BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crce seebiz.eu

Crce seebiz.eu

Još jutros.

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. - Cum sapienti viro libenter diserimus

Zato što si mi drag…………em ti trgovanje slabo ide, em ne skužiš gdje je Lokalno Dno [thumbsup]
pa se na tebi da lijepo zaraditi!!!!!!

da te nema trebalo bi te izmisliti

lp

Kolega Vidra

Nebrini se za moje trgovanje..

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Crce seebiz.eu

Još jutros.
[/quote]

Jbg nisam gledal jutros

Crce seebiz.eu

Još jutros.
[/quote]

LKPC?????????
Jel uhitilo kolegu Petrova?? ili je još u bijegu?? [huh]

http://www.kucilooro.webs.com/

Crce seebiz.eu

Još jutros.
[/quote]

LKPC?????????
[/quote]

Da,hahahaha.
Baš zanimljivo [wink]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Ja malo pokratio ipak..

Dečko, Hanfa bi prvo na tebe trebala reagirati jer toliku količinu drukanja nisam vidio od zlatnih vremena Zimzelenog.
[/quote]

Nakon ove objave na oglasnoj ploči LKPC gdje se izrjekom utvrđuje da nikakva dokapitalizavija nije u tjeku ili pripremi neki forumaši su doista izgubili vjerodostojnost.
No ionako je njihova priča bila iznimno tanka i "bajkovita" na što sam argumentirano ukazivao.

Neki forumaši su samo prenosili ono što piše na seebiz i SLobodnoj dalmaciji i to komentirali, ne znam kako vam moderatori dopuštaju ovakve gluposti na temi.

lp
[/quote]

Kolega plavi, vi ste taj koji ste prenosili vijesti o lažnoj dokapitalizaciji sa oglasne ploče.
Kako vas nije sramota?
Znate, oni koji šire lažne informacije ne samo da izgube kredibilitet nego mogu i krivično odgovarati.
Nadam se da moderatori imaju IP adresu od korisnika YOHNNY-a koji je prvi stavio laž na forum,jer bi ih uskoro mogla kontaktirati HANFA.
Za vas kolega plavi držim fige da se izvučete samo sa novčanom kaznom.
Vidjet ću koliko mogu pomoći.

Za poštenu i pravednu Hrvatsku,

Fedya

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Crce seebiz.eu

Još jutros.
[/quote]

LKPC?????????
[/quote]

Kolega nije vam Petrov kriv što ste kupili po 1 750, uostalom, sada možete smanjiti ulaz i kupovati jeftinije.

Tako vam ja radim, kupujem ak padne, prodam ak poraste.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Fedya!!!!!

Ta vaša poštena i pravedna Hrvatska nema veze s Plavim, on je glasovao za Hebranga [wink]

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Ja malo pokratio ipak..

Dečko, Hanfa bi prvo na tebe trebala reagirati jer toliku količinu drukanja nisam vidio od zlatnih vremena Zimzelenog.
[/quote]

Nakon ove objave na oglasnoj ploči LKPC gdje se izrjekom utvrđuje da nikakva dokapitalizavija nije u tjeku ili pripremi neki forumaši su doista izgubili vjerodostojnost.
No ionako je njihova priča bila iznimno tanka i "bajkovita" na što sam argumentirano ukazivao.

Neki forumaši su samo prenosili ono što piše na seebiz i SLobodnoj dalmaciji i to komentirali, ne znam kako vam moderatori dopuštaju ovakve gluposti na temi.

lp
[/quote]

Kolega plavi, vi ste taj koji ste prenosili vijesti o lažnoj dokapitalizaciji sa oglasne ploče.
Kako vas nije sramota?
Znate, oni koji šire lažne informacije ne samo da izgube kredibilitet nego mogu i krivično odgovarati.
Nadam se da moderatori imaju IP adresu od korisnika YOHNNY-a koji je prvi stavio laž na forum,jer bi ih uskoro mogla kontaktirati HANFA.
Za vas kolega plavi držim fige da se izvučete samo sa novčanom kaznom.
Vidjet ću koliko mogu pomoći.

Za poštenu i pravednu Hrvatsku,

Fedya
[/quote]

Nemoj me nasmijavati, molim te.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Fedya!!!!!

Ta vaša poštena i pravedna Hrvatska nema veze s Plavim, on je glasovao za Hebranga [wink]

Nisam, lažeš!
Ti si glasao za Bandića i napisao si da ćeš se iseliti iz HR ako pobijedi Josipović.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Glasovao sam za Bandića i opet bih!!!!!!! Protiv Smrznute Ljignje i njegovih lažnih parola i podvala!!

btw poslao sam Hanfi zahtjev za prijateljstvo………nadam se da će me odobriti [thumbsup]

New Report

Close