Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)
Ako je imalo logike, sad će narasti cijena ponude grčko-izraelskog lobija.
Ako bude tako, možda će se ipak preispitati dosadašnje odluke.
Ha-ha
[/quote]
Neznam više što da mislim.
Sad sam popio jedan lekadol i pratim ovaj krah što nije trebao da bude.
Dobro mi je rekao jedan kolega "pljuvat ćete vi opet po vladi i Jadranki kosor"
Kad ovo nisu uspjeli spasiti nek ide sve u MP3.
[/quote]
a prika, barem brodari kreću,imaš keša 70% uhvati nešto
[/quote]
Uhavtio sam ULPL ovih dana i malo danas,a IGH s njim što bude
"Čelnici HNS-a Radimir Čačić i Vesna Pusić danas su bili na otvorenju novih prostora HNS-a u Krapini. Upitan o gubitku posla IGH u Crnoj Gori, Čačić je rekao da je strašna razina nesposobnosti koju je u tom slučaju pokazala Vlada"
a kaj sam rekao …..pa vi plješčite i dalje NAŠOJ LADI i njenim SERONJAMA…. mogli su pomoći … ali mi smo prodali sve banke …..za sitne interese ….za pokrivanje rupa tj njihove nesposobnosti … pa se sad čudimo ….
U doba najveće recesije propustiti ovakve poslove …..tu il je neko stvarno lud ili se namjerno pravi lud …
"Čelnici HNS-a Radimir Čačić i Vesna Pusić danas su bili na otvorenju novih prostora HNS-a u Krapini. Upitan o gubitku posla IGH u Crnoj Gori, Čačić je rekao da je strašna razina nesposobnosti koju je u tom slučaju pokazala Vlada"
a kaj sam rekao …..pa vi plješčite i dalje NAŠOJ LADI i njenim SERONJAMA…. mogli su pomoći … ali mi smo prodali sve banke …..za sitne interese ….za pokrivanje rupa tj njihove nesposobnosti … pa se sad čudimo ….
U doba najveće recesije propustiti ovakve poslove …..tu il je neko stvarno lud ili se namjerno pravi lud …
Naravno da je vlada totalni tumplek, al nemoj mi čačića citirat usrat ću se od pameti i sposobnosti.
Jen-dva………………jen-dva……..ide?
p.s. samo provjeravam dal sam još pod cenzurom……!?
GUBITNIK GODINE
Radić kao Sanader: Puno PR-a, nigdje rezultata
Autor/izvor: Siniša Malus – sinisa.malus@seebiz.eu
KOMENTAR – Ako je Ivo Sanader neprikosnoveni gubitnik godine u političkom smislu, prvi čovjek IGH Jure Radić najveći je gubitnik u gospodarskom životu Hrvatske.
Ovo je totalna demagogija od strane HNS-a.
Da je Vlada kojim slučajem dala državna jamstva (ne znam da li bi i ta bila prihvatljiva jer su se tražile bankovne garancije), Čačić bi prvi vikao da nije fer davati državne garancije privatnim firmama, da je to klijentelizam, da zašto nisu dali njegovoj firmi…
Apsolutno sam protiv da naša vlada daje bilo kakva jamstva igh i thnk
Da sutra moja firma upadne u probleme , da li bi meni vlada dala jamstva?
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
"Prosla noc bila je vrlo teska i uznemirujuca za Marka…kakvo li ce samo stanje biti sutra, pitao se, pa ima li vise ovome kraja. Dugorocni pritisak neizvjesnosti i psihoze koja je vec ozbiljno bila narusila Markov svakodnevni mir napokon je dala rezultata te je nakon duge i neprospavane noci konacno bio odlucio…sutra je gotovo, prodajem. Cim je bilo svanulo smireno je sjeo za svoj kompjuter te postavio sve naloge sto je imao sto je bilo moguce nize od prvog postojeceg. Na samom otvaranju trgovanja Markovi nalozi su prosli. Osjecaj srece i rasterecenja koji je obuzeo Marka bili su nevjerojatni…pa ovo je bolje i od samog svrsavanja, ushiceno je zakljucio Marko."
Postovani citatelju, bio je ovo samo mali ulomak iz buduceg naslova "Uspjesni investitor" nepoznatog autora. Svaka slicnost sa stvarnim likom slicnog imena moze biti samo slucajna.
Ma koga briga za tvrtku koja ima dva zaposlena, ali poduzeće od tri tisuće radnika je od nacionalnog interesa, a ne ovi što švercaju tonere iz Rusije
Nije naša vlada luda da daje jamstva liku koji nezna niti most napraviti kako treba nego je zatvoren na svaki povjetarac.
Nije naša vlada luda da daje jamstva liku koji nezna niti most napraviti kako treba nego je zatvoren na svaki povjetarac.
[/quote]
Kak nije? Pa dala mu je cak i lovu da ga sagradi!
Ma koga briga za tvrtku koja ima dva zaposlena, ali poduzeće od tri tisuće radnika je od nacionalnog interesa, a ne ovi što švercaju tonere iz Rusije
samo todoriću treba dati drzavna jamstva, jer on je ponos ove zemlje