BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobra cveni brate, dobra!! Ja sam onaj sto navija za FRNK [smiley2] i imam najljepsu Lacoste trenirku [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ova je dobra, hi,hi,hi vjerovatno snimljeno na terasi kafića kako razgovaraju Plavi, Nathan i Falconers, hi,hi,hi koja bruka, mogli su barem obući sakoe od Varteksa a ne brukati nas.[smiley2]

Kolega Varteks mi nekako nije omiljena marka što se odijela tiće.
Više volim ove talijanske
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Da, tako je. Samo nije opisao ostatak naše ekipe… pa ću ja umjesto njega…

Dok je neonska lampa privlačila bube i leptire, iz spomenute je kafanetine dopirao tugaljivi zvuk srcedrapajućeg sevdaha kojeg sam ja naravno mjaukala sa bine u minjaku i mrežastim čarapama…
Hakela je od tuge razbijao čaše u glavu, a Ivana se je htjela poseksati sa njim…
SLK je tulio tugaljive stihove ka stara ofucana mačorčina i teturao je “u ritmu muzike za ples”…
Kurcilo se je, nakon što je usisao u sebe sve što se je dalo usisati od droge i alkohola, izvalio poput epileptičara na pod porušivši pri tome pola iventara…
Truli je tražio “čakiju” da izvrši harakiri…
Elvar se je pijan ka zmija smijao toliko da je vidjevši ove životinje uginuo od srčanoga udara…
Dejavue je nakon posljednjeg telefonskog upozorenja svoje supruge (slavonke), sjeo u auto i u biciklističko krivudavom stilu Tour de France-a poskidao sve retrovizore sa svih uparkiranih vozila u jednosmjernoj ulici kojom je naravno vozio u krivom smjeru, razbijajući pri tome tek popravljenu Alfu…
Žene i djeca su im plakali doma bez božićnoga drvca, bez čižmica i hrane… sve su prokockali, zapili i profućkali… te crne noći kada je Ante Tomić sjedio na terasi Barake 5B…

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Tako je bljedolika Seve, samo je Ante preživio, a znaš onu staru indijansku – ko preživi pričati će.[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ha? Si vidio moj smisao za priču? [smiley2] Ja ti kažem da sam bolja od Tomića…
Nekako mi se čini da si jedino ti shvatio da sam zapravo samo ja danas solidno raspoložena i spremna na zezanciju… [smiley10] nitko ništa ne komentira, ne nadodaje svoje verzije priče…
Žao mi je što mi je prekasno palo još par ljudi napamet, da ih uvalim u Zadaćnicu… npr Fedor, Osi pa naš dragi moderator, a i trebalo je “doraditi” ovaj trio fantastikus u trenerkama… ali ima vremena.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Ma bljedolika ljepotice zar ti ne vidiš da svi trguju i nemaju vremena niti okom trepnuti a kamoli se zekati, hi,hi,hi.
A priča ti anjc A. Pa obradi ove ostale sad. Svaka uspješnica ima barem 100 nastavaka, hi,hi,hi
I nemoj nas sad zatrpati nastavcima, hi,hi,hi, svaki dan jedan, hi,hi,hi i na kraju mora biti seksa, to je jasno ( pa nismo mi lošiji od Big Brothera )[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Hakela je od tuge razbijao čaše u glavu, a Ivana se je htjela poseksati sa njim…

Nikad u životu nisam razbio čašu u glavu ,ali od glavu bezbroj puta,a tome svjedoče i ožiljci !!
Ovo drugo neću komentirati,da si ti u pitanju, hm,hm????[smiley11]

Za jubilarni 1000-ti post slika mene i mojih drukera. [smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Za jubilarni 1000-ti post slika mene i mojih drukera. [smiley2]

Fino si ulaštio uši za tu sliku…. [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

čestitke dioničarima ERNT [smiley2]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

– imam osjećaj da su mi danas tužni ovi investitori s ovog foruma jer su cijene malo pale, trebate imati više optimističkog duha.
– pratim onaj drugi forum na temi PTKM, opet mi ne shvaćaju cartmanića, ali ga i cenzuriraju i to skidaju i po dvije stranice.
– cartmanić je prozreo istinu, to ga napadaju isti ljudi s ovog foruma koji sada pišu i tamo.
– vidim da je na forumu prisutna sva ekipa koja je potrebna za ugodne noćne razgovore pa me čudi da nema nikakve diskusije.
Pozdrav !

Pa ne mogu pisati i tamo i ovde,evo sad ću ti biti na raspolaganju draga moja Ivana,ljubavi moja!!!![smiley2]

New Report

Close