Premješteno iz teme: DKVS (Đakovština d.d.)
Zato jer na ovim stranicama nije dragi gost.
[/quote]
Koliko sam primijetio, lacoste nigdje nije dragi gost jer ne radi ništa drugo nego ide od topica do topica i druka na pad svih dionica redom
Nego, ima nekih novosti oko SLPF jer ovako možemo još mjesecima ostat u pat poziciji, kuna gore-kuna dolje [yawn]
[/quote]
zašto bi drukao na pad svih dionica-ako se razlikujemo u mišljenju ne znači da imam takve namjere-kolega neznam zašto takvo razmišljanje-????
[/quote]
ja Vas pozivam na bilo koju drugu temu……garantiram Vam da cete svugdje biti dragi gost
pofuk
@barbastari
kolega- možda griješite-ako iznesem svoje razmišljanje -to nije nikakav druk-ako se to nekom ne sviđa onda je to druga stvar.
za to se netrebate brinuti..
@lacoste
Pa kolega vi samo to i radite idete od teme do teme i pljujete po dionicama bez ijednog konstruktivnog posta i bez imalo argumenata, nemate niti jedan afirmativan post jel vam to možda malo čudno???????
@barbastari
kolega- možda griješite-ako iznesem svoje razmišljanje -to nije nikakav druk-ako se to nekom ne sviđa onda je to druga stvar.
okorjeli medjed….tako ce pisati i na crobiju na 5000 [bye]
@inverter
ne samo do 1700-1800 crobija ,a na 5000 ću prodavatai za par godina -ako bude sreće [wink]
@barbastari
hvala Vam sto ste dosli tu……
pofuk
Molim kolegu BADMANA, prof/ SUZUKIJA da mi ne salje zahtjeve za prijateljstvom jer me njegove povijesne činjenice ne zanimaju…
Kolega Deluksiću [kiss] koliko je bio crobex na onaj dan što vam ga kolega Badman stalno nabija na nos??
Dajte malo proguglajte, niste valjda toliko nesposobni da taj podatak ne možete pronaći? [rolleyes]
Kolega Deluksiću [kiss] koliko je bio crobex na onaj dan što vam ga kolega Badman stalno nabija na nos??
Dajte malo proguglajte, niste valjda toliko nesposobni da taj podatak ne možete pronaći? [rolleyes]
Kolega vidra, koliki su gubici na građevinarima, jeste li izračunali?
Sve ste pokupovali prije objave štangasingera za Crnu Goru.
Minus je ca 30 %?
Pročitao sam da ste i Belje kupovali po 96, koliki je tu minus u nekoliko dana?
Kada ste zadnji puta kupili nešto i zaradili?
lp
Kolega Plavi, ni približan kao minus onih što si ih ti navukao i uglazbio na LKPC!!!!
Sad kad si ih uglazbio, možeš ih slobodno odvesti na Euroviziju [bye]
Zadnja zarada mi je prodaja Lkpc na dan ( tj drugi dan kad si se nadao da će biti tilt tilt!! ) kad si ti objavio veselu vijest o docapu, a sad lovim nazad tu količinu.
Ali ne žuri mi se, ipak ja bolje kužim kad će Lokalno Dno od tebe i deluksića [kiss]
evo jučer sam prodao Dlkv isto sa zaradom, jer čim vidim da Deluksić urla – aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii – meni je to sell signal!!!
Kolega vidra, koliki su gubici na građevinarima, jeste li izračunali?
Sve ste pokupovali prije objave štangasingera za Crnu Goru.
Minus je ca 30 %?
Pročitao sam da ste i Belje kupovali po 96, koliki je tu minus u nekoliko dana?
Kada ste zadnji puta kupili nešto i zaradili?
lp
[/quote]
Kolega a kolika je pusiona onima koji su na Vase pisanje kupovali LKPC na 1800+ ? I jos k tome u kojem vremenskom intervalu (hint: kupis danas sutra vec dudas 200+ kn po dionici). Usput, vidim da ni seebiz ni croatiabiz i ini magazini ne znaju citati izvjesca pa eto bas svima u oci upao pad dobiti kumulativni za vrlo dramatican postotak. Interesantno da se na kvartalni bas nitko nije osvrnuo. Dajte me neukog poucite zasto je tome tako i sto to oni i ja ne vidimo a Vi vidite?
lp
A koja je tek pušiona na Ingri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koju je kolega Plavi kupovao na 120 kuna a poslije prodavao na 40 kn
užasno loš investitor, užasno [bye]
gori od njega je jedino Deluksić i onaj što je emigrirao iz zemlje da ga ne bi pronašli dioničari Tiska, kojima je obećao auto-put do 1.500 kn ili do crne gore, ne sjećam se više? [cry]