Dokle god vi iz prosvjete imate para za ulagat u burzu, place su vam i više nego dobre..
Ja bi to secnuo jedno 5 %
[/quote]
čisto informativno,šta si ti po struci?
[/quote]
-krivo
-bivši dipl.oec. je danas prvostupnik ekonomije
poduzetnik [tongue]
inace po novome Magistar ekonomije bivsi diploec
[/quote]
Kolega DELUX,
1. Sa kolegom Vidrom se razgovarajte preko PM. Nisam upoznat sa gospodinom.
2. Agrokor je dužan i bankama i stranim investitorima, i to 400 milijuna eura samo po ovoj zadnjoj obveznici: http://www.vecernji.hr/biznis/agrokor-prodao-400-milijuna-eura-obveznica-10-posto-kamata-clanak-59645
Ali ja sam napisao post vidri
Zasto ste se sada vi javili..
zar ste vi vidra?
Ja sam svakako za devalvaciju kune, a kolega historicar ako ima za ulagati na burzu ima i viška novaca
Sec sec place
Pogledajte samo kolko ti prosvjetari imaju slobodnog
2 mjeseca ljeti
1 mjnesec zimi
A satnica im je cca 25 sat tjedno
Ovima u osnovnim školama placa nebi trebala biti veca od 4k za njihov rad
Ne kolega epididimus
danasnji prvostupnik je onaj koji je zavrsio visu skolu i on je bivsi ekonomist( i prije i sada 3god)
Danasnji Mag economije, je onaj koji je bio dipl oec tj ima visoku strucnu spremu( prije 4 god danas 5 god,3+2)
-krivo
-u sustavu 3+2 ili 4+1 svejedno, ako se završi samo prvi dio 3 ili 4 godine, ide naslov prvostupnik (Vern ima 3+2, ekonomski 4+1 npr.)
-po završetku pete godine ima se naslov MBA (stručni) ili magistar (znanstveni)
Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)
Izgleda da netko i danas kipa
pljus 260 komada
Gdje je onaj pametnjakovic koji se žali da ništa ne ide po kupnji, aj nek danas poturi pleca junačka
Koljega Deljuks, vama se to čini kao pljus ali u stvari je minus.
Pa dajte malo podignite bid, nemojte biti cicija.
Ček,ček,ispričavam se, zaboravio sam da vi volite kupovati skupo kao npr. ULPL na 700 i DLKV na 420.
Ne brinite doći će i vaših 5 minuta [thumbsup]
Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)
Kolega Lizač podova Az-a
Gdje je vidra
Vi ste njegov pajdo
Da nije shvatio da mu je bolje na baušteli
Kolike su šanse da hdel prživi ovu krizu?
Zasto cijena ne raste?
Zasto Ante prodaje ?
-krivo
-u sustavu 3+2 ili 4+1 svejedno, ako se završi samo prvi dio 3 ili 4 godine, ide naslov prvostupnik (Vern ima 3+2, ekonomski 4+1 npr.)
-po završetku pete godine ima se naslov MBA (stručni) ili magistar (znanstveni)
Da kolega ali onaj koji je diplomirao ( 4 god ) na ekonomiji prije bolonje dakle cca 2003.. bivsi dpl.oec jedanas Mr ekonomije, ne mr .sc. ( danas je za to morao 3+2)
A prvostupnik je onaj koji je završio višu ili danas samo ovih 3 (bac) i dobija svjedodžbu a ne diplomu
todorićev biznis nema veza sa poduzetničkim duhom, nego sa dobrim političkim vezama u pravom trenutku i ucjenjivačkim-kapitalističkim razmišljanjem…..
dok god ljudi ne shvate da tog mapipulatora treba uništit, ništa od ove države neće bit!!!
odličan tekst o Davis kupu:
http://www.sportnet.hr/kolumne/393194/juris/piliceva-pljuska-rodnom-kraju
Pilić se srami što je Hrvat… [huh]
evo tko je Ejup Ganić:
http://www.sportnet.hr/SportnetKlub/Tema.aspx?fID=3&tID=177930&page=360
todorićev biznis nema veza sa poduzetničkim duhom, nego sa dobrim političkim vezama u pravom trenutku i ucjenjivačkim-kapitalističkim razmišljanjem…..
dok god ljudi ne shvate da tog mapipulatora treba uništit, ništa od ove države neće bit!!!
Kome nije dobro u ovoj državi neka seli