Meni nisu jasni ti prosvjednici, gdje oni rade, kako studiraju, liče mi na neku sektu, totalno su izluđeni nekom upitnom inicijativom. Horvatinčić je ljigo, ali ova ekipa buntovnika bez razloga kao da su došli sa Filozofskog. Doduše kad malo razmislim ja po čitav dan visim na burzi a ne u Varšavskoj i samo gubim pare. Jadno
Koji si ti jadnik inteligencija ti je duplo manja od broja cipela.
[/quote]
Ajde sinko brzo će ti smjena u trojanskom konju. Dobro je da mladost ima ideale, 71 su bili u hrvatskom proljeću, 91 smo bili na ratištu a ovi iz 2010 u udruzi pravo na grad? Imao bi razumijevanja da dođu pred sabor i prosvjeduju protiv korupcije koja nas je uništila, ali oni oće besplatno školovanje i pravo na grad? Jadno. Sinko, mladost je žedna i hoće se napit ali neki put je bolje ostat žedan nego piti iz baruštine.
Pogledajte sto je neki bolesnik napisao na Businessu.hr
"Komentari
11.02.2010. 21:56, Kneleh
VJEKO MODERATOR, na Poslovnom.hr, je takva papčina kakve nema, Udbaško govno. Čuo sam da je i peder,i da daje protekcije SINDIKALISTIMA poput Plavom, Dizelašu, Kneletu, Deluxu i Governeru, koju mu u zamjenu daju da im čisti puškicu."
Počinju ZOI:
evo link za one koje možda detaljnije zanima sport i naravno sretno našima!
da se malo maknemo od teških tema, depresija je zahvatila društvo… sve je nekako tužno…
Sramotno, tek sad vidim da netko piše Vidru na tom bezveznom Forumu i još bezveznijem Portalu!!
Užas od ljudi, vidi se da nemaju ni stila ni korektnosti. Osobno tamo nemam logiran nijedan nick i ovdje upozoravam da ja ne pišem Vidru na Businessu, te ne preporučujem ulagati na temelju pisanja tog nicka…….
Ukrasti nečiji nick – strašno……. [angry]
Predlazem da Vjeko koji ima pravi identitet tuži one koji su pustili taj vrijeđajuci i omalovazavajuci post..
A gdje je taj forum tamo, može link?
Ja sam sad tamo bio , pa ne vidim forum ( išao sam na search i napisao " forum " pa nula bodova ).
lp
http://www.business.hr/hr/Forum/Burza-i-financijsko-trziste
Majko mila kakvih tamo pacijenata ima
"Komentari
VJEKO MODERATOR, na Poslovnom.hr, je takva papčina kakve nema, Udbaško govno. Čuo sam da je i peder,i da daje protekcije SINDIKALISTIMA poput Plavom, Dizelašu, Kneletu, Deluxu i Governeru, koju mu u zamjenu daju da im čisti puškicu."
Pacijent.
"Komentari
Pacijent.
[/quote]
ja sam to procito svojedobno i jos prije neke postove od tog sirotog covjeka i vese nikada nisam ukucuo taj tjednik,,,,,,,,jedino kad netko posta neki link pa otvorim da vidim sta tamo pišu
gledajte….stvar je u tome da tamo em moderatori ne rade svoj posao a taj tip siroti kaj tak pise to je ispod svakog komentara………nas Vjeko radi toliko olemenite stvari za nas forum…..hm dobro sad sam mozda malo i pretjero ali nas Vjeko je zasigurno plemenit covjek i mozemo biti samo ponosni sto nam je prijatelj……….a ovaj siroti decko kaj pise na biznisu tako ja mu zelim da dojde sto prije sebi ali na nacin da svoje frustracije negdje drugdje i na neki drugi nacin rijesi sam sa sobom
pofuk
…a da ti toga propustiš malo kroz šake…u tome si stručnjak… [rolleyes]
Naravno, nisam niti sumnjao, moj nick je tamo zauzet. [angry]
Kaj ti je s mobitelom?
Kaj se ne javljaš?