BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

Kolega vidra, na temelju onoga što ste napisali za DLKV očito je slijedeće:

a) Ili imate povlaštene informacije, i na temelju toga trgujete
b ) navlačite na jeftine fore, tipa biti će nešto objavljeno

Molim izaberite da li se radi o a ili b?

Ovo nije prvi puta da na ovaj način pišete, sjetimo se samo nedavno HDEL-a kada ste rekli da znate koliko imaju poslova ugovorenih, a nigdje to nije objavljeno.

lp i zdravi i veseli bili

kolega Plavi, imam pm od čovjeka koji je relativno pouzdan, skoro ko vaša tetka Barica s Dolca, možda i pouzdaniji, jer se tetkica baš i nije iskazala u zadnje vrijeme

[/quote]

Upravo ste priznali da ste trgovali na temelju povlaštenih informacija.
Molim konzultirajte se sa nekime tko se razumije u pravo.
lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovo nije prvi puta da na ovaj način pišete, sjetimo se samo nedavno HDEL-a kada ste rekli da znate koliko imaju poslova ugovorenih, a nigdje to nije objavljeno.

kolega Plavi, imam pm od čovjeka koji je relativno pouzdan, skoro ko vaša tetka Barica s Dolca, možda i pouzdaniji, jer se tetkica baš i nije iskazala u zadnje vrijeme

[/quote]

lp
[/quote]

kolega Plavi hvala na brizi, ja vam svakodnevno trgujem na bazi takvih informacija, evo recimo netko mi je rekao da će Ddjh dobiti posao za sto vagona!!
a hoće li ili neće nemam pojma……………………………………… vidite da ni predsjednik mesić nije znao tko će dobiti natječaj za Patriu, a kamoli ja?????

ista stvar za dalekovod, možda se ta info pokaže istinita pa ja dođem u plus, a možda mi ju je netko uvalio da lakše proda neku svoju siću??

tko će ga znati, no risk no fun, no pain no gain?????

nego kako lkpc?? dobro da nisam najseo na one tvoje podvale da prodam na 1.500, haha, …………………………ipak te ja najbolje poznam od svih forumaša [wink]

http://www.kucilooro.webs.com/

[/quote]

lp
[/quote]

kolega Plavi hvala na brizi, ja vam svakodnevno trgujem na bazi takvih informacija, evo recimo netko mi je rekao da će Ddjh dobiti posao za sto vagona!!
a hoće li ili neće nemam pojma……………………………………… vidite da ni predsjednik mesić nije znao tko će dobiti natječaj za Patriu, a kamoli ja?????

ista stvar za dalekovod, možda se ta info pokaže istinita pa ja dođem u plus, a možda mi ju je netko uvalio da lakše proda neku svoju siću??

tko će ga znati, no risk no fun, no pain no gain?????

nego kako lkpc?? dobro da nisam najseo na one tvoje podvale da prodam na 1.500, haha, …………………………ipak te ja najbolje poznam od svih forumaša [wink]
[/quote]

Nemojte sada kolega vidra zafrkavati, kad ste prodali LKPC, to je evidentno, na temelju vaših pisanja na temi LKPC zadnjih dana.
Pa nećete pisati loše o dionici koju imate, zar ne?
Nemojte molim vas sada pisati da imate LKPC, zašto, ćemu?
Zato jer nema prodaje LKPC, pa bi mogla gore?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

Ma gospodine plavi to vas vidra malo zafrkava. A jeste naivni pa vidra je to pročito na forumu. Pa pogledajte kako je to povlaštena informacija. Dajte čitajte malo forum više.
[thumbsup]

@ verdi

Kod zabe slično, jedino mi nije toliko privlačna kao dlkv.

@ Alabama

pa ja ti i želim bmw-a, svima nama skupa zapravo, samo se nadam da mi ne želiš čiru četkicu [undecid]

Kolega, ne bih se ja tu "blamirao" i pisao laži. Podosta forumaša me pozna i družim se s njima……još od 2007. god. Nick nikada nisam mjenjao (za razliku od pojedinaca). Ako si čitao moje postove, lijepo sam nabrojio poslove, a drugi su rekli da dlkv nema ništa. Skandinavija (i tu će biti još unosnih poslova) je pogođena, Kazahstan će dobiti, ako se pokaže da je IGH dobio posao u C.Gori, dlkv će sudjelovati u poslu (to su predsjednici uprava IGH i DLKV dogovorili na ručku, prošli tjedan)
A ako sve to ne podigne cijenu dalekovoda, onda neznam šta bi moglo. Tada ću i ja prodati dlkv, pa koliko dobijem. Prosjek mi je 333 kn. zasada sam miran i kartam. Čekam da se ovo i službeno objavi.

Sve gore navedeno nije poziv ni na kupnju ni na prodaju dalekovoda.
[/quote]

Kolega Plavi doista mi je neobično da tako slabo pratite pisanje kolega kojima se ( za razliku od vas ) može vjerovati……………… [thumbsup]

Evo smo za vas koji ste to propustili, ponavljam post kolege Alabame…..

15.02.10. | 13:35 Alabama | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil
korisnik od: 21.03.2007.

ocjena poruke
63%
zajednica –
moderatori
Kliring@ verdi

Kod zabe slično, jedino mi nije toliko privlačna kao dlkv.

@ Alabama

pa ja ti i želim bmw-a, svima nama skupa zapravo, samo se nadam da mi ne želiš čiru četkicu

Kolega, ne bih se ja tu "blamirao" i pisao laži. Podosta forumaša me pozna i družim se s njima……još od 2007. god. Nick nikada nisam mjenjao (za razliku od pojedinaca). Ako si čitao moje postove, lijepo sam nabrojio poslove, a drugi su rekli da dlkv nema ništa. Skandinavija (i tu će biti još unosnih poslova) je pogođena, Kazahstan će dobiti, ako se pokaže da je IGH dobio posao u C.Gori, dlkv će sudjelovati u poslu (to su predsjednici uprava IGH i DLKV dogovorili na ručku, prošli tjedan)
A ako sve to ne podigne cijenu dalekovoda, onda neznam šta bi moglo. Tada ću i ja prodati dlkv, pa koliko dobijem. Prosjek mi je 333 kn. zasada sam miran i kartam. Čekam da se ovo i službeno objavi.

Sve gore navedeno nije poziv ni na kupnju ni na prodaju dalekovoda.

eto kolega Plavi gledajte i plačite……. [cry] [cry] [cry]

ono s badmanom neću komentirati, samo ću reći da ste me lažno optuživali da pišem MatijLalića, pa barbustarog i slično………sve promašaj do promašaja [wink]

http://www.kucilooro.webs.com/

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Kolega Plavi

Ništa osobno ali taj TILT-TILT se nešto prečesto događa na dionicama u koje Vi ulazite…
To implicira ili da imate telepatske sposobnosti ili nešto slično tome.
Kako je sezona lova na vještice u RH odavno otvorena, prijateljski bih vam savjetovao da se sudržavate od ovakvih komentara da ne bi javno završili na lomači.

Još jednom ništa osobno, vi ste mi oduvijek bili najdraži forumaš, imam sve vaše sličice, značke,postere te salvete.

Lp

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Kolega Plavi

Ništa osobno ali taj TILT-TILT se nešto prečesto događa na dionicama u koje Vi ulazite…
Kako je sezona lova na vještice u RH odavno otvorena, prijateljski bih vam savjetovao da se sudržavate od ovakvih komentara da ne bi javno završili na lomači.

Još jednom ništa osobno, vi ste mi oduvijek bili najdraži forumaš, imam sve vaše sličice, značke,postere te salvete.

Lp

to samo pokazuje kvalitetu pickova od kolege plavoga i ništa više…plavi je bio na rubu bankrota a kaj bu bio kad lkpc 2000 probije?…ko ne riskira ne profitira + kolega plavi nas je konstantno obavještavao o novim činjenicama tako da tu će zaraditi oni koji znaju ČITAT

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Kolega Plavi

Lp

to samo pokazuje kvalitetu pickova od kolege plavoga i ništa više…plavi je bio na rubu bankrota a kaj bu bio kad lkpc 2000 probije?…ko ne riskira ne profitira + kolega plavi nas je konstantno obavještavao o novim činjenicama tako da tu će zaraditi oni koji znaju ČITAT
[/quote]

Ja znam čitat samo po Vuku tj.onako kako piše… [sad]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Kolega Plavi

Lp

Bez izazivanja tenzija kolega, ali… prvo ga dio forumskog polusvijeta, provokatora i neznalica jebe da je fulo sa LKPC i to mjesecima. On strpljivo sve trpi i šalje Vam linkove gdje se javno spominje dokapitalizacija, širenje terminala i sve vezano za perspektivu te kompanije, kao i fundamente i forecaste. Svaki dan borba _argumentima_ i _javno dostupnim_ špekulacijama protiv idijotarija zna se koga i kojih. I govori Vam da kupuje i skuplja. I sada se Vi nađete pametovati da on malo "prečesto" pogađa??? Umjesto da ste sretni što ovdje među nama piše najstockpicker na ovim prostorima i šire, i to argumentirano. Stvarno svašta… [bye]

Potpisujem!
Čestitke plavom! Jedan od rijetkih koji ne mijenja mišljenja svaki dan.
Vjeruje u dionicu i skuplja! To je pravi ulagač!

Kolega Plavi

Lp

Bez izazivanja tenzija kolega, ali… prvo ga dio forumskog polusvijeta, provokatora i neznalica jebe da je fulo sa LKPC i to mjesecima. On strpljivo sve trpi i šalje Vam linkove gdje se javno spominje dokapitalizacija, širenje terminala i sve vezano za perspektivu te kompanije, kao i fundamente i forecaste. Svaki dan borba _argumentima_ i _javno dostupnim_ špekulacijama protiv idijotarija zna se koga i kojih. I govori Vam da kupuje i skuplja. I sada se Vi nađete pametovati da on malo "prečesto" pogađa??? Umjesto da ste sretni što ovdje među nama piše najstockpicker na ovim prostorima i šire, i to argumentirano. Stvarno svašta… [bye]
[/quote]
Izgleda da je najbolji posao biti manipulator na forumu,oni koji slijede ili nasjednu na njegove savjete nisu drugo ni zaslužili,amen

obožavam strvine-posebno ovce

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Izgubio Mujo na burzi u recesiji skoro cijeli svoj imetak. Uhvati Fata dreku na njega a on jadan od muke uze štrik i ode da se objesi. Dođe na obalu pomahnitale rijeke Save koja je nabujala od silnog snijega, prebaci štrik preko grane, stavi omću oko vrata i skoči…. Puče grana i on pade u pomahnitalu rijeku. Nakon sat vremena borbe s munjenom rijekom, ispliva van i veli " Uh jebem ti i burzu i dionice i vješanje, skoro se utopi u glupoj rijeci"
P.S. Blizu mi je rijeka Sava !! [embarass]

I very much love INGRA !!

New Report

Close