BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Izgubio Mujo na burzi u recesiji skoro cijeli svoj imetak. Uhvati Fata dreku na njega a on jadan od muke uze štrik i ode da se objesi. Dođe na obalu pomahnitale rijeke Save koja je nabujala od silnog snijega, prebaci štrik preko grane, stavi omću oko vrata i skoči…. Puče grana i on pade u pomahnitalu rijeku. Nakon sat vremena borbe s munjenom rijekom, ispliva van i veli " Uh jebem ti i burzu i dionice i vješanje, skoro se utopi u glupoj rijeci"
P.S. Blizu mi je rijeka Sava !! [embarass]

mrgude malo manje rakije konzumiraj!!!! [thumbsup]

Izgubio Mujo na burzi u recesiji skoro cijeli svoj imetak. Uhvati Fata dreku na njega a on jadan od muke uze štrik i ode da se objesi. Dođe na obalu pomahnitale rijeke Save koja je nabujala od silnog snijega, prebaci štrik preko grane, stavi omću oko vrata i skoči…. Puče grana i on pade u pomahnitalu rijeku. Nakon sat vremena borbe s munjenom rijekom, ispliva van i veli " Uh jebem ti i burzu i dionice i vješanje, skoro se utopi u glupoj rijeci"

[/quote]

Od 97 godine ne pušim i ne pijem – rakiju … možeš li ti to !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

[/quote]

[/quote]

Šta sad piješ? Konjak?

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

@ vidra

Ovo ste napisali prije dva dana, dakle prodali ste:

" Pero tvoja glavna greška je što si napustio sigurnost svog podruma ( hehe ) i izložio se ovdje po previskim cijenama nekih drukera, putujućih trgovaca lažnim eliksirima.

Kolega Deluks, koliki će biti ROE za ovu godinu?? 1 ili 2 % "

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Plavi ja nisam prodao sve, to sam vam nekoliko puta napomenuo ali ste vi to zaboravili. Vi ste pak prije nekog vremena otvoreno napisali da ste sve prodali na 1.500 kn i da treba prodavati, što je bilo krajnje pokvareno s vaše strane…………da bi se sad hvalili da ste cijelo to vrijeme zapravo kupovali……………dajte se dogovorite samo sa sobom što ste radili – kupovali ili prodavali????
Meni osobno to nije nikakva novost jer je to vaše uobičajeno ponašanje……..

A korespodenciju s kolegom PeromS ne bih želio vama iznositi, gospon PeroS i ja smo si jako dobri

http://www.kucilooro.webs.com/

K Vi ste pak prije nekog vremena otvoreno napisali da ste sve prodali na 1.500 kn

Ovo je čista laž i obmana, molim moderatore da brišu jer je očita laž.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Plavi, ta činjenica je na forumu citirana x puta i lijepo ste je napisali na forumu, da ste prodali, i to na Lokalnom dnu ( i to u trenutku kad je Ivo Sanader pokušao puč ). To je evidentno i to se ne da sakriti…………..

znam da vam je sad neugodno, ali to je vaš problem………..

ISTINA JE!!!!

Kolega Plavi, ta činjenica je na forumu citirana x puta i lijepo ste je napisali na forumu, da ste prodali, i to na Lokalnom dnu ( i to u trenutku kad je Ivo Sanader pokušao puč ). To je evidentno i to se ne da sakriti…………..

znam da vam je sad neugodno, ali to je vaš problem………..

ISTINA JE!!!!

Ne znam je li plavi prodao ili ne, vjerojatno nije, ali vi ste u vrijeme Sanaderovog pokušaja puča (3.1.2010., nakon kojeg je kao što svi znamo uslijedio desetodnevni konstantni rast) očito bili full u kešu i veselili ste se te presudne nedjelje navečer i u ponedjeljak ujutro (dok se još nije znalo u kojem smjeru će crobex krenuti) i bili ste potpuno sigurni da će se ZSE sunovratiti.

Evo i dokaza sa citatom vaših postova iz tog perioda:

03.01.10., 14:08, tema BEZ CENZURE – OPĆENITO

http://www.jutarnji.hr/sanader–odluka-da-se-povucem–iz-politike-bila-je-pogreska-/448954/

Izgleda da će sindikaliste Vilima i Spomenku strugati sa novog Lokalnog Dna……… [cry]

03.01.10., 19:15, tema Best buy

Imam ja jednu preporuku za ove koji malo sporije kopčaju………Vilima i Spomenku
RiBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB………………… [bye]

03.01.10., 20:41, tema Treći hrvatski predsjednik – utjecaj na tržište kapitala?

Zanimljivo je da je Sanader već jednom bio okidač za burzu- kad je odstupio. Pitanje je može li njegov ponovni uspon ili novi pad opet poslužiti kao okidač huh

Da okidač, atomska………….
[/quote]

I na kraju šlag na tortu, sat vremena prije početka trgovanja u ponedjeljak 04.01.10., 08:56, tema Treći hrvatski predsjednik – utjecaj na tržište kapitala?

Kolega ovo vam nije tema komentari trgovanja, a nije ni Best buy LOL

Pitajte Vilima i Spomenku ( kolega Sever je u kešu ) čini mi se da oni jedini još imaju nekih dionica kojih se nisu stigli na vrijeme riješiti………

Pitanje:
Kakav je to osjećaj bio gledati kako sve raste, a vi full u kešu?

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Ako je netko od cura zainteresiran ovaj tjedan za MIAMI – izgleda otprilike ovako:

Poruke na private!

ps Radit ćemo tehničku analizu cijeli vikend ali primamo samo one s dobrim fundamentima!

LEAVE THE WORLD BEHINED

[/quote]

[/quote]

Šta sad piješ? Konjak?
[/quote]

Ne pijem ništa osim vode, ali zato Fata pije i PUŠI !!

I very much love INGRA !!

Kolega Vidra

Zasto vi meni saljete zahtjev za prijateljstvom

Pa i vi i ja smo odmoderirani?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Zato što si mi drag…………em ti trgovanje slabo ide, em ne skužiš gdje je Lokalno Dno [thumbsup]
pa se na tebi da lijepo zaraditi!!!!!!

da te nema trebalo bi te izmisliti

lp

New Report

Close