa ste zbog toga razočarani?
lp
Je, imam silnu zelju da mi se potpisete na tariguz. Takav ste mi idol.
lp
Kolega Deluksiću nick Tima sam ostavio sinu da ima s čim pisati jer mu je uništen jedini nick a to je bio Truli.
Osim toga samo jedna napomena za vas i ostale kolege;
NAJGORA JE NAKNADNA PAMET!!!!!!!!!!!!!!!
Dajte vi nama recite kud će tržište u idućih šest mjeseci?
Kad će Lokalno Dno?
Kad će Lokalni Vrh?
Kad će Dalekovod na 480kn?
Kad će ULPL na 730 kn?
Kad će Tisak na 1.500 kn?
Kad će Ledo na 40.000 kuna?
Kad ćete opet u JANAF?
Ima li nade za vas? ( jer ja mislim da nema!!! )
[bye]
Gledajteovo
Vidra prvo velića i hvali VELIKOG GERONIMA..
Nakon sto mu geronimo više ne zeli dijeliti savjete i tipove za kupnju, a vidra pogubi masnu lovu , isti taj Vidra krece s omalovažavanjem NAJVECEG OD NAJVECIH, GERONIMA
EVO DOKAZA
03.08.09. | 12:10 vidra | profil | blog
korisnik od: 11.01.2009.
ocjena poruke
2%
zajednica –
moderatori
Indijanac je stvarno prorok svaka mu dala
Šteta što više ne piše na poslovnom
Ja molim vidru da mi prestane slati zahtjev za prijateljstvom, ja ne želim biti prijatelj nekome tko ima do sada minimalno 196 nickova na ovom forumu, i koji je posvađan se ca. 70 % investitorske zajednice.
Ove gubitke bih još i oprostio, to bi bio veliki poticaj da se čovjeka nešto nauči, ali ovo gore, i stalne provokacije i laži, nalažu mi da moram zamoliti da mi prestaneš slati zahtjev za prijateljstvom
lp
Gledajteovo
Vidra prvo velića i hvali VELIKOG GERONIMA..
Nakon sto mu geronimo više ne zeli dijeliti savjete i tipove za kupnju, a vidra pogubi masnu lovu , isti taj Vidra krece s omalovažavanjem NAJVECEG OD NAJVECIH, GERONIMA
EVO DOKAZA
03.08.09. | 12:10 vidra | profil | blog
korisnik od: 11.01.2009.
ocjena poruke
2%
zajednica –
moderatori
Indijanac je stvarno prorok svaka mu dala
Šteta što više ne piše na poslovnom
To je bilo prije nego što sam vas malo bolje upoznao [bye] [bye]
A sad adio……….
EvO primjera gdje Vidra laže da nema duple nickove
S Timom se javio da nekoliko mjeseci ne piše po forumu a u isto vrijeme je pisao Vidrom/ predatorom/sv jurajem/ galebom00 /nacvrcanim/ kezmeom..
Evo pogledajte
SVE DOKUMENTIRANO
Vidra se brani da ne piše na forumu u 4 mjesecu 2009.. i javlja s nicka TIMA a u isto vrijeme mu je otvoren vidra i piše s njega
26.04.09. | 19:33 tima | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 1578 | profil
korisnik od: 15.02.2006.
ocjena poruke
80%
zajednica –
moderatori
Mladići budite ljubazni pa mene izostavite i tih svojih dokazivanja čiji je veći.
Niti ja pišem Matiju, niti znam tko ga piše, niti me zanima.
A ne zanima me niti što radi Dinko, Janko ili Marko.
Pa bi bilo lijepo da prestanete mene petljati u te vaše dječje prepirke.
Ja imam pametnijeg posla nego pisati na Forumu u ova teška vremena.
Lijepi pozdrav svima od Vedrana
A evo i link
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=716&pg=1603&#post794204
Kolega Delu Ks,
ovakve podvale ne služe vam na čast.
Pa kolega vidra piše pod punim imenom i prezimenom, ne postoji niti jedan razlog zašto bi on morao pisati pod više nickova.
Meni je normalno što vi pišete više nickova jer ne pišete pod svojim punim imenom i prezimenom.
Ali optuživati kolegu vidru za tako nešto je jednostavno nelogično.
Kolega Deluksiću nick Tima sam ostavio sinu da ima s čim pisati jer mu je uništen jedini nick a to je bio Truli.
[bye]
AJMEEEEEEEEE
Opet lažete!!!!!
UŽAS
Sad ceo dokazat da i ovo lažete
Taj nick Truli je meni slao prijeteče poruke, jedino ne znam čije su to bile prjetnje, a možda je i bolje da ne znam..
Sve ima dokumentirano kod moderatora, iz 2007.
lp