BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivedome lako je sa novcem poreznih obveznika ulagati milijarde i graditi svoje carstvo sa dobivenim uspjesnim firmama .
Neka preuzme Đakovštinu kao sto je preuzeo njeno žito pa neka nesto napravi.
Čovijek baš i ne kupuje propale firme koliko sam primjetio .

Ivedome lako je sa novcem poreznih obveznika ulagati milijarde i graditi svoje carstvo sa dobivenim uspjesnim firmama .
Neka preuzme Đakovštinu kao sto je preuzeo njeno žito pa neka nesto napravi.
Čovijek baš i ne kupuje propale firme koliko sam primjetio .

ja sam napisao da čovjek ima privilegije ali čovjek i radi i ima nos za posao nije kao i ostali koji su kao i on dobili ili kupili neke firme , pa gdje su te firme danas nema ih ili su pod stečajem što nebih rekao ni za jednu todoričevu firmu.. čovjek šta kupi, kupi sa namjerom da od toga nešto napravi a ne da preproda i zaradi!!

idući tjedan će bit bolje...

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

+ igh 26xx ,nek se nadje [cool]

briga tebe ti si krcat ighom ko šipak [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

[/quote]
otkud ti to?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]
ovdje sve neki likovi koji znaju i brinu se sto drugi imaju u portfelju…. [embarass] ne kuzim koja je svrha?????? halo , ne nisam imao niti jednu ,sad sam kupio tek….jer mi je ovo povoljna cjena cca 2700…i ja znam zasto sam kupio i znam da sam dobro kupio..po ovoj cjeni…LANICA @ jel te jos sto zanima????????????????????? ili ti znas ?????????????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

hebemti brokera i njihove lovačke priče, dao sam im nalog da mi kupe igh 12 kom po 2.502,55 i nije mi prošao jer je njima navodno pukla veza…….a mogao je proći i već sam to mogao utopiti po 2.700
sad neznam da li da ih tužim ili što
ili da tužim hanfu? zašto mi ne možemo zadavati naloge dok je dionica u blokadi, kao na predotvaranju

koja jebada

Kitio sam ja i veće ulagače od vas na ovom forumu i opet ću!!!!

Za zabavu:

http://www.sportnet.hr/vijesti/392849/nogomet-engleska/ne-diraj-strogo-povjerljivo

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

Ovo je nevjerojatno da se IGH kupuje po 2700, koja lakrdija, izgleda da se zbilja neki veliki igrači moraju iskrcati prije nego krene pravi pad.
No dobro, možda sam i ja previše očekivao u jednom danu, ali žalosno je da se IGH mogao kupiti za nekih 2500 sa poslom u šaci, a sad kad su ga izgubili se može prodavati po 2700.
Još će tu biti puno navlačenja ovaca, samo treba imati strpljenja. [bye]

…hehehehehehehehehe, razočaran haaaaaa?…postavio si se na 2000 ili ispod…eee moj Neimare…ti si legenda ovih foruma…imaš li ti koju dionicu???ili si samo pesimista pa se ovdje prazniš???…hehehehe…nije mi namjera vrijeđati ali eto to je moje mišljenje…NEMAM IGH…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ovo je nevjerojatno da se IGH kupuje po 2700, koja lakrdija, izgleda da se zbilja neki veliki igrači moraju iskrcati prije nego krene pravi pad.
No dobro, možda sam i ja previše očekivao u jednom danu, ali žalosno je da se IGH mogao kupiti za nekih 2500 sa poslom u šaci, a sad kad su ga izgubili se može prodavati po 2700.
Još će tu biti puno navlačenja ovaca, samo treba imati strpljenja. [bye]

…hehehehehehehehehe, razočaran haaaaaa?…postavio si se na 2000 ili ispod…eee moj Neimare…ti si legenda ovih foruma…imaš li ti koju dionicu???ili si samo pesimista pa se ovdje prazniš???…hehehehe…nije mi namjera vrijeđati ali eto to je moje mišljenje…NEMAM IGH…
[/quote]
Neimar je dosad bio u pravu pa ima malko više kredibiliteta, zar ne, Filija? I opet ispravno ukazuje na jednu grozotu koja se upravo dešava, a to je da izbezumljeni pojedinci zavedeni dvosmoslenim napisima u medijima kupuju vjerujući u spas u zadnji čas..[bye] Svakako da postoji šansa da vlada CG odbije prijedlog svoje komisije i nastavi posao sa konzorcijem, no pristojno bi bilo svima reći da je ta šansa gotovo nikakva ili nešto poput 1:10.000 jer čini mi se da su mnogi i dalje u zabludi da je sve dogovoreno.. [bye]

Evo mali dobrih vijesti.

Anton Kovačev: Imamo 10 milijardi kuna za kredite

HBOR će ove godine odobriti oko 10 milijardi kuna kredita poduzetnicima, što je skok veći od 50 posto u odnosu na prošlu ili pretprošlu godinu

Bankamagazin

Ispiši Veličina slova:

Anton Kovačev, predsjednik Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak u intervjuu Banci najavio je da će HBOR ove godine odobriti ukupno 10 milijardi kuna kredita.

Taj iznos značajno premašuje kredite odobrene tijekom 2008. ili 2009. godine, čak više od 50 posto.

«Poslovni rezultat HBOR-a ni lani nije pratio iznos kreditiranja, među ostalim i stoga što smo prije tri godine smanjili kamatne stope i do danas ih zadržali usprkos rastu kamata na inozemnim tržištima. Učinit ćemo sve da kamate ostanu na sadašnjoj razini, stoga poslovni rezultat HBOR-a u 2010. neće biti proporcionalan tako velikim odobrenim kreditima, a dobit će biti na razini prošle godine», objašnjava Kovačev.

U projekcije nisu uključene nove mjere Vlade, no one su ionako neutralne za rezultat. Uz kamatnu stopu od 3,8 posto, koliko je HBOR-ova cijena za plasmane koje odobrava u nedavno započetoj suradnji s poslovnim bankama, ne može se računati na dobit. Kovačev se nada da neće biti ni gubitka.

[smiley]

PDV povečan u Grčkoj na 21 %.

Ako je imalo logike, sad će narasti cijena ponude grčko-izraelskog lobija.
Ako bude tako, možda će se ipak preispitati dosadašnje odluke.
Ha-ha
[/quote]
Neznam više što da mislim.
Sad sam popio jedan lekadol i pratim ovaj krah što nije trebao da bude.

Dobro mi je rekao jedan kolega "pljuvat ćete vi opet po vladi i Jadranki kosor"

Kad ovo nisu uspjeli spasiti nek ide sve u MP3.

[/quote]
a prika, barem brodari kreću,imaš keša 70% uhvati nešto

idući tjedan će bit bolje...

PDV povečan u Grčkoj na 21 %.

Ako je imalo logike, sad će narasti cijena ponude grčko-izraelskog lobija.
Ako bude tako, možda će se ipak preispitati dosadašnje odluke.
Ha-ha
[/quote]
Neznam više što da mislim.
Sad sam popio jedan lekadol i pratim ovaj krah što nije trebao da bude.

Dobro mi je rekao jedan kolega "pljuvat ćete vi opet po vladi i Jadranki kosor"

Kad ovo nisu uspjeli spasiti nek ide sve u MP3.

[/quote]
a prika, barem brodari kreću,imaš keša 70% uhvati nešto
[/quote]
Ja sam prebacio a i danas je BDI potegao

New Report

Close