Glasovao sam za Bandića i opet bih!!!!!!! Protiv Smrznute Ljignje i njegovih lažnih parola i podvala!!
btw poslao sam Hanfi zahtjev za prijateljstvo………nadam se da će me odobriti [thumbsup]
Meni je Jospiović baš super, čovjek je načitan lijepo i uglađeno izgleda, i pametan je.
Živio Josipović i neka nam urigira za dokap!
lp
Crce seebiz.eu
Ostao Hristić i njegova rodbina bez posla.Petrov odmaglio odavno,kriza pritišće.tko je slijedeći?možda Bussines.hr i mojedionice ?
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
Kolega Plavi, ta činjenica je na forumu citirana x puta i lijepo ste je napisali na forumu, da ste prodali, i to na Lokalnom dnu ( i to u trenutku kad je Ivo Sanader pokušao puč ). To je evidentno i to se ne da sakriti…………..
znam da vam je sad neugodno, ali to je vaš problem………..
ISTINA JE!!!!
Ne znam je li plavi prodao ili ne, vjerojatno nije, ali vi ste u vrijeme Sanaderovog pokušaja puča (3.1.2010., nakon kojeg je kao što svi znamo uslijedio desetodnevni konstantni rast) očito bili full u kešu i veselili ste se te presudne nedjelje navečer i u ponedjeljak ujutro (dok se još nije znalo u kojem smjeru će crobex krenuti) i bili ste potpuno sigurni da će se ZSE sunovratiti.
Evo i dokaza sa citatom vaših postova iz tog perioda:
03.01.10., 14:08, tema BEZ CENZURE – OPĆENITO
http://www.jutarnji.hr/sanader–odluka-da-se-povucem–iz-politike-bila-je-pogreska-/448954/
Izgleda da će sindikaliste Vilima i Spomenku strugati sa novog Lokalnog Dna……… [cry]
03.01.10., 19:15, tema Best buy
Imam ja jednu preporuku za ove koji malo sporije kopčaju………Vilima i Spomenku
RiBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB………………… [bye]
03.01.10., 20:41, tema Treći hrvatski predsjednik – utjecaj na tržište kapitala?
Zanimljivo je da je Sanader već jednom bio okidač za burzu- kad je odstupio. Pitanje je može li njegov ponovni uspon ili novi pad opet poslužiti kao okidač huh
Da okidač, atomska………….
[/quote]
I na kraju šlag na tortu, sat vremena prije početka trgovanja u ponedjeljak 04.01.10., 08:56, tema Treći hrvatski predsjednik – utjecaj na tržište kapitala?
Kolega ovo vam nije tema komentari trgovanja, a nije ni Best buy LOL
Pitajte Vilima i Spomenku ( kolega Sever je u kešu ) čini mi se da oni jedini još imaju nekih dionica kojih se nisu stigli na vrijeme riješiti………
Pitanje:
Kakav je to osjećaj bio gledati kako sve raste, a vi full u kešu?
[/quote]
ah, ko da je on jedini takav.
cijeli forum je Druk-doo
Glasovao sam za Bandića i opet bih!!!!!!! Protiv Smrznute Ljignje i njegovih lažnih parola i podvala!!
btw poslao sam Hanfi zahtjev za prijateljstvo………nadam se da će me odobriti [thumbsup]
Meni je Jospiović baš super, čovjek je načitan lijepo i uglađeno izgleda, i pametan je.
lp
[/quote]
ako je suditi po izboru savjetnika………….onda samo lijepo i uglađeno izgleda………..
nego čuo sam da je po novom prilikom inauguracije treba biti pristuna cijela obitelj???
znači bila je i njegova ljubavnica i njezin ljubavnik??? [rolleyes]
Ma ja sam siguran da i on čita see biz……….. [lol]
Evo jedna bezvezna tema.
Još se nije našao dobitnik velikog zgoditka iz Sv. Ivana Zeline… Upućeni iz Zeline tvrde, da je mućka i da nema pravog dobitnika….svi sumnjaju u svakoga …no, taj se očito dobro skriva…
Upravo spazih na reklami Poslovnog.hr…..da se poziva na humanitarni rad sve ljude dobre volje,
pazi – upravo za izgradnju doma u Zelini…
A poznato je, da je 80% prihoda Hrvatske lutrije, koristi u dobrotvorne svrhe, pa i sama sam osobno posjetila nekoliko takvih objekata sa pločicom glavnog sponzora tj. Hrvatske lutrije..
Možda se radi samo o spletu okolnosti……. mislim, ovo s dobitkom u Zelini….i izgradnjom doma..?!
Ne znaš tko je gori………….Smrznuta Lignja ili njegovi savjetnici ( Pilsel, Vrabec, Rakar, Mlinarić, …………..) užas
Neslavni rekord novog predsjednika
Josipović smijenio povjerenika Mlinarića šest sati nakon imenovanja
Funkciju je izgubio zato što "nije dostavio cjelovitu informaciju, odnosno bitne dijelove iz svoje biografije", piše u priopćenju iz tek formiranog Ureda predsjednika Republike.
Autor: Vojislav Mazzocco/VLM19.02.2010 19:21 Mlinarić je Josipoviću darovao lanac i lokot za borbu protiv korupcije (Foto: Marin Franov/Pixsell)Ivo Josipović vjerojatno je postavio svjetski rekord – savjetnika je smijenio samo šest sati nakon što ga je predstavio javnosti. Posebni povjerenik za poljoprivredu funkciju je izgubio kasno poslijepodne jer "nije dostavio cjelovitu informaciju, odnosno bitne dijelove iz svoje biografije", piše u priopćenju iz tek formiranog Ureda predsjednika Republike.
Mato Mlinarić trebao je Josipoviću osigurati vezu sa selom i poljoprivrednicima koje muče brojni problemi, a iz Ureda predsjednika poručuju da je trebao biti imenovan na prijedlog "udruga seljaka". Novinari Večernjeg lista još su za predstavljanja kabineta novog predsjednika dobili informaciju da je imenovanje Mate Mlinarića iznimno problematično.
Predsjednikov savjetnik, navodno, posljednje dvije godine nije državi plaćao najam poljoprivrednog zemljišta. Uz to je od države uzimao poljoprivredne poticaje, a da zemljište nije ni obrađivao niti je na njemu išta sijao. Protiv Mate Mlinarića je, tvrde naši izvori iz Garešnice gdje je Mlinarić bio gradski vijećnik, nedavno podnesena kaznena prijava. Sigurnosna provjera, koja bi trebala biti obvezna za sve članove predsjednikova kabineta, očito nije na pravi način obavljena što dovodi u pitanje i vjerodostojnost Josipovićeva savjetnika za nacionalnu sigurnost, kontroverznog Saše Perkovića
Autor: Vojislav Mazzocco [lol]
lp
[/quote]
ako je suditi po izboru savjetnika………….onda samo lijepo i uglađeno izgleda………..
nego čuo sam da je po novom prilikom inauguracije treba biti pristuna cijela obitelj???
znači bila je i njegova ljubavnica i njezin ljubavnik??? [rolleyes]
[/quote]
indijanac jel ti to neke muzičare spominješ pod kraj svog teksta???
Mozda nije pravo mjesto.
ALi ja stvarno ne vidim gdje bi pisao, pa cu pitati ovdje.
Trebao bi prodati dionice,tj. moja sestra, koja ce na par dana svratiti do HR,tacnije Karlovac, pa me interesuje da tamo postoji neki broker ili mora do Zagreba.
Isto tako me interesuje da li postoji mogucnost prodaje internetom, i koja je procedura.
U pitanju je mislim 20 dionica ht-a i mene interesuje sa svim troskovima, da li ce biti iznad onih 265 kuna koliko je platila, ako proda npr. za 300, nakon isplate dividendi.
BTW, kada se inace djele dividende i koliko je to za ht.
Hvala.
Izvinjavam se ako sam malo smuseno napisao, i ako nije bas na najpogodnijem mjestu.
Prvi put sa ovdje.
znači bila je i njegov ljubavnica i njezin ljubavnik??? [rolleyes]
ja sam čuo da je ova boldana kombinacija u pitanju,
al laže selo, lažu ljudi.