BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.bankamagazine.hr/default.aspx?TabId=138&View=Details&ItemID=57716

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Našoj burzi odnosno ZSE jedino treba još jedan TV kanal.Neku stručnu voditeljicu iz Farme ili BB i da to bude onako profesionalno.Uživo javljanje procijena i analiza iz farme,gostionica,sa foruma,kladionice,BB i možda da uzmu i nekog modnog mačka.
Tamo bi mogli njihovi igrači cijeli dan objasniti narodu kako novac nije najbitniji.Nešto poput CNBC.Tamo tipovi rade 24 sata za GS i ostale koji ih plačaju.
Dajte neki prijedlog kako bi se mogao zvati kanal na Tv.
Pitam se kako to Mo-tušić nije već napravio.

Ideja o tv postaji je fantastična!

A da bi se dodatno popunio burzovni budžet, trebalo bi se dobro razmisliti i o drugim oblicima zarade.

Ja bi naprimjer svake godine napravio album, nešta kao životinjsko carstvo, a ljudi bi mogli skupljat sličice, razmjenjivat ih i ljepit ih u album!

Zamisli samo te zarade. Pa tko ne bi volio imati u albumu sličicu samodola ili blok sličica koje prikazuju remetinec? Neke stvari su neprocjenjive.

never surrender

Ovdje upišite svoj komentar…

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. - Cum sapienti viro libenter diserimus

TAJNE SLUŽBE
Na pomolu prvi skandal predsjednika Josipovića?
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
Predsjednički kandidat SDP-a, uz pomoć tadašnjeg predsjednika Mesića i njegova savjetnika za nacionalnu sigurnost Saše Perkovića, u kampanji se okoristio uslugama hrvatskih obavještajnih službi, a nije poznato da su istu uslugu dobili i drugi predsjednički kandidati, piše Novi List.
Iako je tvrdio kako je sve obavljeno po Ustavu i zakonima, Josipović nije precizirao kako ga je to Perković zaštitio i na temelju čega je zaključio da nije bio jedini povlašteni. Naime, na pitanje je li Perković svim predsjedničkim kandidatima dostavio obavijesti kakvu je dostavio Josipoviću, predsjednik je kazao kako ne zna.Kako navodi Novi List, Ivo Josipović, predsjednik čiji je lajt motiv kampanje bila pravna država i vladavina prava, na samom početku svog petogodišnjeg mandata izazvao je ozbiljan skandal priznanjem da se u vrijeme predsjedničke kampanje, uz pomoć tadašnjeg predsjednika Stjepana Mesića i njegovog savjetnika za nacionalnu sigurnost Saše Perkovića, okoristio uslugama hrvatskih obavještajnih službi.

I to po svemu sudeći – mimo propisa.

Josipović se Mesiću požalio na ‘dokument’ prepun uvreda i insinuacija privatne naravi o više predsjedničkih kandidata, koji je u vrijeme kampanje kolao medijima. Mesić je očito uvažio optužbe Ive Josipovića, koji se obratio direktno šefu države a ne policiji kao što bi vjerojatno učinio svaki drugi ‘običan’ građanin. Iz Josipovićevih izjava proizlazi kako je Mesić u tom trenutku zadužio Perkovića da se pozabavi tim optužbama, a ovaj je pak u tu svrhu angažirao nadležne tajne službe. Nakon što su službe ‘obavile posao’, Perković je o nalazu obavještajne zajednice povratno izvijestio Josipovića pa je za kooperativnost nagrađen ostankom u fotelji savjetnika.

"Radi se o tome da je takozvana paraobavještajna zajednica izašla s jednim dokumentom koji ne mogu nikako drugačije nazvati nego kao nasrtaj na temeljna ljudska prava, ne samo u odnosu na mene nego i na većinu ostalih kandidata, osim jednoga. Obratio sam se predsjedniku Republike jer znam da je on čelnik one prave zajednice koja bi se trebala protiv toga boriti. Legalna obavještajna zajednica je vrlo profesionalno obavila svoj posao, Perković je član nadzornog tijela obavještajne zajednice i u odnosu na sve kandidate postupio je jednako", ustvrdio je jučer predsjednik Josipović odgovarajući na pitanje je li Perković zloporabio ovlasti u korist samo jednog kandidata.

Josipović je tvrdio da Perković nije provodio operativne aktivnosti nego je ‘sudjelovao u tijelima kojima su u nadležnosti tajne službe’. Cijela akcija je, tvrdi Josipović, provedena na način zaštite ljudskih prava kandidata.

Iako je tvrdio kako je sve obavljeno po Ustavu i zakonima, Josipović nije precizirao kako ga je to Perković zaštitio i na temelju čega je zaključio da nije bio jedini povlašteni. Naime, na pitanje je li Perković svim predsjedničkim kandidatima dostavio obavijesti kakvu je dostavio Josipoviću, predsjednik je kazao kako ne zna.

"Valjda je dostavljeno onima koji su tražili. Ja sam tražio, i dobio odgovarajuće odgovore", rekao je. Predsjednik je još zamolio novinare da ‘podrže ljude koji se bore protiv tumora paraobavještajne zajednice’, te je naglasio da je Perković ‘profesionalac koji je svojim angažmanom pokazao kako oni koji se bave poslovima sigurnosti trebaju raditi’.

Sam Perković nije želio na naš upit dodatno objasniti što je točno napravio kada se Josipović obratio Mesiću i kakve je točno podatke dostavio predsjedničkom kandidatu, te je li i druge predsjedničke kandidate obavijestio o nalazima rada tajnih službi u tom slučaju. Ostali predsjednički kandidati tvrde, međutim, da za paraobavještajni dokument ili nisu znali, ili ga nisu ozbiljno doživjeli, i nitko od njih nije se obratio Predsjedniku niti ih je Perković obavijestio o nalazima obavještajnih službi. Neki od njih tvrde kako cijela priča dokazuje da je Josipović bio

http://www.kucilooro.webs.com/

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

Pozor, pozor, traži se forumaš tigrus da posta najnoviji graf za IGH jer onaj stari po kojem je prije dva dana prodao IGH na 2950 kn nekako je…. zastario …obzirom da je IGH danas na skoro 3200 kn.
Može li kolegi tigrusu netko dojaviti da IGH i dalje raste i da brutalni kapital i dalje bez njega ulazi?
Mislim, šteta da si ne zaradi bar na rastu od 3200 do 3500 [thumbsup]

p.s. tigrus, smješkaš li se? [smiley]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Pozor, pozor, traži se forumaš tigrus da posta najnoviji graf za IGH jer onaj stari po kojem je prije dva dana prodao IGH na 2950 kn nekako je…. zastario …obzirom da je IGH danas na skoro 3200 kn.
Može li kolegi tigrusu netko dojaviti da IGH i dalje raste i da brutalni kapital i dalje bez njega ulazi?

Jao, jao kakvih iskompleksiranih kreatura ima ovdje…ne kužim ovakve postove, uživajte u svom dobitku bez ruganja drugima.. Tigrus ako je i pogriješio nije nikad provocirao, a primjetio sam i da prizna kada pogriješi za razliku od ostatka ekipe.. [yawn]

Jao, jao kakvih iskompleksiranih kreatura ima ovdje…ne kužim ovakve postove, uživajte u svom dobitku bez ruganja drugima.. Tigrus ako je i pogriješio nije nikad provocirao, a primjetio sam i da prizna kada pogriješi za razliku od ostatka ekipe.. [yawn]
[/quote]

Moj post upućen je tigrusu jer je dan ranije prodao IGH, nakon čega je 18.02.2010. u svojim postovima ismijavao one koji su kupovali IGH na 3000 kn:

jutarnji sisanac na IGH na 3000kn!

mali kupuju – veliki prodaju!
[lol]

drugi post:

ocita distribucija na IGH.

oni koji kupuju danas IGH ostati ce bez gaca…

jadni ljudi…
[undecid]

Prema tome tribal1 ne laprdaj kad nemaš pojma o čemu se radi! [bye]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Svi prodajete s 2-3% plusa i onda pljujete državu i burzu. Ma dajte molim vas

FEDYA
Pa normalno da je lopovska i država i ZSE pa pogledaj koliko je samo 5 lopova marnilo para a disu ostali to sam Bog zna koliko je sve skupa tako da je Fedya u pravu 100%

da li kolega znaš što je uopće država…..pročitaj što je to država i što je definira i onda nešto potvrđuj ili ne

Ova burza je toliko jadna da je jedino još država jadnija od nje.
Skupila se šačica jadnika i pikulaju se na onim jadovima od firmi tipa Đakovština i Varteks.
Te jedan dan 35% u plusu te drugi dan 28% u minusu i tako u krug.
A drugi jadnici gledaju ERNT,KOEI,PODR,PTKM itd sa 20-70 000 prometa kako danima idu 0,04% u plus pa onda 0,02% u minus i tako u krug.
A ZSE nikako ne može naći dostojnu zamjenu za genijalca Motušića.
Traže i traže ali ne možeš ti takav kadar nadomjestiti.
Pa onda Jozo napiše u novinama da firma ide u stečaj.Pa onda dionica ode 50% u minus.Pa onda Pero javi da nije točno što je Jozo rekao.Pa dionica ode 4’% u plus.
Pa onda Meho napiše da ide dokapitalizacija.Pa dionica skoči 20%.Pa onda Pero javi da ne ide nikakva dokapitalizacija.Pa dionica padne 20%.
I sve to uz budno oko regulatora Hanfe.Samodol je nezamjenjiv.
Zato predlažem da se zbog kroničnog nedostatka kadrova koji bi mogli zasjesti na mjesta Motušića i Samodola napravi nova kadrovska križaljka.
Neka direktor burze bude Samodol a direktor Hanfe Motušić.

Pa burza je ogledalo države. Mislim da pri toj konstataciji zapravo izvrsno stojimo.

Meni bi baš bilo žao da se sad nešta u ovoj burzovnoj bari mijenja. Nakon potopa s kraja 2007 sam se nekako navikao na ovu baruštinu i pojam burze mi je dobio nekakvo sasvim drugo značenje. Sada sam se toliko naviko na ovaj učmali štih da ne znam kako bi se snašao da je drugačije.

I ja volim gledat kako nekadašnje perjanice divljaju u rasponu od 1.5% a njihovi ulagači se bacaju u ekstazu pri svakoj promjeni cijene, dok se stvaraju novi bogataši i siromasi na otpatcima od dionica. Uvijek je krasno gledati taj zdravi ulagački naboj svaki put kad se otvara i zatvara burza. I ta razmišljanja: a možda baš danas napucaju moju dionicu zbog takve i takve vijesti.

Pa koja stvar na svijetu je zanimljivija od naše burze?

Samodole ostani! Motušiću ostani! Meni ne smetaju manjak regulative, manjak transparentnosti, manjak likvidnosti, manjak razuma u državi. Ovdje se zna tko je /su/ glavni i kako stvari trebaju funkcionirat i to mi je baš super! Budimo realni.
[/quote]
koliko si ovakvih potopa prosao na burzama? vjerojatno niti jedan….tako da nisi nis pametniji od ostalih ovdje….kupuj ono sto ti je interesantno i gdje mislis da ces profitirati narednih godina…ili mozda nis ne vrijedi ovdje na zse????? kao npr kolegi fedji…njemu brate nista ne valja ovdje…ni drzava mu ne valja….brate mili sto te drzi ovdje u hr…spakiraj se i put pod noge….samo gundjate i kritizirate sve sto je hrvatsko….JA NEZNAM STO VAS DRZI OVDJE VISE ,DECKI GRANICE SU OTVORENE [bye]
[/quote]

Dajte kolega inverter nemojte gluposti pričati.
Ove seljačke spike tipa "granice su vam otvorene" ostavite za svoje kompiće.
O čemu vi pričate?
Ne valja mi država?
Pa kojoj normalnoj osobi valja ova država ili ova burza?
Ova država valja samo podobnima,lopovima i glupanima.
Samo odlučite u koju kategoriju pripadate ako vam valja ova država.
Iste kategorije su vam na raspolaganju ako vam valja i burza na čelu sa Motušićem i Samodolom.

[bye]
[/quote]
je li ti malac pričaš o hrvatskoj državi ili vladi ili onima koji su na vlasti i oporbi
kad nešto pišeš onda moraš znati o čemu pišeš
ako misliš baš na Republiku Hrvatsku onda si protiv većine onih koji su se borili i stvarali ovu državu i mnogi za nju ostavili živote.
a to ti nije baš dobro
no ako si mislio na vlast, vladu oporbu onda imaš pravo sve i svašta i pisati i misliti

FEDYA
Pa normalno da je lopovska i država i ZSE pa pogledaj koliko je samo 5 lopova marnilo para a disu ostali to sam Bog zna koliko je sve skupa tako da je Fedya u pravu 100%

Ova burza je toliko jadna da je jedino još država jadnija od nje.
Skupila se šačica jadnika i pikulaju se na onim jadovima od firmi tipa Đakovština i Varteks.
Te jedan dan 35% u plusu te drugi dan 28% u minusu i tako u krug.
A drugi jadnici gledaju ERNT,KOEI,PODR,PTKM itd sa 20-70 000 prometa kako danima idu 0,04% u plus pa onda 0,02% u minus i tako u krug.
A ZSE nikako ne može naći dostojnu zamjenu za genijalca Motušića.
Traže i traže ali ne možeš ti takav kadar nadomjestiti.
Pa onda Jozo napiše u novinama da firma ide u stečaj.Pa onda dionica ode 50% u minus.Pa onda Pero javi da nije točno što je Jozo rekao.Pa dionica ode 4’% u plus.
Pa onda Meho napiše da ide dokapitalizacija.Pa dionica skoči 20%.Pa onda Pero javi da ne ide nikakva dokapitalizacija.Pa dionica padne 20%.
I sve to uz budno oko regulatora Hanfe.Samodol je nezamjenjiv.
Zato predlažem da se zbog kroničnog nedostatka kadrova koji bi mogli zasjesti na mjesta Motušića i Samodola napravi nova kadrovska križaljka.
Neka direktor burze bude Samodol a direktor Hanfe Motušić.

Pa burza je ogledalo države. Mislim da pri toj konstataciji zapravo izvrsno stojimo.

Meni bi baš bilo žao da se sad nešta u ovoj burzovnoj bari mijenja. Nakon potopa s kraja 2007 sam se nekako navikao na ovu baruštinu i pojam burze mi je dobio nekakvo sasvim drugo značenje. Sada sam se toliko naviko na ovaj učmali štih da ne znam kako bi se snašao da je drugačije.

I ja volim gledat kako nekadašnje perjanice divljaju u rasponu od 1.5% a njihovi ulagači se bacaju u ekstazu pri svakoj promjeni cijene, dok se stvaraju novi bogataši i siromasi na otpatcima od dionica. Uvijek je krasno gledati taj zdravi ulagački naboj svaki put kad se otvara i zatvara burza. I ta razmišljanja: a možda baš danas napucaju moju dionicu zbog takve i takve vijesti.

Pa koja stvar na svijetu je zanimljivija od naše burze?

Samodole ostani! Motušiću ostani! Meni ne smetaju manjak regulative, manjak transparentnosti, manjak likvidnosti, manjak razuma u državi. Ovdje se zna tko je /su/ glavni i kako stvari trebaju funkcionirat i to mi je baš super! Budimo realni.
[/quote]
koliko si ovakvih potopa prosao na burzama? vjerojatno niti jedan….tako da nisi nis pametniji od ostalih ovdje….kupuj ono sto ti je interesantno i gdje mislis da ces profitirati narednih godina…ili mozda nis ne vrijedi ovdje na zse????? kao npr kolegi fedji…njemu brate nista ne valja ovdje…ni drzava mu ne valja….brate mili sto te drzi ovdje u hr…spakiraj se i put pod noge….samo gundjate i kritizirate sve sto je hrvatsko….JA NEZNAM STO VAS DRZI OVDJE VISE ,DECKI GRANICE SU OTVORENE [bye]
[/quote]

Dajte kolega inverter nemojte gluposti pričati.
Ove seljačke spike tipa "granice su vam otvorene" ostavite za svoje kompiće.
O čemu vi pričate?
Ne valja mi država?
Pa kojoj normalnoj osobi valja ova država ili ova burza?
Ova država valja samo podobnima,lopovima i glupanima.
Samo odlučite u koju kategoriju pripadate ako vam valja ova država.
Iste kategorije su vam na raspolaganju ako vam valja i burza na čelu sa Motušićem i Samodolom.

[bye]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

New Report

Close