BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

bananarama@

Moja namjera je samo ukazati na hrvatski scenarij tzv. ANEKS ili ANEX.(uravo se tu lova dize).

To i ja čekam. Znam da puno vas misli da je ovaj posao pušiona.
Previše ste površni…pravo blago je uvijek puno dublje!
Samo rijetki pojedinci poput mene i gospona PETINA imaju ovakav dar prepoznati da će Radić i ekipa od Crnogoraca tražiti za par mjeseci nek im plate koju stotinu milijunčića eura više, neka rade aneks, a Crnogorci će to sa zadovoljstvom prihvatiti. Zašto ne? Vuk sit, a ovce na broju!
Dokup, dokup i samo dokup kvalitetne a podcijenjene dionice IGH. Rast je neminovan!
[/quote]

Neimar @

koje licemjerje,koja dvolicnost na koncu KOJI KARAKTER .Ovo ste nepisali 2.2. ravno prije 19 dana.
Bas citam i ne mogu vjerovat.

A zadnjih desetak dana OBRNUTO.

[bye] [bye]

bananarama@

Moja namjera je samo ukazati na hrvatski scenarij tzv. ANEKS ili ANEX.(uravo se tu lova dize).

Samo rijetki pojedinci poput mene i gospona PETINA imaju ovakav dar prepoznati da će Radić i ekipa od Crnogoraca tražiti za par mjeseci nek im plate koju stotinu milijunčića eura više, neka rade aneks, a Crnogorci će to sa zadovoljstvom prihvatiti. Zašto ne? Vuk sit, a ovce na broju!
Dokup, dokup i samo dokup kvalitetne a podcijenjene dionice IGH. Rast je neminovan!
[/quote]

Neimar @

koje licemjerje,koja dvolicnost na koncu KOJI KARAKTER .Ovo ste nepisali 2.2. ravno prije 19 dana.

[bye] [bye]
[/quote]

Ja neznam zasto se dopusta registracija i pisanje postova s istoga IPa, ali ovakve kontradiktornosti i bezobrazne igre koje guse forum treba srezati!

Treba maknuti odobrenja admina, a uvesti automatski ban za vrijedjanje i obmanjivanje i dopustit pristup temama samo osobama koje se registriraju s preslikom osobne, pa nek onda i paze sto pisaju, a za ostale napravit par tema o drukerajstvu, tehnickoj i ostalim tarot vjestinama….

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Kako rekoh u cijenu je uračunat posao i zato se IGH podigao sa 1400 kuna.
Posao će pokazati rezultate tek za 10 godina kad cesta bude gotova i kad se počnu voziti auti, a do tada može stvarati samo gubitke konzorciju koji je dao ponudu milijardu eura manju nego što je trebao.
Izgleda da Kosorica ide izviditi kakvo je stanje u CG jer se uskoro bliži kraj provjere jamstava.
Ide zamoliti Crnogorce da pomognu našim građevinarima, da im daju posla.
A šta će, nemaju novca ni jedni ni drugi. [rolleyes]
I kakvi su to hvalospjevi na ingri? Trebaš se malo više educirati.

a vidi ovo danas!!!!
Sta si sve ovo vrijeme zivio u MRAKU pa je netko odjednom UPALIO SVJETLO pa si progleda.

Samo malo dostojanstva.

bananarama@

[/quote]

Neimar @

[bye] [bye]
[/quote]

Kako rekoh u cijenu je uračunat posao i zato se IGH podigao sa 1400 kuna.
Posao će pokazati rezultate tek za 10 godina kad cesta bude gotova i kad se počnu voziti auti, a do tada može stvarati samo gubitke konzorciju koji je dao ponudu milijardu eura manju nego što je trebao.
Izgleda da Kosorica ide izviditi kakvo je stanje u CG jer se uskoro bliži kraj provjere jamstava.
Ide zamoliti Crnogorce da pomognu našim građevinarima, da im daju posla.
A šta će, nemaju novca ni jedni ni drugi. [rolleyes]
I kakvi su to hvalospjevi na ingri? Trebaš se malo više educirati.

a vidi ovo danas!!!!
Sta si sve ovo vrijeme zivio u MRAKU pa je netko odjednom UPALIO SVJETLO pa si progleda.

Samo malo dostojanstva.
[/quote]

LOL, jeli ovo ista osoba, pa covjece ko ti brani da budes ili unutra ili vani???
DA DA brani ti ovaj ILI a po tvom piskaranju vidim da se uvijek nadjes s krive strane ovog gospodina ILI PA ODMUKE NEZNAS STA CES NEGO TU NAS S OPROSTENJEM ZAJ…AS [lol] [lol]

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Što se tu događa- svi se sa svima svađaju…….južina …..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

puca se po savu pomalo… [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

a kako će se tek pucati kad igh pukne na 4000 [pray]

Frankly my dear, I don't give a damn!

http://seebiz.eu/hr/nekretnine/ljubicic-treba-ozakoniti-kupnju-stana-na-leasing,68913.html mislim da su poceli pucati po šavu svi pomalo….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Jedva čekam stanove na leasing pa da nas još malo zaduže ionako kasnimo za Grčkom kao i za EU

S OVE TENDENCIJE I BURZI SE LOŠE PIŠE

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

Istina je što fajrunt kaže.Ako dođe posao,nebi me čudio niti rast od 20% u jednom danu.
A bez posla kako se bude kretao crobex tako će i ingra. Mogli bi malo porasti na račun crne gore i ako se ingre to ne tiče,al uvijek zavlada euforija.

Samo ne vidim šta čeka ta uprava,pa zar su toliko nesposobni naći neki posao, oni će svu lovu od arene potrošiti na kamate izdavajući ove papiriće.
Ovo je postalo spajanje kraja s krajem. Nešto ko peglanje kartice. Prikaži dobit, pa se opet zaduži do grla.

Samo jedno pitanje kolega, nije li ista situacija u svakoj obitelji? Nije li identična situacija u svakoj firmi, počnite samo od Agrokora i IGH? Sutra ćemo vidjeti tko je dobio kredit od HBOR-a na aukciji od petka. Znate i sami da ne možete zaključiti posao ako ste nelikvidni. U cijeloj ovoj priči jedina je "sreća" što je ingra samo jedna od mnogih. I sreća je što je Hrvatska u daleko manjem dugu nego svaka pojedinačna članica EU. Grčka u minusu 300 mlrd eura, a Italija 1800 mlrd eura!!!

…I sreća je što je Hrvatska u daleko manjem dugu nego svaka pojedinačna članica EU. Grčka u minusu 300 mlrd eura, a Italija 1800 mlrd eura!!!

nije kod talijana baš tako strašno, točan dug italije je 1 573 000 000 000 €
a i ti kolega preuveličavaš, sad bi na osnovu tvog posta neko mogao pomisliti da je italija pred bankrotom.
[lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Istina je što fajrunt kaže.Ako dođe posao,nebi me čudio niti rast od 20% u jednom danu.
A bez posla kako se bude kretao crobex tako će i ingra. Mogli bi malo porasti na račun crne gore i ako se ingre to ne tiče,al uvijek zavlada euforija.

Samo ne vidim šta čeka ta uprava,pa zar su toliko nesposobni naći neki posao, oni će svu lovu od arene potrošiti na kamate izdavajući ove papiriće.
Ovo je postalo spajanje kraja s krajem. Nešto ko peglanje kartice. Prikaži dobit, pa se opet zaduži do grla.

Samo jedno pitanje kolega, nije li ista situacija u svakoj obitelji? Nije li identična situacija u svakoj firmi, počnite samo od Agrokora i IGH? Sutra ćemo vidjeti tko je dobio kredit od HBOR-a na aukciji od petka. Znate i sami da ne možete zaključiti posao ako ste nelikvidni. U cijeloj ovoj priči jedina je "sreća" što je ingra samo jedna od mnogih. I sreća je što je Hrvatska u daleko manjem dugu nego svaka pojedinačna članica EU. Grčka u minusu 300 mlrd eura, a Italija 1800 mlrd eura!!!

[/quote]
U mojoj obitelji nije takva situacija,žao mi je za vas ako tako živite.
A što se tiče agrokora i igh, pa stalno se spominju i nešto mute a od ingrine uprave niti a.
Pa svi naši gradjevinari su se pohvalili u zadnjih mjesec dana novim poslovima. Nadam se da će i ingra.
A što se tiče grčke i italije,baš me ne brine njihova situacija,više me brine što smo mi na putu k tim ciframa ako državni proračun bude ovako ne realno rastao i budemo prikazivali nerealan rast bdp-a. Bilo bolje da ušparamo pa vratimo par milijardi vanjskog duga,a ne da moramo prodavat ht,inu i ko zna što sljedi.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close