Hrvatski građani, zaposleni u državnim tvrtkama, jeste li spremni raditi svih osam sati za koje ste plaćeni?
U tih osam sati uračunata je jedna pauza od 30 minuta.
sportski Split, 16 h:
http://www.sportnet.hr/vijesti/392687/nogomet-1-hnl/ucenik-protiv-ucitelja
sportski Zagreb, 18 h:
http://www.sportnet.hr/vijesti/392684/rukomet-liga-prvaka/mnogo-smo-dobroga-dobili-na-europskom
dođite na Poljud i u Arenu i svojim navijanjem pomozite klubovima za koje navijate…
Premješteno iz teme: DIOK (DIOKI d.d.)
…OPEN AIR!…TRAKTORIJADA!…GAS!…
Nakon što je ministar Čobanković poljoprivrednim čelnicima priopćio da će se iz proračuna za poticanje konkurentnosti u poljoprivredi, umjesto planiranih 3,2 milijarde u ovoj godini, za seljake izdvojiti tek 2,19 milijardi kuna, što je za oko milijardu kuna manje, ogorčeni seljaci su za 1. ožujka najavili traktorski pohod na Zagreb te blokadu graničnih prijelaza i državnih cesta
Provedu li seljaci svoje nakane u djelo, prvog dana ožujka bit će vrlo bučno, jer će motore upaliti oko 2.500 traktora, a 600-tinjak njih će krenuti put glavnog hrvatskog grada da bi se na neodređeno vrijeme, do rješavanja problema, parkirali pred Ministarstvo poljoprivrede.
Da im ništa ne izmakne kontroli, seljaci ovih dana zbijaju redove i dogovaraju detalje na sastancima koje njihovi čelnici sazivaju po slavonskim selima i gradovima. Moralna potpora građana stiže im, iz svih krajeva Hrvatske, zbog čega se, kažu, spremaju pokrenuti i potpisivanje peticije potpore na Facebooku, a predsjednik Koordinacije seljačkih udruga Požeško-slavonske županije Dragutin Dukić poziva i radničke sindikate da daju podršku seljacima koji, kao i radnici, zbog teškog života svakim danom tonu sve dublje.
‘Nezadovoljni smo zbog smanjenja poticaja za milijardu kuna, zato što ljudi ne znaju što će sijati, zbog neisplaćenih zaostataka od 2008. koji iznose 205 milijuna kuna, ali i zbog cjelokupnog nesređenog stanja na domaćem tržištu na kojem cijene seljačkih proizvoda padaju, a inputi rastu. Koordinacija seljačkih udruga Slavonije i Baranje stoga organizira prosvjed mljekara, duhanara i svih frakcija koje su registrirane u seljačke udruge. S blokadom prometnica počet ćemo 1. ožujka u 11 sati. U Požeško-slavonskoj županiji računamo na 350 do 400 traktora, a po mojim informacijama, u čitavoj Hrvatskoj tog će dana u pokretu biti oko 2.500 traktora koji će se rasporediti po županijama, na granične prijelaze i državne ceste, a možda i na autocestu, a između 500 i 700 traktora krenut će prema Zagrebu. Pozivamo i gospodu koja nisu ispunila obećanja iz lipnja 2009, dakle gospodina Friščića, Mavrovića i Pankretića, da biraju županiju i da izaberu traktor na kojem će i oni krenuti u prosvjed’, kaže Dragutin Dukić, ističući da je seljake na ovaj potez prisilila Vlada.
…đe je problem???…ako je Vlada spremna do 2020.god. spremna uložiti 15 miljardi ojra u energetiku, što im je problem dati 2-3% od te cifre za poljoprivredu!!!…ipak je hrana, hrana!!!…moraš jest!!!…
a o autocesti,jamstvu,Juri ni riječi.očigledno tu zavrzlamu ne mogu dokučiti ni njezine karte.
http://danas.net.hr/novac/page/2010/03/02/0251006.html?pos=n0
Rohatinski želi van iz HNB-a?
‘Nemamo komentara. Ne želimo ni potvrditi ni demantirati da je guverner Rohatinski kazao premijerki kako je spreman podnijeti ostavku’, kazala nam je savjetnica Rohatinskog za odnose s javnošću. Rohatinskom je navodno prekipjelo zbog HDZ-ovca Marića.
Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)
Kako se kolega Neimar brine za nas ! Svaka cast, vrlo pohvalno, samo u sjecanju mi je da je zaglavio u INGR-R-A , bas cudno da mu se to desilo uz sav silan oprez na koji nam ovdje ukazuje
Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)
Kako se kolega Neimar brine za nas ! Svaka cast, vrlo pohvalno, samo u sjecanju mi je da je zaglavio u INGR-R-A , bas cudno da mu se to desilo uz sav silan oprez na koji nam ovdje ukazuje
Pa bas zato sto je zaglavio u ingri je sada pun ljubavi, altruizma i brige prema bliznjem te nas neprekidno neumorno dobronamjerno i mudro savjetuje. Sva sreca da ima tako kvalitetnih forumasa bez trunke zlobe ili licemjerja. Bravo neimar 😉
U majku mu, sad me strah za DLKV i KOEI i KODT jer izgleda da ce dobiti opaku konkurenciju.
……….evo maleni Antiša se srami svog kolege Marića,. Ja se isto sramim i jednog i drugog a pogotovo načina na koji su se dočepali titula. Užas jedan od nepotizma. sramota.
Pozivam Uskok da provjeri da li je otac Babić provlačio sina Babića kroz pojedine kolegije
TVRDNJE
Ante Babić: Šuker stoji iza napada na Rohatinskog
Autor/izvor: SEEbiz / T-portal
ZAGREB – Goran Marić samo je glasnogovornik onog dijela Vlade na čijem je čelu ministar financija Ivan Šuker. On govori kroz Marićeva usta, kaže Ante Babić, ekonomist i nekadašnji savjetnik bivšeg premijera Ive Sanadera komentirajući najnoviji sukob između Vlade i Hrvatske narodne banke.
Za Babića često iskrenje na relaciji Banski dvori – guverner Željko Rohatinski nije sukob, već tek dokaz da ‘Vlada ne razumije’.
– U pozadini svega je osobni animozitet Šukera prema guverneru. Ministar je takav prema svima onima koji znaju više od njega. Svaki guvernerov istup u kojem je imalo kritizirao fiskalnu politiku Šuker je doživio kao napad na sebe. Stoga nije čudo što su mnogi stručni ljudi u zadnjih nekoliko godina napustili Vladu, ističe Babić.
O kolegi Mariću, koji nosi, kao i on, istu titulu doktora znanosti iz ekonomije, Babić, blago rečeno, nema najbolje mišljenje.
– Pozivam one koji rade na slučaju Indeks da istraže kako je Marić došao do titule doktora znanosti. Mene je sram reći da imam iste diplome kao taj čovjek koji pokazuje elementarno nepoznavanje monetarne politike, kaže Babić za tportal.
Novi HIT na sceni:
Imao bih da sam krao…