BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/141950.aspx

pa nije sramota ne znati, nek dignu nama prosvjetarima plaće i bolje čemo učiti djecu

Kako da ne kolega

Pa da kupujete nove aute na kredu ha?

Cimvi ulazete na burzi imate i prevelike place

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

pa nije sramota ne znati, nek dignu nama prosvjetarima plaće i bolje čemo učiti djecu

ej nemoj tako …..vi stvarate društvo znanja na toj razini da se možemo bez pardona
zvat društvo gluposti i neznanja……….da znate školovat ljude da postanu racionalni i
pametni imo bi ti ko stvorit veću plaću ovako ćorak……..

http://www.poslovni.hr/142032.aspx

Nije sve tako sivo… [wink]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

ccc… ne bi li prosvjetari i u neformalnoj komunikaciji trebali pripaziti na pravopis?

ima tu puno prije toga griješka puno veća od ovijeh mićih

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Ma vid vraga,ovdje potpora još nekako izdržala, ajmo vidit šta će bit dalje. Hoće možda probit sma 20/50 otpor?

Možda opet do 1700? A možda i ne?

Otvaram kladionicu i primam sve oklade.

Nije baš za temu ali eto…

Poštovani kolega Pero zvan Mađar kako Vas nitko nije pitao a mene interesira.. da li ste Mađar po maminoj strani ili očevoj?

Hvala!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Ma vid vraga,ovdje potpora još nekako izdržala, ajmo vidit šta će bit dalje. Hoće možda probit sma 20/50 otpor?

Možda opet do 1700? A možda i ne?

Otvaram kladionicu i primam sve oklade.

Nije baš za temu ali eto…

Poštovani kolega Pero zvan Mađar kako Vas nitko nije pitao a mene interesira.. da li ste Mađar po maminoj strani ili očevoj?

Hvala!
[/quote]

Ne znam zašto cijeli forum misli da sam Pero il da sam Mađar, kad nisam ni jedno ni drugo. Moj nick je peromadjar.

Ako baš želite znat radi se o izvedenici per-roma-adjar.

Ova fraza označava da se nekad ruska ( a danas gruzijska ) autonomna oblast Adjar vodila pod Rimskim carstvom. I označava figurativno koliko je daleko dosezalo staro Rimsko carstvo.

Sretni?

never surrender

Nisi Mađar nego Talijan?

26.11.2010 - Dan D

Split kako si skužio? Vidiš malo ljudi ima tako dobar nos.

Nego kad ćemo uletit u lkpc? Onako špekulativno? Da se pripremimo pred dokapitalizaciju, treba zaradit dok se da i dok dozvoljavaju fundamenti. Nećemo valjda dozvolit da plavi bez nas krene drukat?
[smiley]

never surrender

svi znamo da se marica razumije najbolje u krivi k., al ona se stvarno u to razumije, i s tim se uglavnom i bavi.

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/miklenic-nedopustivo-da-rohatinski-prijeti-ostavkom,70607.html

….najbolje kad se svako bavi onim što najbolje zna, od toga svi imaju koristi, ako to radi kako treba.

sutra je novi dan.

Premješteno iz teme: LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

najgore je kad se ne trguje

to je bilo i za očekivati kolega- nema potrebe za nervozom-ako ste aut- imate ponovno priliku za povoljniji dokup u idućih mijesec dana..
[/quote]

kaže se mjesec a ne mijesec. sramotno je da ne poznajete jezik zemlje u kojoj živite kolega. nemojte pisati, a što se tiče povoljnog dokupa ne bih se kladio u vašu teoriju, iako ništa ne odbacujem. mislim da će vrlo malo dionica ići ispod sadašnjih cijena jer svi čekaju rasplet. nitko nije blesav da prodaje ispod jer idući krug idemo na 4000 kuna nezaustavljivo. pa vidite da se skida sa ask-a i to ne 2-3 komada nego 20-30 komada odjednom i tako svako malo, a tu i tamo kapne neki biser ispod. mislim da ovog puta nećemo baš jako padati, štoviše mogli bi i nadalje rasti kad se priviknemo na ove cijene kao jeftine i realne, a one to svakako jesu.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close