BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: TISK (Tisak d.d.)

velik pozdrav ovim drukerima za pad tiska, uz dodatne pozdrave na njihovim omiljenim dionicama na kojima ću se sada dodatno angažirati pišući suprotno od njihovog. dečki, znamo da hoćete pošto-poto kupiti jeftinije, ali shvatite – ove cijene su praktički dar sa neba jer su praktički besplatne. držite se vi građevinara kad vam tisak ne valja i pustite nas, debile, da čamimo ovdje. jadne su vam metode ali imperija će ubrzo uzvratiti udarac tako da slobodno skinite sve svoje naloge jer znam tko ste.

...povijest se ponavlja...

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

@peromadjar

Anonimno, 12.03.2010. u 15:27
Neki dan sam naletio na ovu tužnu al istinitu priču.

Naime svima je poznato da se neki špediteri boje iskrcavat u Pločama zbog velike pličine u tom dijelu mora, zato uglavnom tamo šalju omanje brodove i barkice. A ovo je jedan koji se precijenio i nije imao sreće. Dogodilo se to blizu budućeg terminala za rasute terete, kako Večernji navodi. Srećom nitko od posade nije stradao.

Vaše neznanje je izgleda zaista ogromno ili ste ovo napisali jer kolega plavi isto provocira na temi LKRI ali ovo ne bi napisala ni djeca u prvom razredu.
Od ove godine u Ploče uplovljavaju brodovi od 100 000 nosivosti a takve Rijeka može samo sanjati i gledati na slikama.

lijep pozdrav

Jedan poznati bivši INA-in ekonomist je rekao: "Idu mravi istim putem kad se smiri!"

http://www.seebiz.eu/hr/politika/josipovic-kod-turka-lideri-iz-bivse-jugoslavije-trebaju-sjesti-za-stol,70674.html

Evo u to ime zike za malo dodatnog optimizma:

http://www.youtube.com/watch?v=2aDYAfA_plQ

😉 poz svima!

Pjesma nije nesto ali mala je avion….http://www.youtube.com/watch?v=jWxnI8-5LEg&feature=fvw
(jos kad se pogleda u HD-u)

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

Pjesma nije nesto ali mala je avion….http://www.youtube.com/watch?v=jWxnI8-5LEg&feature=fvw

samo za disciplinirane.

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

@emojnarode

– u čemu je razlika, što stvarno misliš da je samo navedeni gospodin vodio sve …dali je druga priča to ćemo vidjeti??

@over25

slab je taj uptrend- možda samo puste želje ,bez kvalitetne osnove..

dok vi svatite osnove dionica će biti 2900 kn.
Al nevidite da se burza vraća postepeno i od jednom će eksplodirat , a vi nećete uspjeti uletiti u Up trend .isti scenarij kao u prošlosti
Po mome nekom iskustvu mislim da bi mogli gledat cijenu u petak oko 3000 kn.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

@emojnarode

– u čemu je razlika, što stvarno misliš da je samo navedeni gospodin vodio sve …dali je druga priča to ćemo vidjeti??

@over25

slab je taj uptrend- možda samo puste želje ,bez kvalitetne osnove..

dok vi svatite osnove dionica će biti 2900 kn.
Al nevidite da se burza vraća postepeno i od jednom će eksplodirat , a vi nećete uspjeti uletiti u Up trend .isti scenarij kao u prošlosti
Po mome nekom iskustvu mislim da bi mogli gledat cijenu u petak oko 3000 kn.

[/quote]
super-idem po margim u ponedjeljak,odmah
IMAM LUD DA SAM UVJERENJE-ovo je prava informacija-neznam kako sam ju predvidio!!!!!!!!! [shocked]

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

[proud] 500 Index 1,150.17 4:01PM ET 4.56 (0.40%) [cool]

Hm, da Crobex prati bio bi sad na 2285. Kasnimo 3 dana brutalnog rasta indeksa po 2-3%.
[/quote]
A dobro šta sam vam ja rekao????
Ako u ponedjeljak okrene u crveno spašavaj glavu….
[/quote]
Po tebi je do sada VARTEKS trebao biti 100 kuna , TISAK minimalno 500, HDEL namanje 600 to su tvoje analize i daj se malo skuliraj do sada nemaš niti jedan pogodaka promašaja kao u priči.

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

Pobjeda baš te je lijepo vidjeti kako s tim linkovima hrabriš dioničare Ingre. Al nije bolje tako, nego pričat o onim ružnim targetima.
Nakon svih onih naših rasprava naglo mi je narastao ego. [rolleyes]

lako za tvoj ego..mene više strah trga bana jelačića..
grrrr [lol] [lol]
[/quote]

Ajde i neki drugi forumaši su trebali egzibicionirati na trgu, pa im je oprošteno. Valjda ćeš ti biti pošten pa ćeš umjesto šetnje trgom bar platit pivu? [wink]
[/quote]
definitivno bolje to nego trg..heheh

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

samo za disciplinirane.
[/quote]

Opa došlo je proljeće pa malo buenas chicas…………………

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Na trzistu ima toliko podcijenjenih dionica, a vi navalili na lkpc i lkri [undecid]

nebi rekao da su navalili,već brane sa svojim komentarima cijenu da ne padne još niže- [lol]

no ne želim drukati- ali stanje u lukama nije zadovoljavajuće -treba se uhvatit strpljenja .

Na trzistu ima toliko podcijenjenih dionica, a vi navalili na lkpc i lkri [undecid]

nebi rekao da su navalili,već brane sa svojim komentarima cijenu da ne padne još niže- [lol]

no ne želim drukati- ali stanje u lukama nije zadovoljavajuće -treba se uhvatit strpljenja .
[/quote]
Kolega šta je vaša preporuka za kupnju nevaljaju luke, građevinari su po vama mrtvi, brodari užas jedan, prehrana u banani, enetrgetika pred izdisajem, da probate na nekom forumu za zaljubljene.

New Report

Close